PRAZNUJVA MOJIH 43

43% POPUST NA VSE

ZDRAVA IN FIT ONLINE

MESEČNO ČLANSTVO

15
8,55
  •  
5/5

״Najboljši program za ženske״

“Najboljši program za ženske, všeč mi je ker imaš v njem vse lepo razloženo in prikazano, na tak način ženska lahko v polnosti uživa v izvajanju vadb in ritualov. Najbolj mi je všeč, ker naša Tanja ❤️ vse tako natančno in preprosto razloži.”

Vse za tvoje dobro počutje

Vadiš kjerkoli in kadarkoli. Doma ali na dopustu.

Natančna navodila

Pri vadbi od doma so izredno pomembna jasna in natančna navodila, da vse vaje izvedeš povsem varno in pravilno. Navodila podajam tako, da jih vsak razume, brez nepotrebnih "težkih" besed, ki bi božale moj ego.

Struktura

Tako joga prakse kot vadbe so razporejene po težavnostnih stopnjah, tako začneš tam, kjer ti v tem trenutku ustreza in nadaljuješ po svojem tempu. Joga in treningi so v tem trenutku razvrščeni že v tri težavnostne stopnje.

Prilagodljivost

Največja prednost vadb od doma je zagotovo element prilagodljivosti. Tako svoje vadbe opravljaš takrat, ko ti ustreza in v udobju svojega doma. Kot samostojna praksa ali kot dopolnitev vadbam ali jogi v živo.

rezultati

Ključ do dobrih rezultatov pri vadbi in jogi je v ponavljanju. Zato vsakomur priporočam domačo prakso, ki dopolnjuje prakso v joga ali vadbenem studiu. Več koristi boš imela, če boš vadila na primer 4-krat tedensko po 30 minut, kot dvakrat po 1 uro.

Postani in ostani Fit

Oblikuj svojo postavo z raznoliki treningi, ki združujejo klasične vaje z lastno težo, pilates vaje, vaje s pridihom joge, tae boe in še več 🙂

Fitovke migamo tudi med poletjem, pridruži se nam na poletnem izzivu.

zdrava in fit online joga in vadbe

Kaj zajema poletni izziv?

Vadbe in joga v poletnem izzivu so dolgi med 30 in 40 minut ter so primerni tako za začetnike kot za vse tiste, ki že redno vadite, saj vedno ponudim vadečemu težjo in lažjo različico, ko je to smiselno. Torej prijavi se in vključi rutino rednega gibanja in spremeni svoje navade ali pa ostani aktivna med poletjem, ohrani fit postavo in septembra piši novo fit poglavje – namesto vedno znova prvo 🙂

2 treninga vsak teden, skupno 20 treningov v vrednosti 100 €

članstvo v motivacijski skupini Zdrava in Fit v vrednosti 40 €

vsak teden nova praksa joge, skupno 10 joga praks v vrednosti 50 €

jedilnik z recepti in triki za zdravo prehrano v vrednosti 70 €

Podaj se z mano na pot osebne rasti

V MEDIJIH

Mnenja mojih varovank

5/5

“Super vaje”

“Super vaje. Meni odgovarja predvsem zjutraj krajša joga, ker nimam dosti časa. To mi je super. In zdaj še počasi uvajam tudi večerno krajšo prakso, ko ne uspem daljšega treninga ali joge čez dan. Res super. Hvala naši super Tanji.” – Maja (21-dnevni Fit ritual)

5/5

“Iz teorije v prakso”

“Super knjižica v kateri so pomembna znanja, ki jih je dobro razumeti, da potem veš zakaj kaj delaš. Všeč mi je, kako Tanja izhaja iz svojih izkušenj in vse preda na tak način, da je dostopno vsakomur. Komaj čakam, da pričnem iz teorije v prakso.” -Nina (Pomlajena)

5/5

“Drug odnos do vadbe”

“Treningi s Tanjo so mi spremenili odnos do vadbe in kaj ta pravzaprav pomeni za moje telo. Sedaj imam pri vadbi popolnoma drug cilj – lepo držo in vitalnost, in razumevanje kako si lahko pomagam po dolgemu dnevu prisilne drže.” – Sonja (Zdrava in Fit online)

Prijavi se na novičke Zdrava in Fit

Ne zamudi najnovejših nasvetov in posebnih ugodnosti.
0