Vrnitev k Izvoru: Program za osebno in duhovno rast

(2 mnenji strank)

70,00

Vrnitev k izvoru: potovanje k sreči in obilju

 • potovanje skozi lastne omejitve, ki jih s praktičnimi vajami razgrajujemo
 • postopoma širimo svojo zavest in polje delovanja, olupimo se vsega, kar nas zavira, da bi ponovno našli sebe – svojo izvorno naravo
 • vračamo se v užitek in srečo, odločnost in samozaupanje, obilje in bogastvo, pogum, srčnost in notranji mir
 • potuješ po svojem občutku in ostaneš toliko časa, kot ga potrebuješ, ves čas sem ti tudi osebno na voljo za pomoč prek video klica ali maila
 • program vključuje obširne skripte, vprašalnike za samoanalizo, opomnike preko maila za motivacijo in navdih, prakse in obrede za pospešeno osebno in duhovno rast, meditacije, joga prakse, članstvo v intimni Facebook skupini, ves čas sem ti na voljo prek maila za pomoč pri nalogah ter enkrat mesečno dragocen video klic z mano, kjer razčleniva tvoje odgovore in potujeva v globine tvojih zaviralcev

Če imaš dodatna vprašanja, mi lahko pišeš na tanja@zdravainfit.si in ti bom odgovorila najkasneje naslednji dan.

Z nakupom (dodaj v košarico) prejmeš dostop za 1 mesec (ki ga lahko po poteku obnoviš), lahko pa se prijaviš na mesečno naročnino:

Klikni tukaj:

Naročnino lahko kadarkoli prekineš.

Če ti mesečna naročnina ne ustreza, priporočam, da zakupiš več mesecev hkrati.

Opis

Potovanje k svoji Izvorni Naravi Brezmejnosti

Vsak, prav vsak med nami ima globoko v sebi zakoreninjene mnoge strahove in prepričanja, ki nas držijo v "zavetju varnega", poznanega, postavljajo meje okrog nas in nam preprečujejo, da bi živeli skladno s svojo resnico. Postavijo okrog nas zidove in nas ohranjajo na varnem od "nevarnosti", ki so namišljene in so bodisi plod našega spomina ali naše domišljije. Težava je v tem, ker nas "zavarujejo" tudi od Življenja - od življenja v našem polnem potencialu in od naših izvornih darov.

Zbudi svoj izvorni potencial in se uglasi z obiljem

Program Vrnitev k Izvoru je program intenzivnega notranjega dela. Jaz ti pokažem kaj in kako, naloge pa izvajaš sama – delo na sebi je osebna pot, ki jo moraš prehoditi sama. Enkrat mesečno imava tudi osebni stik preko telefona ali video klica, kjer razrešujeva vprašanja, ki se bodo zagotovo porodila. 

Potuješ po svojem občutku, brez hitenja. V programu ostaneš toliko časa, kot ga potrebuješ, ves čas sem ti tudi osebno na voljo za pomoč, prek video klica ali maila. Ko zaključiš, prekineš naročnino.

KAJ TE ZAVIRA?

Ugotovila boš, kateri so tvoji največji zaviralci v življenju in kako jih transformiraš. V svoj vsakdan boš uvedla rutine, ki bodo prečiščevale tvoje čustvene in mentalne zaviralne vzorce ter jih odstranile.

KAM POTUJEVA?

Ustvarile bova sliko tvojega idealnega življenja in razdelale pot, kako ga boš dosegla. S praksami joge, meditacijami in drugimi rituali se bomo čustveno in energetsko uglasile s tvojimi cilji in hotenji ter raztapljale vse dvome.

STANJE BREZMEJNOSTI

Našla boš svoj občutek vrednosti, ozavestila svojo naravno brezmejnost, se znebila zavor in se uglasila s svojo verzijo absolutnega obilja. V tebi so vsi odgovori. Našla jih boš ko odstraniš filtre izkušenj, strahov in prepričanj.

Moje ime je Tanja Baća. Sem učiteljica joge, svetovalka za uravnoteženo prehrano, Reiki terapevt in NLP praktik. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam zaživeti bolj zdravo in srečno življenje.

Danes živim svoje poslanstvo in se preživljam s stvarmi, ki me neizmerno veselijo. Pri 33 letih pa sem bila na samem dnu. Imela sem dve možnosti: ali se popolnoma vdati v usodo in “preživeti” do konca življenja, ali pa zavihati rokave in začeti na novo.

In tako se je začela moja pot intenzivnega raziskovanja, izobraževanja in dela na sebi pred več kot desetletjem. Od takrat se je moje življenje obrnilo dobesedno na glavo – v najlepšem možnem pomenu.

Našla sem razloge za mnoga moja avtodestruktivna vedenja, s katerimi sem si zaradi vzorcev iz otroštva sama grenila življenje, in jih tudi razrešila. Ter se iz obupane mlade ženske brez prihodnosti prelevila v uspešno in močno žensko, ki naleze vsakogar s svojo pozitivno energijo. Prvič v življenju se znam postaviti zase in brez strahu, a vedno s spoštovanjem živeti svojo resnico.

Naročiš se prek PayPala, kjer lahko uporabiš tudi druga plačilna sredstva. Naročnino lahko kadarkoli prekineš.

Potovanje k svoji izvorni brezmejnosti

Če si tukaj, potem se zavedaš, da “obstaja več” kot trenutno živiš in v tvoji moči je, da to dosežeš. Če obstaja želja, obstaja pot. Odkrijva jo skupaj.

MODUL 1: Odkrivanje in razkrajanje strahov in prepričanj, vzpostavljanje samozaupanja.

MODUL 2: Povezovanje z radostjo, zavedno kreiranje, kdo je ženska v tebi.

MODUL 3: Kreiranje z lahkotnostjo in pogumom, miselnost neomejenosti.

MODUL 4: Življenje v dušni svobodi. Razkrajanje občutka krivde in postavljanje zdravih mej v odnosih.

MODUL 5: Izražanje svojo resnice, nenavezanost na izid, ti v odnosih z drugimi.

MODUL 6: Povezovanje s svojo intuicijo, sprejemanje spontanosti, navdiha, zaupanje Življenju.

MODUL 7: Stalni samorazvoj in izzivi, ki jih prinaša. Povezanost z Univerzalno zavestjo.

Potuješ po svojem občutku, brez hitenja. V programu ostaneš toliko časa, kot ga potrebuješ, ves čas sem ti tudi osebno na voljo za pomoč, prek video klica ali maila. Ko zaključiš, prekineš naročnino.

 

POT V SVOJE GLOBINE

Osebni razvoj ni linearna pot in ni nekaj, kar počnemo “na silo”. Je pot razumevanja, sočutja, sprejemanja in razkrivanja neprijetnih resnic.

Vendar zgolj z resnico in sprejemanjem svoje celote v svojih globinah najdemo neverjetne darove.

Vsak med nami ima skrite talente, s katerimi so povezana naša resnična hotenja.

Vsakemu med nami je dana šola življenja v obliki izkušenj, katerih namen je, da nas naučijo tega, kar potrebujemo, da bi zaživeli v skladu s svojimi hotenji.

Življenje v svoji izvorni resnici, kjer živimo svoj izvorni potencial, prinaša obilje, zdravje in srečo. Vsak ima svojo unikatno pot, unikatne darove in unikatno različico svojega idealnega življenja – najdi jih in zaživi svojo PRAVO SEBE.

Naročiš se prek PayPala, kjer lahko uporabiš tudi druga plačilna sredstva. Naročnino lahko kadarkoli prekineš.

V MEDIJIH

2 mnenji za Vrnitev k Izvoru: Program za osebno in duhovno rast

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Maja Emri (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  V začetku nisem bila prepričana, če bi se pridružila temu programu. Ampak odločila sem se in odločitev je bila super. Že prej sem delala na sebi, brala knjige, ampak ko imaš zraven nekoga kot je Tanja, ki ti svetuje, te motivira in ti pomaga, da greš po pravi poti je to čisto drugače. Ima veliko znanja in najde prave besede. Sama nisem vedela, če delam prav in nisem imela nekoga, ki bi me poslušal in mi pomagal. V takem primeru se hitro zgodi, da pade motivacija in volja. Tukaj pa je vedno nekdo, ki ti stoji ob strani in te vodi, posluša, svetuje. Če bereš ta mnenja in si v dilemi ti toplo priporočam, da stopiš na to pot. Ni lahka je pa vredno.

 2. Anonimno (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Tole je pa najboljša odločitev v mojem življenju, da nekaj naredim zase. Sedaj smo drugi teden in mi je že veliko jasno,da se nekateri vzorci prenašajo še iz mojega otroštva. Presenetljivo na zelo preprost način prideš do tistega AHAA. Super vesela,da me Tanja vodi skozi to preobrazbo. Se zelo veselim najinega sodelovanja naslednjih 7 mesecev. Kot pravijo, vse se zgodi z razlogom ob pravem času. Hvala Tanja za to priložnost ❤️

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: