Dnevnik Cikličnosti – spoznaj boginjo v sebi

35,00

Dnevnik Cikličnosti te bo peljal na pot raziskovanja svoje čudovite ženstvenosti, globoko v svoje jedro. Ko boš spoznala svoje točke moči, boš lahko optimizirala svoje dejavnosti in delovanje ter zaživela v harmoniji s svojo žensko naravo.

  • V prvem delu te bo Dnevnik Cikličnosti odpeljal na raziskovanje vseh razsežnosti tvoje ženske ciklične narave.
  • V drugem delu Dnevnika boš našla primere in razlago, kako lahko beležiš letni, mesečni in dnevni cikel.
  • V tretjem delu Dnevnika boš 90 dni raziskovala in spremljala svoj cikel.
x
Kategorija:

Opis

Ta edinstveno zasnovani in oblikovani Dnevnik Cikličnosti te bo peljal na pot raziskovanja svoje čudovite ženstvenosti, globoko v svoje jedro. Pomagal ti bo spoznati vse tvoje spreminjajoče si sposobnosti, značilnosti in mentalno počutje v različnih delih menstrualnega cikla. Ko boš spoznala svoje točke moči, boš lahko optimizirala svoje dejavnosti in delovanje ter zaživela v harmoniji s svojo žensko naravo.

Po branju teorije (I. del dnevnika) in spremljanju svojih spreminjajočih se značilnosti in počutij v trimesečnem obdobju (90 dni), nikoli več ne boš gledala na svoj menstrualni cikel na enak način.

 

Zakaj vsaka ženska nujno rabi Dnevnik Cikličnosti 🙂

Zaslužiš si, da svojo ženstvenost živiš na najbogatejši možni način. Če želiš v celoti objeti svoj Izvorni ženski princip (Divine Feminine), je zelo pomembno, da spoznaš svoj edinstveni mesečni ritem in spreminjajoče se posebnosti tekom menstrualnega cikla. V Dnevniku Cikličnosti boš našla razlago kako je tvoj cikel povezan s ciklom Lune in naravnim ciklom Zemlje. Dnevnik je unikatno energijsko oblikovan in povzema združeno znanje ženske ciklične modrosti tako starodavnih kot sodobnih kultur.

 

Uravnovesi svoje življenje s svojim ciklom, prebudi Boginjo v sebi

Dnevnik ti bo pomagal spoznati in ozavestiti potrebe tvojega telesa ter potrebe tvoje duše. Poglobila boš odnos s seboj in se naučila uskladiti življenje s svojim naravnim ciklom. S spoštovanjem svoje ženske narave boš odprla vrata svoji Boginji in jo povabila v svoje življenje, ki bo sčasoma preobrazila vse, česar se boš lotila.

 

Si želiš poglobiti stik s seboj? Poleg Dnevnika Cikličnosti ti pri tem neizmerno pomaga joga. Skupaj sta popoln par, ki ti omogoča, da živiš bolj v skladu s svojo resnično esenco. Predlagam ti program Joga, vadbe in prehrana >>