Akcija!

SUPERFIT ŽENSKA 2

(15 mnenj strank)

34,85

Vadi z mano in postani SUPERFIT v 12 tednih

 

 • treningi z lastno težo, elastikami in drugimi pripomočki
 • krožni kardio in plesni kardio (s posebej pripravljenim glasbenim miksom za naše vadbe 😍)
 • joga prakse glede na obdobje tvojega cikla in več
 • jedilnik z nasveti za uravnoteženo prehrano
 • poteka na 3 stopnjah, izbereš začetno, nadaljevalno ali napredno stopnjo, ali pa zaporedno izvedeš vse tri 🙂
 • EKSTRA BONUS: preproste miselne vaje, s katerimi boš vzljubila vadbo – ker je moja največja zmaga to, da ti uspe ne le zaključiti izziv, temveč vključiti redno vadbo v svoj vsakdan ❤️
 • EKSTRA EKSTRA BONUS: vsak teden dodatni treningi po VAŠIH željah, vsaj 2x mesečno nedeljski LIVE

PRIJAVE NA JESENSKI IZZIV 2022 SO ODPRTE. Prijavi se in doseži svoje fit cilje. S tabo sem od začetka do konca🙏

Opis

S programi Zdrava in Fit je že več kot 3.000 žensk vzljubilo gibanje in spremenilo svoje vsakodnevne navade.

Zadnji dnevi 50% popust

34,85 €

Enkratno plačilo za neomejen dostop

Čvrsta in lepo oblikovana postava

Z raznolikimi in zabavnimi treningi SUPERFIT ŽENSKA 2 boš oblikovala postavo in vzpostavila ter utrdila redni vadbeni režim. Ustvarjeni so z mislijo na sodobno žensko po 30. in 40. letu.

Cilj je, da se okrepimo in izboljšamo svoj fitnes, brez da bi se dodatno izčrpavale. Sama verjamem v to, da je za telo optimalno, če mu zagotovimo raznoliko gibanje, zato v izzivu najdeš treninge za moč z lastno težo in s pripomočki, kardio treninge in jogo, s katero povečamo svojo gibljivost in se obenem celostno pocrkljamo.

Treningi pa trajajo 30 do 40 minut, tako ne potrebuješ veliko časa, da bi (p)ostala fit – vse to v udobju tvojega doma in takrat ko tebi ustreza.

Napredek boš zaznala na ravni energije, na počutju in v ogledalu 🙂

Kaj te letos čaka v JESENSKEM FIT IZZIVU?

VEČ KOT 40 RAZLIČNIH TRENINGOV

Pridruži se izzivu ne glede na to, če si bolj na začetku ali že nekaj časa vadiš. Treningi so razdeljeni na 3 stopnje, tako izbereš tisto, ki je v tem trenutku primerna zate, svetujem pa, da začneš s prvo in počasi nadgrajuješ.

JEDILNIK Z RECEPTI IN NASVETI ZA ZDRAVO PREHRANO

Z mojim jedilnikom boš dosegla izjemen rezultat v kombinaciji s treningi. Dobra novica je ta, da zdrava prehrana ne rabi biti dolgočasna in enolična. Brez stradanja, le izbirati moramo prava živila. 

HIIT TRENINGI, KARDIO, PLESNI KARDIO IN JOGA

Vsak teden so na sporedu različne vadbe, tako boš svojemu telesu ponudila raznoliko gibanje in s tem poskrbela za svoje  zdravje, kondicijo in gibljivost – vse v enem programu. Vsak teden naložim dodatno vadbo po vaših željah.

Takole migamo, se podpiramo in zabavamo

V 12 tednih programa SUPERFIT ŽENSKA 2

✅si boš primigala več energije za tvoje vsakodnevne obveznosti

✅boš bolj samozavestna ob vsaki priložnosti

✅imela več energije in boljše razpoloženje

✅zmanjšala bolečine, izboljšala zdravje in počutje

✅ se počutila odlično v svoji koži (in v oblačilih)

FIT SI LAHKO NE GLEDE NA TVOJA LETA

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 6-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Stara sem 43 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – brez fitnesa ali drugih vadb; s kombinacijo treningov, ki jih predstavljam tebi. Pravzaprav se počutim bolj samozavestna kot kadarkoli prej. Tudi ti se lahko 🙂

Treninge pripravljam z mislijo na žensko po 30. in 40. letu in ti zagotavljajo rezultate, brez da bi ti ustvarjali dodatni stres – tega imamo že tako dovolj, kaj ne? Na koncu treninga ne boš izčrpana, temveč polna energije. Treningi pa ne bodo več nujno in mukotrpno opravilo, temveč se jih boš vedno znova veselila. V družbi fitovk pa tudi vsak dan nasmejala 🙂

Pridruži se več kot 3000 uporabnicam. Se vidiva! 😉

✅ SKUPNO VEČ KOT 40 TRENINGOV ZA OBLIKOVANJE POSTAVE. Vsak teden dva nova treninga za moč in oblikovanje postave, ter dodatni trening, ki ga sama izbereš (kardio, joga ali trening z lastno težo).  Vsaka vaja je natančno razložena, vadbe so vodene od začetka do konca z začetnim ogrevanjem in končnim raztezanjem.

VREDNOST: 440 €

✅ FIT JEDILNIK Z NASVETI ZA URAVNOTEŽENO PREHRANO, prehrana, ki ti bo pomagala do še boljših fit rezultatov, obenem pa je primerna za dolgoročno prehrano.

VREDNOST: 95 €

✅ 4 PRAKSE JOGE IN 3 KRAT KARDIO. Tako boš svojemu telesu podarila raznoliko gibanje, ki ga nujno potrebuje, da ohraniš optimalno vitalnost, vzdržljivost in gibljivost telesa. Počutje pa bo neizmerno boljše. Joga ti bo pomagala tudi zmanjšati bolečine po treningu.

VREDNOST: 77 €

✅ VSAK TEDEN NOV TRENING, ki jih tekom izziva pripravljam po vaših željah. Tako boš zagotovo v izzivu našla vse, kar potrebuješ na svoji fit poti. 

VREDNOST: 85 €

Skupna vrednost 12-tedenskega programa je 697 €, polna prodajna cena 69,70 €.

ZADNJI DNEVI 50% popust:

34,85 €

Izkoristi Early Bird ceno: 20,91 €. Enkratno plačilo za neomejen dostop, začneva 19.septembra ! 😉

Moji programi so pomagali že številnim ženskam, pridruži se nam in doseži svoje cilje.

To je Anjin rezultat

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja vadi z mano od januarja letos, ko je začela s treningi Fit Ženska 1, zdaj pa zaključuje program SUPERFIT ženska in se pripravlja na aktivno poletje z MEDPOLETNIM IZZIVOM. 

preobrazba anja rosic

Nina ima vidno zmanjšan obseg pasu

Celutitek se je občutno stopil, počutje je fenomenalno, vidim celo, da imam mišice tam nekje v globini Nikoli si nisem mislila, da bom jogo delala, zdaj mi je pa super.

Nina je vidno zmanjšala svoje obsege in s tem zmanjšala tveganje za mnoge bolezni. Še prehrano urediva in pa sva na konju. 

fit preobrazba

Alenkin rezultat brez diete 😍

To je rezultat samo s telovadbo, sladoled in čokolada ostajajo z mano, kljub temu sem izgubila kar nekaj centimetrov po celem telesu in se znebila bolečin v hrbtenici. Vesela sem, da sem se ti pridružila in absolutno ostajam zvesta.

Alenka se mi je pridružila v enem prvih online vadbenih programov in od takrat vadi z mano. Samo s telovadbo je dosegla odličen rezultat, razlika je več kot očitna. Bravo, Alenka 🙂

Pogosta vprašanja in odgovori

Ko opraviš nakup, takoj prejmeš e-sporočilo (zato bodi previdna pri izpolnjevanju obrazca). Ko je plačilo opravljeno, ti na e-naslov pošljem račun za plačano storitev ter obenem vse informacije za naprej, vključno z vabilom v zaprto Facebook skupino.

Vadbe se pričnejo 19. septembra 2022, prijaviš pa se lahko kadarkoli.

Mail je bil zagotovo poslan avtomatično, če ga nisi prejela v glavno mapo, obvezno preveri še mapo za vsiljeno pošto in promocije. Če ga tudi tam ni, je verjetno prišlo do tipkarske napake pri izpolnjevanju obrazca. Piši mi na tanja@zdravainfit pa takoj urediva.

Vadbe so naložene v Facebook skupni, saj se je to izkazalo kot najbolj učinkovito v preteklosti, tako skupaj nabiramo kljukice in se medsebojno spodbujamo. Če ti je ljubše, lahko vadiš tudi preko spletne učilnice. Obe možnosti imaš na voljo.

Vsi treningi v programu so sestavljeni iz vaj z lastno težo. Občasno lahko uporabimo elastiko in druge pripomočke, ki jih lahko nadomestiš z “domačimi”, vendar je to izbira posameznika glede na telesno pripravljenost. Vsak trening je sestavljen iz začetnega ogrevanja, nato sledi osrednji del z vajami za moč, bodisi krožni trening ali trening z zaporednimi serijami. Vsak trening zaključimo s krajšim raztezanjem.

Trening je v celoti voden. Ves čas migam skupaj s tabo in te tekom treninga opozarjam na pravilno izvedbo, saj vem, kje običajno začnemo popuščati in delati napake. Seveda te ves čas tudi spodbujam. Moje punce pravijo, da imajo včasih občutek, da sva kar skupaj na treningu 🙂

Absolutno DA. Pri jogi je najlepše ravno to, da lahko isto prakso delamo na različnih stopnjah. Zato bodo vse joga prakse natančno razložene in primerne za začetnike, obenem pa bodo ponujene variacije položajev za naprednejše vadeče. 

Jedilnik bo primeren za vsejedce, vegetarijanci lahko mesna živila zamenjajo z ustreznimi rastlinskimi zamenjavami. Vsak obrok vsebuje sestavine in navodila za pripravo. Jedi so preproste in iz živil, ki jih vsi poznamo, obenem pa zdrave, okusne in uravnotežene.

V MEDIJIH

15 mnenj za SUPERFIT ŽENSKA 2

4,9
Based on 15 reviews
5 zvezdic
93
93%
4 zvezdice
6
6%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Sara (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  TOP! Tanja ima najboljše treninge. Program je res sestavljen tako, da je primeren za čiste začetnice kot tudi za nadaljevalke. Tisto piko na i pa dodajo prakse joge, po katerih je počutje res super. Priporočam!!

 2. Ksenija Korče (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Program je odločen. Vaje odlično predstavljene in ja treningi se poznajo na obliki postave

 3. Nataša (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  S Tanjino vadbo in njenimi super programi sem spoznala tudi svet joge, ki je pri meni kar večkrat tedensko na urniku ter se je izkazala za nekaj nepogrešljivega.

 4. Barbara (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Super vaje,lepo posneto.Vaje so mi v veliko pomoč,ker si treninge prilagajam zaradi poškodbe.

 5. Darija Vidmar (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Super vadbe so, le jaz se še nisem prav organizirala za vadbo…

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: