30 dnevni izziv za ženske (1. stopnja)

(65 mnenj strank)

12,00

Si pripravljena vložiti 30 dni v to, da uvedeš in utrdiš rutino rednega gibanja? Da vzljubiš vadbo in skrb zase? Da postaneš del neverjetne skupnosti žensk, kjer se zavedamo, da medsebojna podpora in motivacija pomenita vse. In seveda – da postaneš bolj zdrava in fit 🙂

 • 30 dni vložiš 30 minut na dan
 • koledar vadb za jasen pregled nad celotnim programom
 • vodeni tabata in krožni treningi za moč
 • vodena joga za sproščanje in gibljivost
 • motivacijski bombončki za pozitiven vsakdan
 • dodatni treningi (za roke, trebuh in ozek pas, notranje stegenske, z elastiko)
 • jedilnik z mojimi najljubšimi fit obroki brez štetja kalorij
 • podpora skupnosti motiviranih žensk in pozitivnega okolja

Pridružiš se lahko kadarkoli, vabljena.

x

Opis

Si pripravljena vložiti 30 dni v to, da uvedeš in utrdiš rutino rednega gibanja? Da vzljubiš vadbo in skrb zase? Da postaneš del neverjetne skupnosti žensk, kjer se zavedamo, da medsebojna podpora in motivacija pomenita vse. In seveda – da postaneš bolj zdrava in fit 🙂

Če je to tvoja želja, potem te vabim v program, ki sem ga pripravila s posebnim namenom. Ne le zato, da si v 30 dneh pridelaš boljšo postavo in postaneš bolj samozavestna.

Moja srčna želja je ta, da ti pomagam po svojih najboljših močeh, da redno gibanje postane tvoja rutina. In če mi daš teh 30 dni, se resnično zavzameš in delaš po mojem programu, sva na odlični poti, da vadba postane del tvojega novega, bolj zdravega življenjskega sloga.

Dosedanje udeleženke, trenutno nas je že več kot 400, so s programom izjemno zadovoljne in programu dodeljujejo 5 zvezdic.

banner mnenja

Kako je sestavljen 30 dnevni izziv Zdrava in Fit?

30 dnevni izziv Zdrava in Fit je sestavljen iz treh različnih vrst vadbe; tabata treningov, krožnih treningov in joge za sproščanje. Imaš 2 opciji tedenskih vadb:

 • Vadiš 5 dni, 1 dan se sproščaš z jogo, vmes pa si 1 dan na off
 • Vadiš 4 dni, 1 dan se sproščaš z jogo, vmes pa si 2 dni na off

Izbereš si tisto, ki si sama želiš.

Če boš vadila vsak dan, ne pomeni nujno, da boš bolj uspešna. Zame boš najbolj uspešna takrat, ko boš izbran program izvajala dosledno 30 dni – ne glede na različico, ki si jo boš izbrala.

Brez skrbi, z mojim 30-dnevnim koledarjem vadb ti bosta oba razporeda popolnoma jasna. Jaz pa bom z motivacijskimi bombončki ves čas izziva skrbela za prijazno brco v …. saj veš 🙂

In da bo vse skupaj še bolj zanimivo, bom vsak mesec podelila kar 3 nagrade (goodie bag z izdelki, ki podpirajo skrb zase) zmagovalke pa bom izžrebala med najbolj pridnimi in aktivnimi v skupini do 5. v mesecu za mesec nazaj.

 

Torej, kaj vse pridobiš s sodelovanjem v izzivu Zdrava in Fit?

 • vsi treningi so vodeni, od začetka do konca migam skupaj s tabo, nahajajo se z zasebni Facebook skupini
 • treningi so vnaprej posneti, zato da lahko vadimo takrat, ko nam ustreza (ja, tudi jaz bom ves čas migala z vami)
 • s koledarjem vadb imaš natančen pregled nad programom
 • 30 dni razvijaš disciplino redne telesne aktivnosti in ustvarjaš novo rutino
 • več energije in boljši tonus telesa v samo 30 minutah na dan
 • če vztrajaš 30 dni, si na odlični poti, da utrdiš novo navado rednega gibanja
 • podarjam ti jedilnik z mojimi najljubšimi fit obroki

 

Program izvajam Tanja Baća, učiteljica joge, vaditeljica in svetovalka za zdravo prehrano

Poveži se z mano:

65 mnenj za 30 dnevni izziv za ženske (1. stopnja)

5 zvezdic
93%
4 zvezdice
6%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Mirjam (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Super zadovoljna s 30 dnevnim izzivom Zdrava in fit. Kljub temu, da nisem nikoli rada telovadila, me je ta program toliko motiviral, da sem brez problema vsakodnevno sledila vajam. Tanja tako prijazno spodbuja, da greš lahkotno čez.
  Sedaj bom šla še enkrat čez cel program in kdo ve, mogoče mi bo postala telovadba celo všeč.
  Hvala Tanja!

 2. Anja (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Super odločitev, ki me je nekaj mesecev po porodu ponovno pognala v šport. S posluhom za Žensko, ki prebiva v vseh nas, samo včasih malo pozabimo nanjo. Priporočam vsaki, “ki bi, ampak zdajle ravno ne morem, jutri pa res začnem”, ker zraven pride vrhunska motivacija, ki ti ne da miru, tudi če imaš malo lenoben dan.

 3. Anka (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Predstavljeni sklopi vaj so osredotočeni na določeno skupino mišic. Vsaka posamezna vaja je dobro razložena (kaj je dovoljeno, kaj ne, kako si lahko vajo olajšamo ali pa jo otežimo). Čeprav vaje delujejo “izi bizi” , se že v drugi ponovitvi tabate soočaš s kapljicami potu in naslednji dan prav dobro veš, kateri del telesa je bil prejšnji dan na vadbi!

 4. Stanka (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  30 dnevni izziv Zdrava in Fit me je takoj pritegnil. Glede na cenovno dostopnost nisem niti za trenutek pomislila, da bi prebirala mnenja ostalih. Ampak sem ga enostavno kupila. Narejen je tako preprosto, všečno, razumljivo, da z vseseljem oddelam vsak izziv posebej. Velika prednost je tudi v tem, da dobiš vse informacije takoj tako od punc v skupini kot od Tanje. Vse so zelo srčne in pripravljene pomagat tudi tistim, ki nimamo največje motivacije za delanje sprememb na sebi. Če si želiš nekaj spremeniti pri sebi se nam pridruži v tej skupini ne bo ti žal in ja uspeh je zagotovljen. In še to, vaje so vodene, Tanja skrbi za motivacijo in vsako vajo lahko oddelaš po svojih sposobnostih in kmalu opaziš svoj napredek. Lep pozdrav! Stanka

 5. Alenka (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Zaradi težav s kolenom imam z nekaterimi tabatami in krožnimi treningi težave, ker so zelo osredotočene na delo nog/kolen. Veliko počepov in izpadnih korakov. Si prilagodim po potrebi.
  Drugače super.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel

Morda vam bo prav tako všeč…