Joga na domu | Zasebna vadba joge

110,00

Umirjen duh, osredotočen um in energično telo… vse to in še mnogo več se zgodi z redno prakso joge.

 

Zakaj izbrati program Joga na domu:

 • kombinacija vodene in samostojne vadbe, zajema 2-3 različice vadbenih zaporedij (krajše in daljše)
 • cena vključuje dva 90-minutna osebna srečanja, kjer se naučimo položajev v programu
 • individualno pripravljen program za samostojno dnevno prakso
 • knjižica z vsemi vajami po ustreznem zaporedju in podrobnim opisom za pravilno poravnavo
 • Možnost vadbe v paru ali v manjših skupinah (do 4 osebe)
 • NADALJEVALNI PROGRAM: eno do dve 60-minutni srečanji na mesec; cena 45€/uro
x

Opis

Zasebni program Joga na domu je kombinacija vodene in samostojne vadbe. Omogoča ti, da v celoti zaužiješ blagodejne učinke, ki jih nudi redna jogijska praksa. Program zajema 2 do 3 različice vadbenih zaporedij, daljše in krajše, tako lahko po najboljših zmožnostih vključiš jogijsko prakso v svoj vsakdan.

 

Zakaj joga na domu?

 

Pomanjkanje časa je postala neke vrste sodobna epidemija, ki nas močno ovira pri prizadevanju, da bi naredili nekaj dobrega zase. Že to, da lahko pojemo zdrav obrok, terja precej organizacijskih sposobnosti. Telovadba in sprostitev pa v vsakodnevni noriji obveznosti pogosto zdrsneta na dno lestvice prioritet.

 

Odhod v telovadnico je postal luksuz. Vse več žensk se zaradi časovne elastičnosti obrača na spletne oblike vadbe. Tudi za jogo obstajajo mnoge opcije, kar je super… ni pa ravno isto kot vadba v živo. In tako sem prišla do ideje kombiniranega programa.

 

Je vadba v živo, saj vključuje seanse ena na ena, kjer se naučiš pravilne izvedbe vseh vaj in zaporedij – vse do najmanjše podrobnosti. Obenem pa prilagodljiva, saj po idividualno pripravljenem programu vadiš doma in takrat, ko ti ustreza. Skupaj pripraviva tudi urnik, ki se ga držiš in tako lažje ostaneš disciplinirana.

 

Pravi napredek in koristi joge se občutijo skozi redno, vsakodnevno prakso joge. Zato svojih vadečim vedno svetujem, naj vadijo tudi samostojno doma. Nekaj ponovitev pozdravov soncu je odličen “dodatek” k daljši tedenski vadbi. A z napredovanjem si telo zelo kmalu zaželi več. Zato moj mesečni program vključuje 2 do 3 (po želji) različice vadbenih zaporedij, ki so vsako zase vadba za celotno telo. Vsaj dvakrat tedensko svetujem daljšo, enourno prakso, dvakrat tedensko polurno in trikrat tedensko 10-15 minut intenzivne vinjasa vadbe.

 

Program zasebne vadbe joge na domu se pripravi po meri

To pomeni, da se prilagodi izbor položajev in težavost vadbe, glede na potrebe tvojega telesa in glede na cilje, ki si jih zastaviš. Naučimo se tudi dihalnih tehnik in meditacije, ki ti v tistem trenutku najbolj služijo. Joga na domu omogoča spoznavanje različnih plasti jogijske prakse, ki vodijo v bolj srečno in bolj izpolnjeno življenje, v varnem zavetju svojega doma. Je pot osebne rasti in most do bolj srečnega in izpolnjenega življenja.

 

Po slabih dveh mesecih joge ni več ne duha ne sluha o mojih bolečinah v zgornjem delu hrbtenice – Urška

Skoraj ne morem verjeti, da to pišem, ampak po slabih dveh mesecih joge ni več ne duha ne sluha o mojih bolečinah v zgornjem delu hrbtenice (ramena, pekoč in boleč občutek med lopaticama). Bolečine imam že skoraj vso odraslo dobo in sem se na njih tudi kar “navadila” oziroma se sprijaznila, različne vadbe pa mi bolečin niso omilile, kvečjemu še kdaj poslabšale. Čarovnija? Upam, da traja! 🙂 Jogi se vsekakor ne odpovem! HVALA, HVALA in še enkrat HVALA, neizmerno hvaležna za naša srečanja! 🙂

 

Pogosto vprašanje: Ali lahko z jogo shujšam?

Če je tvoja želja hujšanje, lahko pripraviva vadbo, ki je telesno bolj intenzivna. Joga ima mnogo obrazev in je izredno prilagodljiva tako kot po stopnji zahtevnosti, kot po intenzivnosti vadbe.

 

A to ni edini razlog, zakaj joga običajno vodi v bolj vitko in skladno telo…

 

Z jogo močno okrepimo samozavedanje, vključno o tem, kako ravnamo s svojim telesom. Raziskava iz leta 2017 povezuje zavedno vedenje (čuječnost, mindfulness) z izboljšanjem navad, z zmanjšanjem kompulzivnega hranjenja ter s povečanjem telesne aktivnosti. In z redno prakso se tudi tvoje telo preobrazi. Postane bolj gibko, vzdržljivo in vitalno, mišice pa “dolge” in lepo oblikovane.

 

Preverite tudi JogaFIT 3-mesečni vadbeni paket.

 

Joga na domu je kombinacija vodene in samostojne vadbe

Prvi mesečni sklop zajema dva 90-minutna osebna srečanja na tvojem domu, kjer se naučimo pravilne in varne izvedbe zaporedja asan za domačo prakso joge. Za lažje sledenje programu med samostojno vadbo prejmeš slikovno knjižico ali video z vsemi vajami po ustreznem zaporedju in podrobnim opisom za pravilno poravnavo.

 

Komu je namenjena joga na domu?

 • V prvi vrsti je namenjen tebi, ki si želiš vključiti jogijsko prakso v svoj vsakdan.
 • Če nisi ljubiteljica skupinskih ur in raje vadiš samostojno v varnem zavetju svojega doma in po svojem urniku.
 • Če vsak dan navigiraš med mnogimi obveznostmi in ne najdeš skupinske vadbe, ki bi ti časovno ustrezala.
 • Če si v prihodnje želiš obiskovati skupinske ure joge, vendar bi si želiš pred tem pridobiti temeljno znanje za pravilno in varno izvedbo vaj.
 • Če se srečuješ s težavami, ki zahtevajo posebno obravnavo (visok krvni pritisk, diastaza rektusov, pretekle poškodbe…).

 

Skozi program te vodim Tanja Baća, certificirana učiteljica Hatha joge.

Poveži se z mano:

 

 

 


Kaj pravijo moje varovanke

 

Dobro počutje ob koncu vsake ure joge je neizogibno – Alenka

Pozitivne učinke joge občuti tako moje telo kot duša. Na jogi resnično spoznaš sebe – svoje telo in svoje misli. Tanja je na tej poti samospoznavanja odlična učiteljica. Njena joga je nekaj posebnega, zato bi jo še posebej pohvalila, predvsem njeno usposobljenost voditeljice, ki zna razložiti vsako vajo do potankosti.

Človeka prav pobožaš s prijetnim vodenjem – Melita

Na tvojih urah joge je zelo prijetna energija, ki jo oddajaš. Človeka prav pobožaš s prijetnim vodenjem in še posebej všeč mi je, ker naslednji dan po vadbi nimam muskelfibra. Vadbo joge s tabo priporočam vsem, ki želijo izboljšati svoje psihično in fizično zdravje. 🙂

 

Veselim se vsakega torka zvečer – Dunja

Na vaših uricah joge mi je odlično, sedaj sem prišla prvič v stik z jogo in ste odlična učiteljica ki ima prijateljski odnos in z veliko motivacije nam natančno pokaže vsak korak. Veselim se vsakega torka zvečer. Hvala Vam!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Joga na domu | Zasebna vadba joge”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.