Akcija!

Paket rituali: Pomlajena in 21-dnevni FIT ritual

Original price was: 50,90€.Current price is: 34,90€.

Paket Rituali: tvoja pot do sijoče, pomlajene in fit verzije sebe

 

E-knjiga Pomlajena je biblija za sodobno žensko. Vsebuje:

  • napotke in rituale za prehrano
  • plan vadb in joga praks z opisi vaj, posnetki vodenih vadb in prilagodljivim vadbenim načrtom
  • prakse in rituale za pomlajevanje organizma od znotraj navzven
  • self-care planer, kamor uvrstiš izbrane rituale, tako si vsak mesec narediš tedenski “self-care” plan
  • Skupno 89 (e-knjiga) + 79 strani (e-planer), 9 posnetkov, 2 jedilnika.

V paketu še:

 

21-dnevni fit ritual, ki ti vzame le 3 krat 15 minut na dan, kljub temu pa ti daje nore rezultate:

  • jutranja joga, ki te bo najprej nežno prebudila, nato pa te napolnila z energijo za ves dan
  • čez dan je na vrsti visoko intenzivni trening za oblikovanje telesa
  • zvečer pa te nežna joga umiri in pospremi v globok spanec
  • 15 minut zjutraj, 15 minut čez dan, 15 minut pred spanjem – tvoj popoln ritual
  • E-knjižica s 3 različnimi plani intenzivnosti

Opis

POMLAJENA OD ZNOTRAJ NAVZVEN

Paket Rituali združuje v popolno celoto program z E-knjigo Pomlajena, ki te nauči vseh trikov za bolj vitalen in mladosten videz, ter program 21-dnevni ritual, ki vsebuje kratke 15-minutne joga praske in treninge, tako boš res našla čas, da poskrbiš zase. Opazila boš, da se vsebine perfektno dopolnjujejo, saj so tudi v kratkih praksah uporabljena mnoga pomlajevalna orodja, o katerih se boš naučila v programu Pomlajena. Tako jih boš z lahkoto vključila v svoj vsakdan.

Pomlajena

E-knjiga s planerjem in začetnim programom vadb in joge.

E-knjiga in E-planer pomlajevalnih ritualov

V e-knjigi najdeš vse skrivnosti pomlajevanja od znotraj navzven z rituali, ki jih je enostavno vključiti v vsakdan. E-knjiga vsebuje tudi slikovno in opisno opremljene načrte treningov in joge ter planer, tako se boš zlahka organizirala in vključila aktivnosti v svoj vsakdan. Paket vsebuje tudi video posnetke v celoti vodenih vadb, joga praks in tutoriale pomlajevalnih ritualov.

4 vodeni treningi + 2 bonus treninga

Plan vadb v knjigi vključuje tudi video posnetke treningov, tako v celoti opraviš trening z mano, ki te spodbujam in vodim od začetka do konca. Treningi so prilagodljivi po intenzivnosti, za kar imaš navodila v e-knjigi. Tako postopoma napreduješ na svoji fit poti oblikovanja telesa in fantastičnega počutja.

2 vodeni joga praksi + 2 bonus praksi

V programu imaš na voljo dve joga praksi, ena je korak-za-korakom pozdrav soncu za dobro jutro z afirmacijami, druga pa polurna praksa joge za začetnike, ki zajema vaje za moč in vzdržljivost, raztezanje in končno sproščanje – idealna praksa za zaključek vsakega dneva. Za bonus pa sem dodala še dve praksi, jogo za gibljivost in jutranjo joga prakso.

21-dnevni ritual

15-minutne vadbe in joga, ki jih zlahka vključiš v svoj vsakdan.

Jutranja joga in joga za lahko noč

V spletni učilnici 21-dnevni ritual te čaka 7 različnih joga praks za dobro jutro in 7 praks za lahko noč. Vse so med seboj različne, a se med seboj dopolnjujejo in tvorijo popoln program joge. Vse prakse so dolge približno 15 minut.

Vodeni treningi z lastno težo

Oblikuj svoje telo s 15-minutnimi treningi, ki jih z lahkoto vključiš v svoj vsakdan. Treningi so primerni za začetnike, kljub temu da so srednje do višje intenzivni. Skupaj tvorijo smiselno celoto za zdravo, močno in lepo oblikovano telo.

E-knjižica s 3 različnimi stopnjami intenzivnosti

V e-knjigi najdeš 3 različne plane, tako si lahko prilagodiš svoj ritual, glede na svoje časovne zmožnosti. V knjižici so direktne povezave do posnetkov, tako ti ni treba sploh vstopati v učilnico. Klikneš povezavo, ki je na urniku in vadiš 🙂

ČE DELAŠ PRAVE STVARI, JE DOVOLJ LE NEKAJ MINUT NA DAN.

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 6-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam programe za boljšo kakovost življenja. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Stara sem 43 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja, brez da bi se izčrpavala s prenapornimi treningi ali stradala. Pravzaprav se počutim bolj samozavestna kot kadarkoli prej. Tudi ti se lahko 🙂

Ponosna sem nate, ker si tukaj z mano in si se odločila, da bo od danes vse drugače. Jaz pa te korak za korakom vodim za roko. 

Vse, kar se moraš narediti je to, da odpreš svoj izvod e-knjige, prebereš uvodne izobraževalne vsebine v E-knjigi Pomlajena, nato pa se mi pridružiš na vadbah programa 21-dnevni ritual, kjer te čaka popoln program vadb in joge.

Vaša mnenja

Super vaje. Meni odgovarja predvsem zjutraj krajša joga, ker nimam dosti časa. To mi je super. In zdaj še počasi uvajam tudi večerno krajšo prakso, ko ne uspem daljšega treninga ali joge čez dan. Res super. Hvala naši super Tanji.
Super knjižica v kateri so pomembna znanja, ki jih je dobro razumeti. Predvsem zato, da potem veš zakaj kaj delaš. Všeč mi je, kako Tanja izhaja iz svojih izkušenj in vse preda na tak način, da je dostopno vsakomur.
Tole je balzam za dušo in telo, ki čudovito poboža žensko v njeni celostni kreaciji. Ženskam ponuja temeljne informacije in usmeritve, ki jih potrebujemo za svojo rast, razvoj in pojavnost v naši najboljši različici.

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket rituali: Pomlajena in 21-dnevni FIT ritual”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja