Lepota in nega Zdrava in fit

Kmalu v Kočevju: Access Bars delavnica s Katrin

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.

Kaj je Access Bars in kako deluje?

Access Bars je nežna tehnika s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu. Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.
Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedanje, itd.

Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Po tretmaju se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo.

Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti? Izberite in se pustite presenetiti, kaj vse vam lahko življenje nudi.

Access Bars delavnica decembra v Kočevju

Prijazno vabljeni na delavnico, ki jo izvaja moja prijateljica Katrin iz Ornament Spa-ja. Njena energija vas bo prevzela, tretma pa navdušil, da si boste zaželeli še: še te lahkotnosti, še jasnosti, še umirjenosti.

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi. Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel.

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Cena delavnice 240€. Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

Vse informacij in prijave: info@ornamentspa.eu ali na tel. 031 683 787.

Delavnica bo potekala v nedeljo 12. decembra od 9.00 do 17.00 v mojem studiu na naslovu: Trdnjava 18, Kočevje.

Dovoli si, da vse življenje prihaja k tebi lahkotno, radostno in veličastno. Se vidimo na delavnici?

This image has an empty alt attribute; its file name is naslovnica-e1512895334622.jpg

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka vsebin portala Zdrava in fit

Poveži se z mano:

0