Astrotarot svetovanje | 30 min

37,00

Astrotarot svetovanje je namenjeno temu, da vam pomaga raziskati stanje in možnosti pri določeni situaciji ter se odločiti za vaše najvišje dobro. Tarot je simboličen zemljevid zavesti, ki zajema naše potovanje skozi življenje, tako duhovno kot praktično. Namenjene so zagotavljanju vpogleda v najgloblje resnice vašega višjega jaza. Pri svetovanju se intuitivno povežem z vašo energijo preko vaše Nakčatre, tako vas “začutim” kdo ste, še preden odpremo karte.

Kako poteka svetovanje:

  • zastavite mi eno do dva specifična vprašanja (glede odnosov, kariere, denarja … )
  • energetsko vas “potipam” preko Nakčatre s kratko meditacijo pred svetovanjem
  • pred terminom energetsko očistim karte
  • uporabljam tarot in orakelj karte v povezavi s svojo intuicijo

Ko oddate naročilo, boste prejeli e-pošto (preverite mapo z vsiljeno pošto in promocijami) z navodili. Odgovorite z zahtevanimi informacijami in se v kratkem oglasim glede možnih terminov. Svetovanje poteka prek video klica in traja pribl. 30 min.

Kategorija:

Opis

Vpogled v vaše življenje

Astrotarot svetovanje temelji na vpogledu v vaše življenje, odnose, in priložnosti ter vam pomaga sprejemati odločitve, izbirati pot v vaše najvišje dobro.

VAŠA NAKČATRA

Z vašo energijo se povežem preko vaše Nakčatre, ki jo izračunam s pomočjo datuma, ure in kraja vašega rojstva.

PRIPRAVA

Pred svetovanjem raziščem vašo Nakčatro in opravim kratko meditacijo na vaša vprašanja. Pred klicem energetsko očistim karte.

TAROT KARTE

Tarot je simboličen zemljevid zavesti, ki zajema vaše potovanje skozi življenje, tako duhovno kot praktično.

SVETOVANJE

Tekom svetovanja prejmete konkretne praktične nasvete in usmeritve, kako ravnati v vaše najvišje dobro v določeni situaciji.

ZAPISANO V ZVEZDAH

Če se sprašujete, kaj me je kot učiteljico joge in vadb pripeljalo na pot Vedske astrologije in branja Tarot kart, je odgovor: ZVEZDE. 

In tudi to, da se bo to zgodilo letos, je bilo zapisano v zvezdah, a tega prej še nisem vedela.

Vse se je dogajalo sočasno: moj vstop v Lunino obdobje, zaključek študija astrologije in branje tarot kart. Bila je velika sprememba zame, ki sem si ji tudi nekako upirala. Intuicija me je vodila na to pot, a zaradi mojih vzorcev sem bila polna dvomov in se spremembi upirala. Ko pa sem končno analizirala svojo karto, je bilo vse takoj kristalno jasno. Intuicija me je vodila na pot mojega poslanstva. 

Moja življenjska pot je bila precej nekonvencionalna ter tudi polna bolečine in težkih preizkušenj. A danes vem, da je bilo vse z razlogom. Že od majhnih nog sem bila drugačna. Pravili so mi plašna in občutljiva – a v resnici sem bila le izjemno dovzetna za občutenje energij drugih ljudi. Vedno sem nosila v sebi željo pomagati, saj sem čutila bolečino v ljudeh. To sem na začetku delala preko telesa z vadbami in jogo, danes pa moje delo zajema Življenje in Človeka kot celoto.

Moje izkušnje

Astrologija in tarot karte so bile tudi zame velik preskok iz vadb in joge, tako sem se na začetku precej upirala tej poti, na katero me je nenehno spodbujal moj višji jaz. Najprej sem začela s kolektivnimi sporočili (na TikToku), kjer je bil odziv čedalje bolj izjemen in dobila sem potrditev, da sem na pravi poti. Kmalu sem dobila prve zahteve za osebna svetovanja, kjer sem od strank dobila vedno znova potrditve in izjemne odzive. Danes imam kar nekaj strank iz vsega sveta, ki se redno oglasijo za vodstvo pri meni. Zato sem se končno opogumila in ponudila to možnost tudi na tej moji slovenski spletni strani. Vabljeni.

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Astrotarot svetovanje | 30 min”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja