5.00
(3 Ratings)

Zdrava in Fit online

Categories: Joga in vadbe online
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Zdaj imaš na enem mestu vse, kar potrebuješ, da v vseh pogledih poskrbiš zase

Kako se izvaja program?

Z nakupom prejmeš neomejen dostop do vsebin za 1 mesec.

Tukaj se lahko naročiš, naročnino sama prekineš prej svojega PayPal računa:

 

Cilj je, da imamo priljubljene vsebine vedno na voljo, obenem pa da skupaj potujemo naprej,  nadgrajujemo znanje in veščine ter se približujemo najboljši in najvišji različici sebe.

Za ogled vsebin se preprosto prijaviš v svoj uporabniški račun. Nato pa s klikom na “Start / Continue course” vstopiš v spletno učilnico.

Vabljena ❤️


Program ustvarjam:

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka vsebin portala Zdrava in fit

Poveži se z mano:

Show More

Course Content

Tedenski planerji
Tukaj najdeš tedenske planerje za vadbo in jogo, ki ti bodo v pomoč pri organizaciji aktivnosti. Planerji so pripravljeni za različne stopnje in vsebujejo seznam tedenskih aktivnosti, ti pa jih potem razporediš po dnevih tako kot ti ustreza.

Uvod v jogo
Sklop posnetkov in pisnih navodil te vodi skozi prve korake v jogi. Tudi izkušenim priporočam ogled za obnovo osnov, na katere radi pozabljamo, ko potujemo na višje stopničke. V sklopu Uvod v jogo najdeš posnetek z navodili in opozorili ter joga prakse, kjer začneš svojo potovanje z jogo.

Joga za začetnike (stopnja 1)
V tem sklopu najdeš prakse z mnogo navodili, namenjene začetnikov v jogi, kjer je ključnega pomena predvsem to, da se naučimo pravilno uporabljati svoje telo, da bi kasneje prakso na varen način poglobili. V vsakem položaju iščemo udobje, ne naprezamo se do meje naših zmogljivosti, gibljivosti. Damo si čas in dovolimo telesu, da se postopoma pripravi na globine.

Joga za izkušene (stopnja 1 – 2)
V tem sklopu najdeš prakse z nekaj manj navodili. Prakse predvidevajo, da dobro poznaš osnove, torej da se sama pravilno postaviš v položaj. Še vedno te vodim skozi prakso na razmeroma osnovni ravni, vendar je manj opozoril glede nastavitev, tako je praksa bolj fluidna in ti da možnost, da se potopiš vase.

Joga za napredne (stopnja 2)

Vodene meditacije
Tukaj najdeš posnetke vodenih meditacij za samozdravljenje, umiritev in urjenje uma.

Osebni razvoj
Tukaj najdeš različne in raznolike vsebine s področja osebnega razvoja, vključno z različnimi praksami in nasveti za pozitivno mišljenje, izboljšanje samopodobe, motivacijo.

Ženska energija
Tukaj najdeš nasvete in prakse, posebej namenjene negovanju ženske energije.

Treningi Fit Ženska 1
Treningi v sklopu Fit ženska so nižje do srednje intenzivnosti, dolgi približno 40 minut, skupaj jih je 12. Brez uporabe pripomočkov, vaje z lastno težo. Razdeljeni so na treninge za zgornji del telesa, za spodnji del telesa in full body.

Treningi Fit Ženska 2
Treningi v tem sklopu so nadgradnja treningov Fit Ženska 1. Zmanjšan je čas počitka, podaljšan aktivni čas in nekatere vaje so prilagojene navzgor. V programu Fit ženska imajo/bodo imeli vsi treningi krajšo in daljšo različico. V krajši različici bo manjše število vaj, vsaka se izvede v 4 serijah, enako kot pri polnih različicah - tako je trening bolj učinkovit.

Treningi Fit Ženska 3

Krajši treningi
Treningi so intenzivni, a krajši - za takrat ko nimaš časa, ali z njimi dopolniš obstoječe treninge in joga prakse.

Prehrana
Tukaj najdeš različne primere jedilnikov in praktično izobraževalne vsebine o prehrani.

Lepota in nega
V tem sklopu najdeš vsebine, vezane na nego in lepoto.

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 3 Ratings
5
3 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
ME
8 mesecev ago
Pred dobrim letom sem iskala program za vadbo joge in med vsemi izbrala Tanjo. Ni mi žal. Vse lepo razloži in te spodbuja na vsakem koraku. Na vsako vprašanje dobiš odgovor. Kmalu sem ugotovila, da bi mi prav prišla tudi vadba in tako sem nadaljevala z njenimi programi, kljub temu da ti ostanejo in jih lahko ponavljaš. Kar potegne te, da greš naprej in vztrajaš. To pa je tudi zahvala super fitovkam, s katerimi skupaj jamramo, se smejimo in spodbujamo. In kar je najlepše jih imaš možnost vsaj nekaj spoznat v živo na vikend oddihih. Super je. Toplo priporočam vsaki, ki bi rada nekaj naredila zase.
LP
9 mesecev ago
S Tanjo treniram že več kot leto dni. Njen on line program je v času zaprtja prišel kot naročen. V Tanjine programe sem se naravnost zaljubila. Všeč mi je, da lahko treniram kadarkoli in kjerkoli. Blazino na plano in je že akcija. :D Joga mi na začetku ni bila všeč, vse se mi je zdelo takoo počasi, a sem kmalu ugotovila, da je problem v meni in v tem, da si ne vzamem čas zase. Sedaj jo naravnost obožujem. Tanja se res potrudi narediti raznolike treninge, primerne tako za začetnike, kot za tiste, ki trenirajo vsak dan. Vaje so prilagodljive in sama si lahko nastavljam kako težke so. Prisluhne vsaki naši želji in predlogom. Vidi se, da dela s srcem. Najboljše od vsega pa je podporna skupina, kjer si punce res pomagamo med sabo, se vzpodbujamo in tolažimo, kadar ne gre. To mi pomeni največ. Toplo priporočam vsaki, ki si želi narediti nekaj dolgoročnega zase.
AB
9 mesecev ago
S Tanjo vadim v njenih spletnih programih že leto in pol, mislim da od samega začetka, ko je začela z online vadbami. Obožujem njene joga prakse in treninge, predvsem njen način, ki je spodbuden, prijazen in vedno pozitivno naravnan. Všeč mi je, ker imam najboljše od vseh programov na voljo na enem mestu, zelo pregledno in urejeno. Vsebine je pa toliko, da vsak najde nekaj zase. Priporočam :)
0