Joga, vadbe in prehrana online program (1. stopnja)

(3 mnenja strank)

63,00

Program Joga, vadbe in prehrana

 • 15 jogijskih praks (5 enournih in 10 polurnih; vse so na stopnji 1-2, strukturirane prakse, ki imajo vsaka svoj namen, obenem pa se med seboj nadgrajujejo iz vidika položajev in težavnostnih)
 • 15 intenzivnih treningov (10 polurnih, 5 krajših; razdeljeni so po mišičnih skupinah)
 • 3 reiki meditacije za notranje ravnovesje in mir
 • 3 različni jedilniki (mesni, brezmesni, detox)
 • 2 različna urnika (pri enem je poudarek na vadbah, pri drugem na jogi)
 • ko ga kupiš, je tvoj za vedno in ga večkrat izvajaš
 • predvideno trajanje je 8 tednov, nato ga lahko ponoviš od začetka (takoj ali pozneje)
 • nov, ločen motivacijsko podporni program, kjer te čaka še eno presenečenje – brezplačni izziv za več ljubezni do sebe in osebni razvoj ter druge koristne vsebine za zdrav življenjski slog

 

x
x
Kategorija:

Opis

Prva izdaja programa Joga, vadbe in prehrana je bil moj najbolj uspešen program doslej in zdaj je tukaj v prenovljeni, izboljšani različici. Z veseljem te vabim v program, kjer bomo skupaj vadile, izvajale prakse joge, meditirale in poskrbele za urejeno prehrano. Vse, kar rabimo, da celotno poskrbimo za svoje zdravje, izboljšamo počutje ter dvignemo raven energije. Cilj je močno in vitalno telo, miren um in srečna duša.

Čedalje več žensk, ki pridejo v stik z mano preko online vadb, vzgoji zanimanje za prakso joge. Najprej za telesni del, kjer poskrbimo za boljšo gibljivost in zavedanje telesa, pa tudi moč in vzdržljivost, kmalu pa tudi za ostale prakse, kjer potujemo globje v notranjost.

Zato v programu Joga, vadbe in prehrana združujem tri ključne dejavnike, s katerimi blagodejno vplivamo na svoje zdravje, znatno izboljšamo svoje počutje in raven energije, se umirimo in podamo na pot discipliniranja uma.

Program je primeren za jogijske začetnike in vse, ki si želijo utrditi osnove ter naučiti pravilno in varno izvajati asane. Treningi v programu so višje intenzivni, začetniki si jih prilagodijo tako, da vmes naredijo kakšno pavzo več. Nadaljevalna različica programa bo na voljo po zaključku začetnega. Kljub temu pa popolnim začetnikom svetujem, da celoten program vsaj enkrat ponovijo 🙂

Rdeča nit programa so jogijske prakse, treningi za moč in vzdržljivost ter uravnoteženi, hranilno bogati jedilniki

JOGA

Razlogi, zakaj se ljudje odločajo za vadbo joge, so običajno blaženje težav in bolečin v predelu hrbtenice, sprostitev, izboljšanje splošnega zdravja in blaženje stresa. Osnovna naloga učiteljev joge je, da te potrebe zadovoljimo skozi prakso asan, obenem pa usmerjamo vadeče globje v jogo, če v njih zraste ta želja. Najlepše pri jogi je to, da vsak lahko vzame to, kar si želi in rabi.

VADBE

Telo rabi gibanje. Pa ne le zato, da bomo videti bolje in imeli več kondicije. Od stopnje in vrste gibanja je odvisna sestava telesa, ki vpliva na delovanje metabolizma, imunskega sistema, živčnega sistema, na zdravje kosti itd. Redno gibanje je nujno, če želimo ostati vitalni in zdravi vse življenje. Saj si vsak želi biti samostojen in poln življenja do zadnjega izdiha, a ni tako? Izbira in odgovornost je naša.

PREHRANA

Vsi moji jedilniki temeljijo na čim bolj naravni, nepredelani, raznovrstni in preprosti prehrani. Takšni, ki telo nahrani in mu daje pogoje za optimalno delovanje, ter tako podpira ostale zdrave navade – treninge, jogo, meditacijo, dober spanec… Poleg tega je moj “pogoj” še enostavna in hitra priprava obroka 🙂

 

Program Joga, vadbe in prehrana zajema

 • 15 jogijskih praks (5 enournih in 10 polurnih; vse so na stopnji 1-2, gradijo inteligenco telesa (torej povezavo med telesom in umom), izboljšajo gibljivost, moč, vzdržljivost, koordinacijo)
 • 15 intenzivnih treningov (10 polurnih, 5 krajših; razdeljeni so po mišičnih skupinah)
 • 3 reiki meditacije za notranje ravnovesje in mir
 • 3 različni jedilniki (mesni, brezmesni, detox)
 • 2 različna urnika (pri enem je poudarek na vadbah, pri drugem na jogi)
 • ko ga kupiš, je tvoj za vedno in ga večkrat izvajaš
 • predvideno trajanje je 8 tednov, nato ga lahko ponoviš od začetka (takoj ali pozneje)
 • nov, ločen motivacijsko podporni program, kjer te čaka še eno presenečenje – brezplačni izziv za več ljubezni do sebe in osebni razvoj

 

Ves čas trajanja sem ti na voljo in v podporo. Z iskrenim veseljem odgovarjam na vprašanja in po potrebi pripravim dodatne vsebine. Tukaj sem, da ti služim in želim si, da ti program prinese čim več koristi v obliki zdravja, notranjega miru in dobrega počutja.

Avtor programa

Program sem ustvarila Tanja Baća. Sem učiteljica joge, trenerka rekreativne vadbe in svetovalka za uravnoteženo prehrano.

Z mnogimi orodji, ki jih nudi joga, ter z znanjem in izkušnjami s področja prehrane in vadb ti bom z veseljem pomagala do več zdravja, energije in lahkotnosti v življenju. V mojih programih je migalo skupno že več kot 2000 žensk.

3 mnenja za Joga, vadbe in prehrana online program (1. stopnja)

4,7
Based on 3 reviews
5 zvezdic
66
66%
4 zvezdice
33
33%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Mateja (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Prav joge do zdaj nisem izvaja samo treninge, zato bom poskusila zdaj in videla kako bi bo všeč

 2. Janja Buzečan (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  T O P!

 3. Vesna Lešnik (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Z veseljem sem svojim izzivom dodala še petega zapored, saj so mi tovrstni treningi pisani na kožo in se ga že zelo veselim. Podporna skupina deluje res spodbudno in vse te super punce, s Tanjo na čelu me motivirajo, da vztrajam.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel