Medpoletni FIT IZZIV 2022

(3 mnenja strank)

39,80

Vadi z mano tekom poletja in ostaniva skupaj v top fit formi 😍

MEDPOLETNI IZZIV Z BOGATIMI NAGRADAMI

 • 2 treninga na teden sta dovolj, da ohraniš fit postavo, za katero si garala pretekle mesece, tako septembra ne bo spet “nov začetek”, ampak nadaljevanje v še bolj fit, močno in zdravo verzijo sebe 💪
 • skupaj bomo vadile tekom celega poletja, tako bo motivacija na višku in se boš razveselila vsake kljukice
 • vsak teden posnamem 2 treninga z ogrevanjem in raztezanjem, dolga približno 30 minut
 • za piko na i ti posnamem vsak teden novo prakso joge, s katero boš razvajala telo in dušo
 • seveda ne more manjkati svež poletni jedilnik
 • jaz se zavežem za 3 posnetka tedensko, ti pa se zaveži, da boš do konca zdržala z mano

 

Opis

MEDPOLETNI IZZIV Z DVOJNIMI NAGRADAMI

A je tudi pri tebi vsako leto isti scenarij (kot pri večini ljudi)? Pred poletjem si super motivirana, pridno vadiš in paziš na prehrano ter si s trdim delom pridelaš bolj oblikovano in fit telo. Si zasluženo ponosna nase in se počutiš občutno boljše v svoji koži. Samozavestno oblečeš krilo in kopalke in se počutiš preprosto fantastično. Ampak kaj se zgodi čez 2 tedna ali 1 mesec, ko prenehaš z vadbo in se vrneš na "staro" prehrano? S svetlobno hitrostjo pojemajo težko prisluženi rezultati, čeprav bi bilo potrebno res minimalno vloženega truda, da ohraniš formo. Zato te vabim, da se mi pridružiš na največjem medpoletnem izzivu in OSTANEŠ FIT skupaj z mano.

Kaj te letos čaka v POLETNEM FIT IZZIVU?

20 vodenih treningov z lastno težo

Vsak teden sta na sporedu dva nova treninga za moč in oblikovanje postave. Vsaka vaja je natančno razložena za tvojo 100 % varnost in težavnost se postopoma nadgrajuje.

Poletni jedilnik z recepti

Prehrana je osnova, če želiš doseči dober rezultat s treningi. Dobra novica je ta, da zdrava prehrana ne rabi biti dolgočasna in enolična. Moj poletni jedilnik te bo nasitil in zadovoljil tvoje brbončice. Obenem pa te naučil, “kaj in zakaj” uravnotežene prehrane.

10 vodenih joga praks za telo in dušo

Vsak teden te čaka nova joga praksa, ki bo poskrbela za gibljivost in vzdržljivost telesa ter te pobožala od znotraj navzven. Joga je disciplina, ki globoko zdravi telo, um in dušo.

Paket izziva vsebuje

VODENI TRENINGI

SKUPAJ: 20 treningov za oblikovanje postave

 • TRAJANJE posamičnega treninga: 30 – 40 minut
 • Treningi so sestavljeni tako, da prinašajo rezultate, ki se vidijo in občutijo.
 • Vaje se izvajajo brez pripomočkov in so primerne tako za začetnike kot za izkušene.

VODENE JOGA PRAKSE

SKUPAJ: 10 vodenih praks joge

 • TRAJANJE ene prakse: 30 – 40 minut
 • Joga je razvajanje za tvoje telo in dušo, ki vodi do takojšnjega boljšega počutja.
 • Vsak teden nova in drugačna tematska praksa joge, tako boš lahko sama izbrala tisto, kar v tistem trenutku najbolj rabiš.

POLETNI FIT JEDILNIK

JEDILNIK Z RECEPTI, KI JIH BOŠ OBOŽEVALA

 • ENOSTAVEN NAKUPOVALNI SEZNAM
 • Okusne in preproste jedi, ki jih hitro pripraviš in z lahkoto vključiš v svoj vsakdanjik.
 • Poleg receptov najdeš ogromno koristnih informacij, da boš vedla točno kaj in zakaj delaš.
 • Prehrana, ki ti bo pomagala do še boljših fit rezultatov, obenem pa je primerna za dolgoročno prehrano.

SKUPNOST FITOVK

DOŽIVLJENJSKO ČLANSTVO V PODPORNI SKUPINI ZDRAVA IN FIT

 • DOSTOP DO VSEBIN: 3 mesece
 • Skupnost Fitovk je zagotovo eden ključnih dejavnikov za uspeh, saj pri nas vlada pozitivna energija in medsebojna podpora.
 • Skupnost, kjer nastajajo prava prijateljstva in se večkrat srečamo tudi v živo na piknikih ali joga oddihih.

Skoči z mano v svoje najbolj fit poletje doslej!

S programi Zdrava in Fit se je že več kot 3.000 žensk zaljubilo v gibanje in spremenilo svoje vsakodnevne navade. Na bolje! 

Cena z rojstnodnevnim popustom 43 %

22,69 €

To je Anjin rezultat

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja vadi z mano od januarja letos, ko je začela s treningi Fit Ženska 1, zdaj pa zaključuje program SUPERFIT ženska in se pripravlja na aktivno poletje z MEDPOLETNIM IZZIVOM. 

preobrazba anja rosic

Alenka vadi z mano že 3. leto

To je rezultat samo s telovadbo, sladoled in čokolada ostajajo z mano, kljub temu sem izgubila kar nekaj centimetrov po celem telesu in se znebila bolečin v hrbtenici. Vesela sem, da sem se ti pridružila in absolutno ostajam zvesta.

Alenka se mi je pridružila v enem prvih online vadbenih programov in od takrat vadi z mano. Samo s telovadbo je dosegla odličen rezultat, razlika je več kot očitna. Bravo, Alenka 🙂

Marušina preobrazba je WOW

Tanja in njene vadbe so nekaj najbolj fantastičnega, kar sem v življenju poizkusila. Kupila sem si že ogromno online vadb ampak Tanjina mi je pisana na kožo. Kombinacija tabat in joge – vrhunsko. Poleg tega pa je Tanja tako krasna in čudovita oseba, da mi je telovadba res v veselje. Absolutno priporočam in ostajam zvesta.

Maruša vadi z mano od lanskega predpoletnega izziva in vadba ji je zlezla pod kožo.

Nina ima vidno zmanjšan obseg pasu

Celutitek se je občutno stopil, počutje je fenomenalno, vidim celo, da imam mišice tam nekje v globini Nikoli si nisem mislila, da bom jogo delala, zdaj mi je pa super.

Nina je vidno zmanjšala svoje obsege in s tem zmanjšala tveganje za mnoge bolezni. Še prehrano urediva in pa sva na konju. 

fit preobrazba

Tudi sama sem bila nekoč "večni začetnik"

Od nekdaj sem bila precej aktivna, vendar tako kot večina ljudi sem “bolehala za sindromom večnega začetnika” 🙂

Manjkalo mi je doslednosti in ta je edina razlika med staro in novo verzijo mene. Ne intenzivnost treningov: SAMO DOSLEDNOST. Edino tako se lahko nadgrajuješ, namesto da bi vedno začenjala znova in znova.

Na prvi sliki imam 61 kg, grozne bolečine v križu in maščobni delež v telesu malo pod 30%. Ramena kot pri dvanajstletni punčki 🙂 – čisto brez moči pri 39 letih.

Na drugi sliki pa imam 54 kg, sem polna energije in vitalnosti, počutim se močna in nobenih bolečin nikjer v telesu. Maščobni delež se giba okrog 24% v 42. letu starosti.

medpoletni izziv

S TABO DOMA IN NA DOPUSTU

Naj bo to poletje drugačno od vseh doslej. In naj bo septembra naslednje fit poglavje – in ne vedno znova prvo. Z mano lahko vadiš doma ali na dopustu. Rabiš samo vadbeno podlogo, dostop do interneta in Facebook profil.

Treningi in joga prakse bodo dolgi med 30 in 40 minut, tako si boš brez težav vzela čas nekajkrat tedensko in poskrbela za svojo fit postavo in fantastično počutje. Saj veš o čem govorim 🙂

Najbolje pri vsem tem pa je to, da bomo celo poletje vadile skupaj. Do nedelje bodo naloženi treningi in joga za prihajajoči teden, tako nisi vezana na dan ali uro, ko jih izvajaš, ampak jih obkljukaš, ko tebi časovno najbolje ustreza.

OSTANI ZDRAVA IN FIT

Medpoletni izziv 2022 sem pripravila zate, ker vem, da bo zdaj motivacija začela počasi popuščati jaz pa ne verjamem in te nočem navajati na sezonsko športanje. Želim si, da vadba postane del nove tebe – ja, tudi poleti!

Po koncu programa bo Facebook skupina odstranjena, vsi posnetki pa na voljo v arhivu učilnice Zdrava in Fit online – moji spletni telo-umovadnici 🙂

Kaj pravijo fitovke o mojih vadbah in jogi?

Tvoje fit poletje 2022

Letos že četrtič zapored pomagam ženskam do fit poletne postave, večje fleksibilnosti in boljšega počutja. V mojih programih je migalo skupno že več kot 3000 žensk, ki so s skupnimi močmi spremenile svoje navade.

Naj bo poletje 2022 tvoje najlepše poletje doslej. Prijavi se in migaj z mano doma ali na dopustu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ko opraviš nakup, takoj prejmeš e-sporočilo (zato bodi previdna pri izpolnjevanju obrazca). Ko je plačilo opravljeno, ti na e-naslov pošljem račun za plačano storitev ter obenem vse informacije za naprej, vključno z vabilom v zaprto Facebook skupino.

Vadbe se pričnejo 27. junija 2022, prijaviš pa se lahko kadarkoli, dostop do vsebine je tvoj 3 mesece od dneva, ko se pridružiš. Priporočam pa, da začneš takoj, saj bo ravno med poletjem motivacija na višku skupaj z medsebojno podporo fitovk.

Mail je bil zagotovo poslan avtomatično, če ga nisi prejela v glavno mapo, obvezno preveri še mapo za vsiljeno pošto in promocije. Če ga tudi tam ni, je verjetno prišlo do tipkarske napake pri izpolnjevanju obrazca. Piši mi na tanja@zdravainfit pa takoj urediva.

Vadbe so naložene v Facebook skupni, saj se je to izkazalo kot najbolj učinkovito v preteklosti, tako skupaj nabiramo kljukice in se medsebojno spodbujamo. Kasneje bo arhiv posnetkov na voljo v spletni umo-telovadnici Zdrava in Fit, kjer izbereš mesečno ali več mesečno članstvo.

Vsi treningi v programu so sestavljeni iz vaj z lastno težo. Občasno lahko uporabimo elastiko, vendar je to izbira posameznika glede na telesno pripravljenost. Vsak trening je sestavljen iz začetnega ogrevanja, nato sledi osrednji del z vajami za moč, bodisi krožni trening ali trening z zaporednimi serijami. Vsak trening zaključimo s krajšim raztezanjem.

Trening je v celoti voden. Ves čas migam skupaj s tabo in te tekom treninga opozarjam na pravilno izvedbo, saj vem, kje običajno začnemo popuščati in delati napake. Seveda te ves čas tudi spodbujam. Moje punce pravijo, da imajo včasih občutek, da sva kar skupaj na treningu 🙂

Absolutno DA. Pri jogi je najlepše ravno to, da lahko isto prakso delamo na različnih stopnjah. Zato bodo vse joga prakse natančno razložene in primerne za začetnike, obenem pa bodo ponujene variacije položajev za naprednejše vadeče. 

Jedilnik bo primeren za vsejedce, vegetarijanci lahko mesna živila zamenjajo z ustreznimi rastlinskimi zamenjavami. Vsak obrok vsebuje sestavine in navodila za pripravo. Na koncu pa so sestavine tudi povzete v nakupovalni seznam. Jedi so preproste in iz živil, ki jih vsi poznamo, obenem pa zdrave, okusne in uravnotežene. Poleg receptov dobiš v novem jedilniku ogromno koristnih izobraževalnih informacij, ki te bodo zagotovo motivirale, da narediš tudi v prehrani spremembo na boljše.

3 mnenja za Medpoletni FIT IZZIV 2022

5,0
Based on 3 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Ksenija K. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Program je primerne in odličen za poletne dni

 2. Barbara L. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  S Tanjo sem od vsega začetka…pofočkana sem v vseh programih, kar jih je dala v svet in res lahko rečem, da so prav vsi odlični. S svojo bitjo te pač enostavno prepriča in še preden se zares zaveš postaneš njen stalni kompanion na telovadni podlogi. Odlična je. Preprosta, človeška, strokovna…in temu primerni so tudi njeni programi. Za prav nobenega, ki ga boš izbral, ti ne bo žal. Garantiram!

 3. Petra N. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Vaje so lepo in natančno predstavljene. Tanja se mi zdi zelo umirjeno in prizemljeno bitje, ki dobro podaja navodila in se človek z njo vaj prav veseli.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: