JogaFIT zasebna vadba | 3-mesečni paket

390,00

JogaFIT program za zasebno vadbo je kombinacija vodene in samostojne vadbe na domu. Trajanje programa: 3 meseci.

 

JogaFIT je 3-mesečni program, ki vključuje:

 • individualno svetovanje za prehrano
 • intenzivni program za vsakodnevno vadbo joge
 • 2-3 različice dnevnih treningov z različnim trajanjem
 • postopnja nadgradnja
 • 6 osebnih srečanj (6x 90 minut)
 • slikovno in opisno gradivo z vajami za samostojno vadbo doma

Možno je obročno plačilo in možen je zakup dodatnih ur (cena: 45€/uro).

x

Opis

Pomanjkanje časa je postala neke vrste sodobna epidemija, ki nas močno ovira pri prizadevanju, da bi naredili nekaj dobrega zase. Že to, da lahko pojemo zdrav obrok, terja precej organizacijskih sposobnosti. Telovadba in sprostitev pa v vsakodnevni noriji obveznosti pogosto zdrsneta na dno lestvice prioritet.

 

Odhod v telovadnico je postal luksuz. Vse več žensk se zaradi časovne elastičnosti obrača na spletne oblike vadbe. Tudi za jogo obstajajo mnoge opcije, kar je super… ni pa ravno isto kot vadba v živo. In tako sem prišla do ideje kombiniranega programa.

 

Je vadba v živo, saj vključuje seanse ena na ena, kjer se naučiš pravilne izvedbe vseh vaj in zaporedij – vse do najmanjše podrobnosti. Obenem pa prilagodljiva, saj po idividualno pripravljenem programu vadiš doma in takrat, ko ti ustreza. Skupaj pripraviva tudi urnik, ki se ga držiš in tako lažje ostaneš disciplinirana.

 

JogaFIT: Prednosti vadbe v živo in prednosti vadbe od doma v enem programu

JogaFIT program za zasebno vadbo je kombinacija vodene in samostojne vadbe na vašem domu, s ciljnim programom vadbe, ki popelje do močnega, vitkega in lepo oblikovanega telesa. V program je vključeno svetovanje za prehrano v obliki konkretnih popravkov in nasvetov na podlagi prehranske analize in 7-dnevnega prehranskega dnevnika ter jogijske tehnike za obvladovanje stresa, vključno z vajami pranajame in koncentracije.

 

Skratka, vse, kar potrebuješ za izboljšanje splošnega zdravja, počutja, kvalitete življenja je zapakirano v en sam 3-mesečni program.

 

Tip vadbe: JogaFIT

JogaFIT je vadba, ki vključuje izključno elemente joge, vendar je fizično bolj intenzivna od običajnih jogijskih vadb. Obenem pa nudi vse dobro znane koristi jogijskih asan: izboljšano koordinacijo telesa, ravnotežje, moč, vzdržljivost in prožnost mišic ter manj bolečin, manj stresa in več zbranosti.

 

Program je primeren tako za začetnike kot tudi za tiste, ki ste se že srečali z jogo, saj se pripravi po tvoji meri ter nadgrajuje skladno z tvojim napredkom in cilji.

 

Program sestavimo tako, da ga po svojih najboljših zmožnostih vključiš v vsakdan. Pripravim 2 do 3 različice vadbe, ki se razlikujejo po trajanju in intenzivnosti. Daljšo vadbo izvajaš vsaj dvakrat tedensko, krajšo (10 do 15 minut) pa vsak dan. Vadbe skupaj uvrstimo v tvoj tedenski planer obveznosti in nastavimo opomnike, kar ti bo v veliko pomoč pri vzdrževanju discipline redne vadbe.

 

Za samostojno vadbo doma prejmeš slikovno oz. video in opisno gradivo z natančnimi navodili za izvedbo treningov.

 

Več kot vadba

JogaFIT je odlična celostna rešitev za zdravo in močno telo, ravno zato vključuje še dva pomembna elementa uravnavanja teže: prehrano in obvladovanje stresa.

 

Na podlagi vprašalnika za analizo prehranskih navad, individualnih izračunov, meritev ter vašega prehranskega dnevnika prejmeš konkretna navodila za optimiziranje prehrane. Skupaj se dogovorimo o spremembah, ki jih boš uvajala v prehrano, da se čim bolj približamo tvojemu osebnemu optimalnemu vnosu hranilnih snovi.

 

JogaFit je 3-mesečni program, ki vključuje:

 • individualno svetovanje za prehrano
 • vadbeni program joge; 2-3 različna treninga
 • postopnja nadgradnja
 • 6 osebnih srečanj (6x 90 minut)
 • slikovno ali video ter opisno gradivo z vajami za varno samostojno vadbo doma

Možno je obročno plačilo in možen je zakup dodatnih ur (cena: 45€/uro).

 

Program izvajam na področju Dolenjske, Bele krajine in Osrednje Slovenije. Za personalizirane ponudbe pokličite 070 595 950 ali pišite na tanja@zdravainfit.si.

 

Preveri tudi mesečni program za zasebno vadbo.

 

 

Program vodim Tanja Baća, učiteljica Hatha joge in svetovalka za zdravo prehrano.

Poveži se z mano:


Kaj pravijo moje varovanke

 

Dobro počutje ob koncu vsake ure joge je neizogibno – Alenka

Pozitivne učinke joge občuti tako moje telo kot duša. Na jogi resnično spoznaš sebe – svoje telo in svoje misli. Tanja je na tej poti samospoznavanja odlična učiteljica. Njena joga je nekaj posebnega, zato bi jo še posebej pohvalila, predvsem njeno usposobljenost voditeljice, ki zna razložiti vsako vajo do potankosti.

Človeka prav pobožaš s prijetnim vodenjem – Melita

Na tvojih urah joge je zelo prijetna energija, ki jo oddajaš. Človeka prav pobožaš s prijetnim vodenjem in še posebej všeč mi je, ker naslednji dan po vadbi nimam muskelfibra. Vadbo joge s tabo priporočam vsem, ki želijo izboljšati svoje psihično in fizično zdravje. 🙂

 

Veselim se vsakega torka zvečer – Dunja

Na vaših uricah joge mi je odlično, sedaj sem prišla prvič v stik z jogo in ste odlična učiteljica ki ima prijateljski odnos in z veliko motivacije nam natančno pokaže vsak korak. Veselim se vsakega torka zvečer. Hvala Vam!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “JogaFIT zasebna vadba | 3-mesečni paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.