Akcija!

7-dnevni jedilnik za ženske

7-dnevni jedilnik za uravnoteženo prehrano sodobne ženske, primeren za dolgoročno prehranjevanje. Odličen začetek na poti bolj zdravega načina življenja, prijazen vsakemu žepu.

 

ZIF jedilnik za ženske je:

 • hitri in preprosti recepti, idealni za sodobno žensko
 • pester jedilnik, ki ti daje natančna navodila za pripravo jedi
 • nasitna hrana, brez kaloričnih/količinskih omejitev
 • hranilno bogata in okusna prehrana za živahno presnovo in metabolizem
 • primeren za dolgoročno, oziroma trajno prehranjevanje

16,00 9,00

Kategorija:

Opis

Jedilnik za ženske je pripravljen z mislijo na (pre)zaposleno žensko v sodobnem svetu, ki išče način, kako bi poskrbela za svoje zdravje in počutje, kljub časovni stiski. Tudi sama sem v isti situaciji in zelo zelo dolgo sem iskala način prehrane, ki bi zadovoljeval obe, velikokrat nasprotujoči si zahtevi: da bi bila zdrava in da mi vse skupaj ne bi vzelo veliko časa. Na pravem mestu si, če imaš željo na karseda preprost način urediti svojo prehrano ter prekiniti krog nezdrave prehrane, slabega počutja, utrujenosti in odvečnih kilogramov.

 

Zagotovo veš, da se tvoje celotno zdravje, počutje in kvaliteta življenja vrti ravno okrog hrane. In največja težava je v tem, da se nam na vsakem koraku spretno ponujajo nezdrave dobrote, pripravljene na takojšnje uživanje.

 

Enostavni in hitri obroki – ključ do dolgoročno urejene prehrane

 

Pomanjkanje časa v dirki sodobnega vsakdana je odličen vir zaslužka za mnoga podjetja, ki nam za malo denarja nudijo okusno hrano. A to ni hrana, ki “hrani” naš organizem. Hrani le naše čute, telo pa ostaja lačno – in izčrpano!

 

7-dnevni jedilnik za ženske predlaga jedi, pripravljene iz osnovnih živil, polnih hranilnih snovi, ki poživijo organizem, ter so obenem okusne in hitro pripravljene. Poudarek je predvsem na vrsti hrane. Obroki so nasitni, tako se želja po velikih količinah hrane samodejno zmanjša.

 

Na voljo imaš prehranski program, ki deluje. Vprašanje je le, če je tvoja želja po spremembi močnejša od želje, da nadaljuješ v ustaljeni (nezdravi) rutini… ?

 

Jedilnik za ženske po metodi Zdrava In Fit (ZIF):

 1. NE temlji na omejevanju kalorij, zato ne boš lačna (in pod stresom); če izbiraš pravo hrano, se nasitiš, sitost pa traja dalj časa – zato se boš lažje odrekla svojim “prehranskim pregreham”.
 2. Obroki v ZIF jedilniku so okusni in raznoliki, zato jih boš pojedla z užitkom in se jih ne boš nič kaj kmalu naveličala.
 3. Vse ZIF jedi so preproste in hitro pripravljene ter prilagodljive.
 4. Cilj je, da se naučiš, kaj in koliko pojesti, potem pa si jedilnik prilagodiš po svojem okusu ter prevzameš kot svoj nov način prehranjevanja.

 

Jedilnik prejmeš v obliki e-knjige, ki si jo naložiš na telefon in računalnik, tako lahko do njega dostopaš kadarkoli.

 

Vsebina:

 • kompleten 7-dnevni jedilnik z recepti,
 • BONUS: 7-dnevni razstrupljevalni program.

 

Program sem pripravila certificirana prehranska svetovalka in učiteljica joge Tanja Baća.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.