7 dnevni program razstrupljanja

7 dnevni prehranski program razstrupljanja:

  • zajema kompleten 7 dnevni prehranski načrt;
  • očisti tvoje telo strupov in pomaga obnoviti delovanje jeter, ledvic in črevesja;
  • te napolni z energijo in pomladi tvoj metabolizem.

GRATIS z nakupom jedilnika za ženske >>

7,00

Kategorija:

Opis

Prehranski program razstrupljanja je postopek s katerim se ledvice, črevesje in jetra očistijo strupov ter obnovijo vse svoje naravne funkcionalnosti. To omogoči telesu, da se napolni z energijo, pomladi in doživi popolno obnovo imunskega sistema.

 

Čeprav je razstrupljanje že samo po sebi glavna naloga telesa, se ob kopičenju večjih količin toksinov v jetrih, ledvicah in črevesju omenjeni organi niso zmožni več čistiti sami. Zato se strupi začnejo zadrževati v telesu, saj jih telo ni zmožno nevtralizirati, preoblikovati in jih odvesti iz organizma.

 

Tako se strupi čedalje bolj kupičijo, telo pa začne sistem za sistemom pešati in se pospešeno starati. Temu se lahko trajno izognemo v 2 korakih:

  • Poskrbimo za manjši vnos strupov, kjer je to možno (uporabljamo naravno kozmetiko, redno hodimo na sprehode daleč od mestnih središč, sadje in zelenjavo kupujemo bio ter si čimveč kuhamo sami iz osnovnih sestavin, …)
  • Vsaj enkrat ali 2 x letno opravimo razstrupljevalno kuro, ki traja  7 do 10 dni, da dovolimo telesu popolno obnovitev.

7 dnevni prehranski program razstrupljanja zajema:

  • 1 dan postenja (24 ur uživamo samo vodo in nesladkane zeliščne čaje).
  • 3 dni uživanja tekoče hrane (zelenjavne juhe, naravni sokovi iz sadja in zelenjave, zelenjavni smutiji, voda in zeliščni nesladkani čaji).
  • 3 dni tekoče diete z enim gostim obrokom (juham, sokovom in smutijem dodamo en obrok nizkokalorične goste hrane)

 

Po končanem programu se postopoma vrnemo na normalno hrano, ki je zdrava, čim manj predelana in uravnotežena. Odličen primer je ZIF jedilnik za ženske, primeren za dolgoročno prehrano. Preveri tukaj >>

Z nakupom ZIF jedilnika je program razstrupljanja BREZPLAČEN.

 

Program sem pripravila Tanja Baća.

Dodatne informacije

Čas trajanja

7 dni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.