Akcija!

Vrnitev k Izvoru: Aktivacija obilja, zdravja in sreče [Mentorski program]

(2 mnenji strank)

700,00

Vrnitev k izvoru: 7-mesečni Transformativni Program Aktivacije Obilja, Zdravja in Sreče

 • z nakupom prejmeš dostop do spletne učilnice, kjer si lahko naložiš svoje mesečne skripte ter s pomočjo posnetkov izvajaš vaje in prakse; vsak mesec se ti odpre nov modul, saj je smisel programa praktično delo, ki pa zahteva svoj čas 🙂
 • 7 mesecev, 7 glavnih blokad, ki nam preprečujejo življenje v absolutnem obilju vsega dobrega, v absolutni blaženosti, ki je naše naravno stanje
 • konec trpljenja, občutka nemoči, pomanjkanja, strahu, vrnitev v užitek in srečo, odločnost in samozaupanje, obilje in bogastvo, pogum, srčnost in notranji mir
 • mesečne skripte, vprašalniki za samoanalizo, opomniki preko maila za motivacijo in navdih, prakse in obredi za pospešeno osebno in duhovno rast, ves čas sem ti na voljo prek maila za pomoč pri nalogah ter dvakrat mesečno dragocen video klic z mano, kjer razčleniva tvoje odgovore in potujeva v globine tvojih zaviralcev

Če imaš dodatna vprašanja, mi lahko pišeš na tanja@zdravainfit.si in ti bom odgovorila najkasneje naslednji dan.

UJEMI PONUDBO: 700 € in možnost plačila v 7 obrokih po 100€

*Opravite nakup preko spletne trgovine in označite možnost “Plačilo obroka”

Opis

Absolutno Obilje

Konec trpljenja, občutka nemoči, pomanjkanja, strahu. Vrnitev v užitek in srečo, odločnost in samozaupanje, obilje in bogastvo, pogum, srčnost in notranji mir. Razširi zavest v svojo naravno brezmejnost in realiziraj potencial, ki ga nosiš v sebi.

NIKOLI NI PREPOZNO ZA NOV ZAČETEK IN BOLJŠE ŽIVLJENJE

Moje ime je Tanja Baća. Sem učiteljica joge, svetovalka za uravnoteženo prehrano, Reiki terapevt, NLP praktik in ustvarjalka programov za zdravje in dobro počutje žensk.

Danes živim svoje poslanstvo in se preživljam s stvarmi, ki me neizmerno veselijo. Pri 33 letih pa sem bila na samem dnu. Imela sem dve možnosti: ali se popolnoma vdati v usodo in do konca življenja živeti s praznino in žalostjo v srcu, ali pa zavihati rokave in začeti na novo.

In tako se je začela moja pot intenzivnega raziskovanja, izobraževanja in dela na sebi pred točno desetletjem. Od takrat se je moje življenje obrnilo dobesedno na glavo – v najlepšem možnem pomenu.

Pridobila sem ogromno znanj in osebno prehodila pot, polno izzivov, pasti in ovinkov. Brez osebne izkušnje, ni pravega razumevanja. In danes vem, da mi je bilo namenjeno tako življenje z razlogom: da lahko vse to predam tebi. Za kar sem jaz potrebovala polnih deset let, lahko ti dosežeš skozi 7-mesecev skrbno strukturiranega programa za osebni preboj.

Zbudi svoj izvorni potencial in se uglasi z obiljem

7-mesečni program Vrnitev k Izvoru je program intenzivnega notranjega dela. Jaz ti pokažem kaj in kako, naloge pa izvajaš sama. Dvakrat mesečno imava tudi osebni stik preko telefona ali video klica, kjer razrešujeva vprašanja, ki se bodo zagotovo porodila.

KAJ TE ZAVIRA?

Ugotovila boš, kateri so tvoji največji zaviralci v življenju in kako jih transformiraš. V svoj vsakdan boš uvedla rutine, ki bodo prečiščevale tvoje čustvene in mentalne zaviralne vzorce ter jih odstranile.

KAM POTUJEVA?

Ustvarile bova sliko tvojega idealnega življenja in razdelale pot, kako ga boš dosegla. S praksami joge, meditacijami in drugimi rituali se bomo čustveno in energetsko uglasile s tvojimi cilji in hotenji ter raztapljale vse dvome.

STANJE BREZMEJNOSTI

Našla boš svoj občutek vrednosti, ozavestila svojo naravno brezmejnost, se znebila zavor in se uglasila s svojo verzijo absolutnega obilja. V tebi so vsi odgovori. Našla jih boš ko odstraniš filtre izkušenj, strahov in prepričanj.

Trije stebri globoke osebne transformacije

7 - mesečno potovanje k svoji izvorni brezmejnosti

Če si tukaj, potem se zavedaš, da “obstaja več” kot trenutno živiš in v tvoji moči je, da to dosežeš. Če obstaja želja, obstaja pot. Odkrijva jo skupaj.

MODUL 1: Odkrivanje in razkrajanje strahov in prepričanj, vzpostavljanje samozaupanja.

MODUL 2: Povezovanje z radostjo, zavedno kreiranje, kdo je ženska v tebi.

MODUL 3: Kreiranje z lahkotnostjo in pogumom, miselnost neomejenosti.

MODUL 4: Življenje v dušni svobodi. Razkrajanje občutka krivde in postavljanje mej.

MODUL 5: Izražanje svojo resnice, nenavezanost na izid, ti v odnosih z drugimi.

MODUL 6: Povezovanje s svojo intuicijo, sprejemanje spontanosti, navdiha, zaupanje Življenju.

MODUL 7: Stalni samorazvoj in izzivi, ki jih prinaša. Povezanost z Univerzalno zavestjo.

 

POT V SVOJE GLOBINE

Osebni razvoj ni linearna pot in ni nekaj, kar počnemo “na silo”. Je pot razumevanja, sočutja, sprejemanja in razkrivanja neprijetnih resnic.

Vendar zgolj z resnico in sprejemanjem svoje celote v svojih globinah najdemo neverjetne darove.

Vsak med nami ima skrite talente, s katerimi so povezana naša resnična hotenja.

Vsakemu med nami je dana šola življenja v obliki izkušenj, katerih namen je, da nas naučijo tega, kar potrebujemo, da bi zaživeli v skladu s svojimi hotenji.

Življenje v svoji izvorni resnici, kjer živimo svoj izvorni potencial, prinaša obilje, zdravje in srečo. Vsak ima svojo unikatno pot, unikatne darove in unikatno različico svojega idealnega življenja – najdi jih in zaživi svojo PRAVO SEBE.

2 mnenji za Vrnitev k Izvoru: Aktivacija obilja, zdravja in sreče [Mentorski program]

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Maja Emri (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  V začetku nisem bila prepričana, če bi se pridružila temu programu. Ampak odločila sem se in odločitev je bila super. Že prej sem delala na sebi, brala knjige, ampak ko imaš zraven nekoga kot je Tanja, ki ti svetuje, te motivira in ti pomaga, da greš po pravi poti je to čisto drugače. Ima veliko znanja in najde prave besede. Sama nisem vedela, če delam prav in nisem imela nekoga, ki bi me poslušal in mi pomagal. V takem primeru se hitro zgodi, da pade motivacija in volja. Tukaj pa je vedno nekdo, ki ti stoji ob strani in te vodi, posluša, svetuje. Če bereš ta mnenja in si v dilemi ti toplo priporočam, da stopiš na to pot. Ni lahka je pa vredno.

 2. Anonimno (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Tole je pa najboljša odločitev v mojem življenju, da nekaj naredim zase. Sedaj smo drugi teden in mi je že veliko jasno,da se nekateri vzorci prenašajo še iz mojega otroštva. Presenetljivo na zelo preprost način prideš do tistega AHAA. Super vesela,da me Tanja vodi skozi to preobrazbo. Se zelo veselim najinega sodelovanja naslednjih 7 mesecev. Kot pravijo, vse se zgodi z razlogom ob pravem času. Hvala Tanja za to priložnost ❤️

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Mail

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Mail

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: