Razlaga Vedske natalne karte | 60 min

129,00

Odkrijte skrivnosti svojega življenjskega potovanja z razlago vedske rojstne karte, ki vam zagotavlja globok in podroben vpogled v kozmične vplive v vašem življenju. Spoznajte karmične vplive na vaše življenje, da boste lažje premagovali življenjske izzive in napredovali k želeni resničnosti.

Vedska karta je kot luč, ki vam osvetli:

  • ovire, s katerimi se boste srečevali (in jih tako lažje premostili):
  • priložnosti in talente, ki vam lahko pomagajo, da dosežete svoje cilje;
  • vaše življenjsko poslanstvo, da izpolnite cilje svoje duše v tej inkarnaciji;
  • različna življenjska področja kot so finance, kariera, družina, odnosi …

Ko oddate naročilo, boste prejeli e-pošto (preverite mapo z vsiljeno pošto in promocijami) z navodili. Odgovorite z zahtevanimi informacijami in se v kratkem oglasim glede našega termina. Branje in vodenje rojstne karte poteka prek video klica in traja pribl. 60 min.

Opis

Luč, ki osvetli vašo življenjsko pot

Ste kdaj razmišljali o tem, kaj zvezde in planeti pomenijo za vaše življenje? Ali želite bolje razumeti svoj notranji potencial, življenjsko pot, in karmične vzorce?

Razumevanje svoje življenjske poti

Analiza vam pomaga razumeti, kje se nahajate na svoji življenjski poti in kakšne izzive in priložnosti lahko pričakujete.

Prepoznavanje karmičnih vzorcev

Poglobili se boste v karmične vzorce in lekcije, s katerimi se soočate, kar vam bo omogočilo, da bolje razumete svojo preteklost in zavestno izberete prihodnost.

razlaga vedske natalne karte

Odkrivanje svojih darov

Razkrili boste svoje edinstvene talente in sposobnosti, ki jih lahko razvijate.

Nasveti in usmeritve

Tekom analize prejmete tudi konkretne praktične nasvete in usmeritve, kako izkoristiti svoj potencial in karseda najlažje premostiti izzive.

ZAPISANO V ZVEZDAH

Če se sprašujete, kaj me je kot učiteljico joge in vadb pripeljalo na pot Vedske astrologije ter osebnega in duhovnega razvoja, je odgovor: ZVEZDE. 

In tudi to, da se bo to zgodilo letos, je bilo zapisano v zvezdah, a tega prej še nisem vedela – popolnoma intuitivno sem se lotila študija.

Vse se je dogajalo sočasno: moj vstop v Lunino obdobje, zaključek študija astrologije in branje tarot kart. Bila je velika sprememba zame, ki sem si ji tudi nekako upirala. Intuicija me je vodila na to pot, a zaradi mojih vzorcev sem bila polna dvomov in se spremembi upirala. Ko pa sem končno analizirala svojo karto, je bilo vse takoj kristalno jasno. Intuicija me je vodila na pot mojega poslanstva. 

Moja življenjska pot je bila precej nekonvencionalna ter tudi polna bolečine in težkih preizkušenj. Če bi prej vedela to, kar razumem zdaj, bi bila VELIKO bolj naprej, kar se tiče mojega osebnega in duhovnega razvoja. Čeprav obstajajo nekateri vidiki našega življenja, ki so vnaprej določeni, je v naši moči, da uporabimo svobodno voljo in sami izberemo svojo pot.

In ravno za to gre pri branju vedske natalne karte. Da ozavestimo svoje karmične vzorce in nagnjenja ter se jih osvobodimo in uresničimo svoje cilje. Pravijo, da milijonarji ne uporabljajo astrologije, temveč jo uporabljajo milijarderji 🙂

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Razlaga Vedske natalne karte | 60 min”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja