Zdrava in Fit online – vse za dobro počutje žensk

(12 mnenj strank)

15,00120,00

Program Zdrava in Fit Online vsebuje skupno že več kot 150 treningov, joga praks, meditacij in drugih koristnih vsebin zate, ki želiš ljubeče in celostno poskrbeti za svoje zdravje, videz in počutje:

 • treningi s katerimi oblikuješ svoje telo, brez da bi se izčrpavala
 • joga prakse, s katerimi povečaš gibljivost in vzdržljivost telesa ter zmanjšaš bolečine in stres
 • in še meditacije, nasveti za osebno rast, prakse in rituali za žensko energijo, vse o zdravi prehrani …
 • NOVOST: ko potrebuješ, imaš na voljo kratek posvet z mano preko video klica, kjer ti pomagam razrešiti izzive, ti svetujem in te spodbujam, ti svetujem pri organizaciji, izbiri vsebin v programu itd.;
 • NOVOST: o novih vsebinah boš enkrat do dvakrat mesečno obveščena na e-mail, tako boš vedno na tekočem o tem, kaj je novega in motivirana za redno vadbo;
 • joga in vadbe so na voljo že na 3 različnih stopnjah, ki se še nadalje dopolnjujejo in nadgrajujejo.

IZBIRAŠ MED:

 • 1-mesečnim članstvom (15 €), 3-mesečnim članstvom (25% popust), 6-mesečnim članstvom (30% popust), 12-mesečnim članstvom (40% popust), prijava preko spustnega seznama, izbereš želeno opcijo
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Opis

VSE ZA DOBRO POČUTJE ŽENSK

Draga ženska, vabim te, da se pridružiš družini "Fitovk", kot so se moje dame simpatično same poimenovale, in zaživiš bolj aktiven, fit in zdrav življenjski stil. Vem, da ni enostavno in da pomanjkanje časa ni samo izgovor. Vendar vem, da kljub vsem oviram, s katerimi se vsakodnevno srečuješ, ti BO USPELO, če le se zares odločiš in narediš korak za svoje zdravje in dobro počutje ŠE DANES. V družbi fitovk se NALEZEŠ motivacije in pozitive, saj ti s članstvom v spletni učilnici Zdrava in Fit online pripada tudi članstvo v zaprti Facebook skupini, kjer se virtualno družimo in spodbujamo. Pridruži se in postani najboljša verzija sebe. Le korak te loči od več samozavesti, boljšega počutja, bolj skladnega telesa in sijočega zdravja. Preveri kaj vse čaka nate v spletni učilnici in se nam pridruži.

Kaj te že čaka v spletni učilnici

Preden začneš z vadbo in jogo si ogledaš uvod v program in uvod v jogo, tako se pripraviš na varno in učinkovito domačo prakso. Pod vsakim posnetkom imaš možnost komentiranja ali postavljanja vprašanj vezanih na dotično vadbo, znotraj programa pa lahko klepetamo preko zavihka “vprašanja in odgovori”. Preko zavihka “obvestila” obveščam o novostih in novih vsebinah, ki jih prejmeš tudi na mail.

Več kot 50 joga praks in meditacij

Joga prakse so ciljno sestavljene, tako vsakič izbereš prakso, ki ti bo služila v tistem trenutku. Razporejene so v 3 težavnostne stopnje in dodatne tematske sklope, največ jih je na začetni stopnji.

Že 80 vodenih treningov z lastno težo

Treningi so razporejeni v 3 težavnostne stopnje, vsaka naslednja je nadgradnja prejšnje. Kmalu sledi še 4 stopnja treningov Fit Ženska 4. Treningi so 30 – 40 minut, plus 12 krajših 20-minutnih.

In še mnogo več ...

Predavanja o prehrani in različni jedilniki, nasveti za osebno rast, prakse in rituali za žensko energijo, lepota in nega. Na voljo sem ti za tudi za brezplačne krajše osebne posvete prek video klica ali maila.

VSE KAR RABIŠ NA ENEM MESTU

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 8-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Štejem že 44 let, pa vendar sem v boljši formi kot pri tridesetih, celo dvajsetih – telesno in duševno. Čeprav sem že celo življenje aktivna v različnih športih in kljub temu, da je moje življenje danes precej bolj stresno kot nekoč… 

Ključ je v tem, da si vsak dan vzameš nekaj časa in celostno poskrbiš zase. Pa ne le na telesnem nivoju, čeprav je to odličen začetek. V programu Zdrava in Fit online najdeš že več kot 150 posnetkov izobraževanj, treningov z lastno težo in z elastiko, joga praks in meditacij. Tako poskrbiš za svoje telesno, mentalno in duševno zdravje.

(P)ostani zdrava in fit

Online program Zdrava in Fit je namenjen ženski, ki želi ljubeče poskrbeti za svoje zdravje in počutje, stopiti odvečne kilograme, dvigniti raven energije ter dolgoročno spremeniti svoje navade in miselne vzorce, da bi zaživela bolj polno in zadovoljno življenje.

Skozi prakse joge, vadbe za oblikovanje telesa in rituale, namenjene ženski in prilagojene posebej njenim potrebam, okrepimo in pomladimo svoje telo, zbrišemo posledice dolgih let stresa ter se znebimo negativnih misli in vedenja.

Program poteka v spletni učilnici. Vsebuje arhiv že stotih video posnetkov vadb, joga praks, meditacij in izobraževalnih vsebin, ki so pregledno in smiselno popredalčkane, tako hitro najdeš tisto, kar v tistem trenutku potrebuješ.

Vsak teden naložim še vsaj en nov posnetek; bodisi z novo prakso joge, novim treningom ali ritualom, ki se med seboj nadgrajujejo.

Tukaj vidiš celotno shemo programa.

Z nakupom prejmeš neomejen dostopa do vseh praks, vadb, ritualov ali predavanj za čas 1 meseca pa vse do 1 leta. 

Cilj je, da imamo priljubljene vsebine vedno na voljo, obenem pa da skupaj potujemo naprej,  nadgrajujemo znanje in veščine ter se približujemo najboljši in najvišji različici sebe.

NATANČNA NAVODILA

Pri vadbi od doma so izredno pomembna jasna in natančna navodila, da vse vaje izvedeš povsem varno in pravilno. Navodila podajam tako, da jih vsak razume, brez nepotrebnih "težkih" besed, ki bi božale moj ego.

PRILAGODLJIVOST

Največja prednost vadb od doma je zagotovo element prilagodljivosti. Tako svoje rituale opravljaš takrat, ko ti ustreza in v udobju svojega doma. Lahko uporabiš kot samostojno prakso ali kot dopolnitev vadbam ali jogi v živo.

STRUKTURA

Tako joga prakse kot vadbe so razporejene po težavnostnih stopnjah, tako začneš tam, kjer ti v tem trenutku ustreza in nadaljuješ po svojem tempu. Joga in treningi so v tem trenutku razvrščeni že v tri težavnostne stopnje.

rezultati

Ključ do dobrih rezultatov pri vadbi in jogi je v ponavljanju. Zato vsakomur priporočam domačo prakso, ki dopolnjuje prakso v joga ali vadbenem studiu. Več koristi boš imela, če boš vadila na primer 4-krat tedensko po 30 minut, kot dvakrat po 1 uro.

V MEDIJIH

Dodatne informacije

ZDRAVA IN FIT ONLINE

ČLANSTVO 1 MESEC, ČLANSTVO 3 MESECI, ČLANSTVO 6 MESECEV, ČLANSTVO 12 MESECEV

12 mnenj za Zdrava in Fit online – vse za dobro počutje žensk

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  Kratko in jedrnato SUPER

 2. Tanja (preverjena stranka)

  Kratko in jedrnato SUPER

 3. Katja V. (preverjena stranka)

  Zelo privlačne in dobro obrazložene vaje.

 4. Urška P. (preverjena stranka)

  Najboljši program za ženske, všeč mi je ker imaš v njem vse lepo razloženo in prikazano, na tak način ženska lahko v polnosti uživa v izvajanju vadb in ritualov. Najbolj mi je všeč, ker naša Tanja ❤️ vse tako natančno in preprosto razloži.

 5. Sonja (preverjena stranka)

  Treningi s Tanjo so mi spremenili odnos do vadbe in kaj ta pravzaprav pomeni za moje telo. Da so raztezne vaje prav tako pomembne kot treningi za moč, da trebušnjaki kjer krivimo hrbtenico niso ok, in da obstaja veliko prijetnejših in učinkovitejših alternativ. Všeč mi je da ne potrebujem uskladitve družinskega urnika, saj vaje opravim, kadar meni časovno ustreza in da si lahko prilagodim stopnjo težavnosti in dolžino treninga. Zelo priročno :).
  Sklopi vaj so pregledni z jasnimi navodili in Tanja nas vedno sproti opomni na pomembne reči. Najbolj všeč mi je spodbuda “nasmešek na obraz”.
  Sedaj imam pri vadbi popolnoma drug cilj- lepo držo in vitalnost, in razumevanje kako si lahko pomagam po dolgemu dnevu prisilne drže. Iskreno povedano, sem na začetku kar malo dvomila v napredek. Vaje so izgledale preveč zahtevne. Ampak smo zmagale, a ne Tanja :).
  Sonja

 6. Marjana (preverjena stranka)

  Lepo dodelan program, ki te sistematično vodi skozi vaje.

 7. Katjuša (preverjena stranka)

  Razlaga je preprosta in razumljiva, tako kot mora biti. Vaje so mi super, ker vmes Tanja vse lepo razloži in še kakšen dodaten nasvet dobim. S tem programom sem dobila, več kot sem si mislila, da bom. Super je.

 8. Barbara L. (preverjena stranka)

  S Tanjo sem že precej časa (beri: odkljukala sem že kar nekaj njenih programov in za NOBENEGA mi niti slučajno ni žal, da sem ga pofočkala za svojega). Pa ne, da sem popolna…tudi meni kdaj upade motivacija in za kak dan “pozabim” oddelat svoje na podlogi…ampak s Tanjo in njeno neusahljivo pozitivo se res – ne samo da zdržat – ampak…no, z njo pač vzljubiš gibanje. Pika. Tako preprosto je.
  Tanja, s tabo z veseljem v vse kar nam boš še pripravila.

 9. Nataša (preverjena stranka)

  Sem zelo zadovoljna, sem našla ravno tisto kar sem iskala. Navodila zelo natančna, jasna in izčrpna. Po praksi se vedno počutim bolje in bližje sebi in svojemu telesu. Hvala.

 10. Nina J. (preverjena stranka)

  Zelo zadovoljna. Ravno to sem rabila

 11. Anonimno (preverjena stranka)

  Z nakupom sem zelo zadovoljna. Všeč mi je, da si lahko prilagajam, kdaj in kako bom telovadila. Tukaj vedno najdem pravo vadbo za vsak dan.

 12. Anonimno (preverjena stranka)

  Super je. Nisem si predstavljala, da je toliko vadb in koristih nasvetov. Res uporabno.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja