Individualni coaching za prehrano

 

  • tvoj osebni načrt za prehrano
  • popolnoma prilagojeno tvojim potrebam, željam in zmožnostim
  • meritve in sledenje napredku
  • osebna srečanja za reševanje izzivov, podporo, motivacijo
  • možnost dolgoročnega sodelovanja

129,00

Opis

Program individualni coaching za prehrano ti nudi vsa potrebna orodja, da s pomočjo spremembe prehrane dosežeš odlično počutje, izboljšaš raven energije in na zdrav način izgubiš odvečne kilograme.

 

Dobrodošla v moji družbi. Sem Tanja, svetovalka za prehrano in učiteljica Hatha joge, in tukaj sem, da ti pomagam pri spremembi življenjskega stila. Če je tvoj cilj “bikini postava” v parih tednih, prosim zapusti to stran. Tega nočem početi, ker bi ti na dolgi rok s tem naredila več škode kakor koristi.

 

Moj cilj je ta, da spravim do točke, kjer boš uživala v zdravem življenjskem stilu in ne boš imela nobene želje več, da bi se vrnila na stara pota. Izguba kilogramov je le super stranski učinek tega, da spoštljivo in ljubeče ravnaš s svojim telesom.

 

Kaj zajema coaching za prehrano

Individualni coaching za prehrano zajema obravnavo in spreminjanje ključnih navad s ciljem celostne in dolgoročne spremembe življenjskega stila. Program je namenjen tebi, če si želiš dolgoročno spremeniti življenjski stil, da bi izboljšala svoje počutje ter uživala življenje v zdravem telesu.

 

Vključuje osebna srečanja za reševanje izzivov, podporo, motivacijo in sledenje napredku. Opravljajo se meritve z bioelektrično impendanco ter meritve obsegov, zaradi česar imamo realnejšo sliko, ki ne bazira na številu kilogramov, temveč na telesni sestavi, ki je precej bolj pomembna za zdravje in počutje.

 

PROCES DELA:

  • Dogovor termina za srečanje.
  • Posnetek navad s pomočjo vprašalnikov, ki jih izpolneš vnaprej prek google obrazcev (vprašanja so poglobljena, nanašajo se na  stanje na področju prehrane, gibanja in ostalih ključnih navad), utemeljimo kritične točke in si zastavimo mesečne cilje.
  • Čez približno 10 dni sledi srečanje, kjer ti predstavim tvoj osebni načrt za prehrano, ki vključuje vse obroke z recepti. Če ti katera od jedi ne bo ustrezala, bova zanjo našli zamenjavo.
  • Srečanja potekajo na tvojem domu.

Opcijsko proti doplačilu: Vsakih 14 dni sestanek z meritvami, prilagojenim načrtom za prehrano ter reševanje morebitnih izzivov. Cena za 2 srečanja: 87€

 

Potrebuješ več informacij? Pokliči me na 070 595 950  ali mi piši na tanja@zdravainfit.si