Akcija!

Joga, vadbe in prehrana | Online program za ženske

(11 mnenj strank)

69,00 34,50

Joga, vadbe in prehrana je online program, ki vključuje trojico ključnih elementov za krepitev telesnega in duševnega zdravja, ustvarjen z mislijo na sodobno žensko:

 • Jogijske prakse; vadbe asan, pranajame, meditacije in rituali za vsak dan.
 • Vodene vadbe, kjer delamo na tem, da celostno izboljšamo stanje telesa, da bi zaživeli vsakdan z več lahkotnosti in energije.
 • Primeri jedilnikov in predavanja o uravnoteženi prehrani, kjer se na konkretnih primerih naučimo v svojo prehrano uvesti potrebne spremembe.
 • 4-tedenski plani vadb, lahko pa delaš tudi čisto po svoje 🙂
 • POSEBNO DARILO: 21-dnevni program za resetiranje organizma, poseben prehranski program postenja in podpornih tehnik.

Pridružiš se lahko kadarkoli in po svojem ritmu predeluješ vsebine. Vsa navodila prejmeš na mail, zato bodi pozorna pri oddajanju naročila 🙂

Vse vsebine ostanejo tvoje in jih lahko uporabiš vedno znova.

x
Kategorija:

Opis

Joga, vadbe in prehrana je online program, ustvarjen z mislijo na ženske kot sva ti in jaz, ki  nujno potrebujemo protiutež napornemu vsakdanjiku, da bi se ponovne počutile polne energije in odlično v svoji koži 🙂

 

Vse, kar potrebuješ, da po svojih najboljših močeh poskrbiš zase, te čaka strnjeno v enem samem online programu. Program je sestavljen tako, da ga predeluješ po svojem ritmu in ga brez težav vključiš v svoj vsakdan. Priključiš se lahko kadarkoli in članstvo v skupini ostane tvoje za vedno. “Materiala” imaš vsaj za pol leta. Preveri mnenja zadovoljnih članic 🙂

 

Zakaj tako ugodna cena? Ker si želim, da si vsak lahko privošči aktivnosti, s katerimi podpira svoje zdravje!

 

Kaj te že čaka v skupini Joga, vadbe in prehrana ob vstopu:

 • 20 različnih praks joge, plus pranajame in meditacije
 • 6 treningov za moč
 • Moji najljubši recepti
 • Mesečni plani vadb
 • Predavanja o načrtovanju prehrane
 • Rituali za nego obraza, joga obraza z antiage masažo
 • Priročnik Rituali in nasveti za razvoj pozitivnega mišljenja
 • Skupnost navdihujočih žensk, varno in pozitivno okolje

 

Kako se izvaja program?

💚Program se izvaja v zaprti Facebook skupini. Dostop prejmeš takoj, ko je plačilo izvedeno.

💚Vse vsebine so popredalčkane po vsebinskih sklopih, da jih brez težav in hitro najdeš.

💚Vsebine so oštevilčene in jih obdeluješ lepo po vrsti.

💚V skupini te čaka že 2-mesečni urnik vadb po dnevih, da bo tvoj začetek še lažji, kasneje si sama prilagodiš urnik vadb s praksami in vadbami, ki so ti najljubše.

 

Se vidiva na drugi strani?

 

Preprosto povežeš računalnik ali telefon na TV in vadiš z mano v popolnem udobju svojega doma, takrat ko ti najbolj ustreza. To je v sodobnih časih največja prednost online vadbenih programov, saj med premnogimi obveznostmi težko najdemo čas za vadbo v živo ali obisk telovadnice.

Z mano pa lahko vadiš vsak dan, brez da bi izgubljala dodaten čas za vožnjo v telovadnico in iskala varstvo za otroke. Mnoge moje dame vadijo kar z otroci ali partnerji 🙂

 

Kaj zajema program online joga, vadbe in prehrana?

Jogijske prakse

Jogijske vadbe in prakse, vključno z vadbo asan, vajami pranajame, meditacije in rituali za vsak dan, s katerimi prečistimo telo tako na fizičnem kot na čustvenem nivoju, izboljšamo psihofizično počutje ter izboljšamo pretok energije v telesu.

Z redno prakso joge razvijamo gibljivost, moč in vztrajnost, na fizičnem in mentalnem nivoju. Poleg telesnih položajev izvajamo tehnike usmerjanja energije s pomočjo diha, vaje sproščanja, osredotočenja in druge tehnike Hatha joge, ki nas napolnijo s svežo energijo ter olajšajo vsakdanjik.

Vadbe joge so dolge med 30 in 60 minutami, odvisno od namena posamezne prakse.

Vodene vadbe

Telo je ustvarjeno za gibanje. Z redno telesno aktivnostjo prispevamo k boljšemu psihofizičnemu zdravju, posebej v dobi sedečega načina življenja. Na naših online vadbah delamo na tem, da celostno izboljšamo stanje telesa, da bi zaživeli vsakdan z več lahkotnosti in energije. Z vajami z lastno težo in drugimi obremenitvami krepimo telo in mu dajemo več skladnosti.

Vadbe so srednje intenzivne, dolge približno 30 minut skupaj z ogrevanjem in končnim razteznim ohlajanjem.

Prehrana

Program zajema video delavnice o uravnoteženi prehrani, kjer se na konkretnih primerih naučimo v svojo prehrano uvesti potrebne spremembe, da bodo zadovoljeni naši čuti, obenem pa bo hvaležen tudi naš organizem. Dotaknili se bomo tudi dnevne porabe različnih skupin (starosti in aktivnosti) ter količinsko in vrednostno opredelili našo optimalno prehrano. Naučimo se osnovnih izračunov, da bomo zase in za svoje bližnje lahko pripravljale optimalne obroke, ter sestavljanja jedilnikov.

21-dnevni reset

Pripravila sem še program za resetiranje organizma, poseben prehranski program postenja in podpornih tehnik, s katerimi pomagamo izločiti več strupov iz telesa ter povrniti organizem v optimalno stanje. Program postenja je opcijski, želim pa ga podariti vsem, ki boste potovale z mano.

 

 

 

Program vodim Tanja Baća, učiteljica joge, vaditeljica in svetovalka za prehrano.

11 mnenj za Joga, vadbe in prehrana | Online program za ženske

5 zvezdic
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Romana (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Zadovoljna sem z nakupom Online program za ženske, saj sem na začetku poti (spet) zdravega življenja. Zaenkrat mi uspeva zahvaljujoč Tanji, ki ima zanimivo razlago teorije in prakse, pa še dober in lep zgled je – koristno za motivacijo. Hvala!

 2. Vesna Lukić (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Vadbe so super, program je pregleden in enostaven za uporabo. Sem zelo zadovoljna. Bi pa želrla še kakšen video s področja nege obraza, joge…

 3. M. (preverjena stranka)

  Tanja,
  tvoje vadbe so super. Naučile so me, da si resnično vzamem čas zase, da zadiham med napornim urnikom. Si zelo pozitivna in tvoj način je umirjen, spodbujevalen.. Sploh, če primerjam druge online vadbe. Hvala ti.

 4. Aleksandra Uršič Grošelj (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Prava sprostitev za telo in dušo.

 5. Anonimno

  Draga Tanja,
  tvoje vadbe mi zelo ustrezajo, preprosto zato, ker si odlična učiteljica in predvsem izjemna ženska in pa seveda zaradi narave samih vadb, ki so prilagojene različnim stopnjam zmogljivosti. Nate me spomni Alicia Keys s komadom “This Girl is On Fire”. Zaradi tebe nimam nikoli več slabe vesti, ko si vzamem čas zase. Lepo je, da rastemo skupaj

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel