Akcija!

Joga, vadbe in prehrana | Online program za ženske

69,00 48,30

Joga, vadbe in prehrana je 3-mesečni online program, ki vključuje trojico ključnih elementov za krepitev telesnega in duševnega zdravja, ustvarjen z mislijo na sodobno žensko:

  • Jogijske prakse; vadbe asan, pranajame, meditacije in rituali za vsak dan.
  • Vodene vadbe, kjer delamo na tem, da celostno izboljšamo stanje telesa, da bi zaživeli vsakdan z več lahkotnosti in energije.
  • Primeri jedilnikov in predavanja o uravnoteženi prehrani, kjer se na konkretnih primerih naučimo v svojo prehrano uvesti potrebne spremembe.
  • POSEBNO DARILO: 21-dnevni program za resetiranje organizma, poseben prehranski program postenja in podpornih tehnik, s katerimi pomagamo izločiti več strupov iz telesa ter povrniti organizem v optimalno stanje.

Pridružiš se lahko kadarkoli in po svojem ritmu predeluješ vsebine. Vsa navodila prejmeš na mail, zato bodi pozorna pri oddajanju naročila 🙂

Po preteku 3-mesečnega programa vse vsebine ostanejo tvoje in jih lahko uporabiš vedno znova.

 

Kategoriji: ,

Opis

Joga, vadbe in prehrana je 3-mesečni online program, ki vključuje trojico ključnih elementov za krepitev telesnega in duševnega zdravja. Ustvarjen je z mislijo na sodobno žensko, ki se izčrpava in nujno potrebuje protiutež napornemu vsakdanjiku.

 

Vse, kar sodobna ženska potrebuje, da po svojih najboljših močeh poskrbi zase, najdeš strnjeno v enem samem online programu. Program je sestavljen tako, da ga predeluješ po svojem ritmu, tako ga brez težav vključiš v svoj vsakdan.

 

Nekatere vsebine te že čakajo ob vstopu v program, nekatere bomo obdelovale sproti. Vse pa ti ostajajo na razpolago kadarkoli in za vedno – torej tudi po preteku 3 mesecev ostanejo vse vsebine tvoje. Priključiš se lahko kadarkoli.

 

Kaj zajema program online joga, vadbe in prehrana?

Jogijske prakse

Jogijske vadbe in prakse, vključno z vadbo asan, vajami pranajame, meditacije in rituali za vsak dan, s katerimi prečistimo telo tako na fizičnem kot na čustvenem nivoju, izboljšamo psihofizično počutje ter izboljšamo pretok energije v telesu.

Z redno prakso joge razvijamo gibljivost, moč in vztrajnost, na fizičnem in mentalnem nivoju. Poleg telesnih položajev izvajamo tehnike usmerjanja energije s pomočjo diha, vaje sproščanja, osredotočenja in druge tehnike Hatha joge, ki nas napolnijo s svežo energijo ter olajšajo vsakdanjik.

Vadbe joge so dolge med 30 in 60 minutami, odvisno od namena posamezne prakse.

Vodene vadbe

Telo je ustvarjeno za gibanje. Z redno telesno aktivnostjo prispevamo k boljšemu psihofizičnemu zdravju, posebej v dobi sedečega načina življenja. Na naših online vadbah delamo na tem, da celostno izboljšamo stanje telesa, da bi zaživeli vsakdan z več lahkotnosti in energije. Z vajami z lastno težo in drugimi obremenitvami krepimo telo in mu dajemo več skladnosti.

Vadbe so srednje intenzivne, dolge približno 30 minut skupaj z ogrevanjem in končnim razteznim ohlajanjem.

Prehrana

Program zajema video delavnice o uravnoteženi prehrani, kjer se na konkretnih primerih naučimo v svojo prehrano uvesti potrebne spremembe, da bodo zadovoljeni naši čuti, obenem pa bo hvaležen tudi naš organizem. Dotaknili se bomo tudi dnevne porabe različnih skupin (starosti in aktivnosti) ter količinsko in vrednostno opredelili našo optimalno prehrano. Naučimo se osnovnih izračunov, da bomo zase in za svoje bližnje lahko pripravljale optimalne obroke, ter sestavljanja jedilnikov.

21-dnevni reset

Pripravili sem še program za resetiranje organizma, poseben prehranski program postenja in podpornih tehnik, s katerimi pomagamo izločiti več strupov iz telesa ter povrniti organizem v optimalno stanje. Program postenja je opcijski, želim pa ga podariti vsem, ki boste potovale z mano.

 

 

 

Program vodim Tanja Baća, učiteljica joge, vaditeljica in svetovalka za prehrano.