Tanja, me veseli

Sem certificirana učiteljica Hatha joge in svetovalka za uravnoteženo prehrano. Dobrodošla na mojo stran, če si želiš več zdravja, več energije in več radosti v svojem življenju. Vse to ti lahko ponudi joga.

POPULARNO
30-dnevni izziv

Si pripravljena vložiti 30 dni v to, da uvedeš in utrdiš rutino rednega gibanja ter v novo leto zakorakaš z novim zagonom, močna in polna vitalne energije? In seveda bolj zdrava in fit 🙂

Cena: 12€ ob pristopu v zaprto skupino

Članstvo: ni omejitev

joga, vadbe in prehrana

Joga, vadbe in prehrana je online program, ustvarjen z mislijo na ženske kot sva ti in jaz, ki  nujno potrebujemo protiutež napornemu vsakdanjiku, da bi se ponovne počutile polne energije in odlično v svoji koži. Program zajema jogijske prakse, vodene vadbe in svetovanje o prehrani ter mnoge dodatne vsebine, ki vsaki ženski pridejo prav.

Cena: 34,50 € ob pristopu v zaprto skupino (akcijska cena)

Članstvo: ni omejitev

svetovanje o prehrani

Le redko se zgodi, da imamo ljudje realno sliko o težavah, ki jih imamo s prehrano. Zato se vrtimo v začaranem krogu neuspelih sprememb, saj se reševanja težav lotimo na povsem zgrešenem koncu. Počutje in zdravje pa sta čedalje v slabšem stanju. Včasih so majhne spremembe v prehrani dovolj za velike spremembe na zdravju in počutju.

Cena: 49€

0