Course Content
Tedenski planerji
Tukaj najdeš tedenske planerje za vadbo in jogo, ki ti bodo v pomoč pri organizaciji aktivnosti. Planerji so pripravljeni za različne stopnje in vsebujejo seznam tedenskih aktivnosti, ti pa jih potem razporediš po dnevih tako kot ti ustreza.
0/3
Uvod v jogo
Sklop posnetkov in pisnih navodil te vodi skozi prve korake v jogi. Tudi izkušenim priporočam ogled za obnovo osnov, na katere radi pozabljamo, ko potujemo na višje stopničke. V sklopu Uvod v jogo najdeš posnetek z navodili in opozorili ter joga prakse, kjer začneš svojo potovanje z jogo.
0/4
Joga za začetnike (stopnja 1)
V tem sklopu najdeš prakse z mnogo navodili, namenjene začetnikov v jogi, kjer je ključnega pomena predvsem to, da se naučimo pravilno uporabljati svoje telo, da bi kasneje prakso na varen način poglobili. V vsakem položaju iščemo udobje, ne naprezamo se do meje naših zmogljivosti, gibljivosti. Damo si čas in dovolimo telesu, da se postopoma pripravi na globine.
0/22
Treningi Fit Ženska 1
Treningi v sklopu Fit ženska so nižje do srednje intenzivnosti, dolgi približno 40 minut, skupaj jih je 12. Brez uporabe pripomočkov, vaje z lastno težo. Razdeljeni so na treninge za zgornji del telesa, za spodnji del telesa in full body.
0/12
Treningi Fit Ženska 2
Treningi v tem sklopu so nadgradnja treningov Fit Ženska 1. Zmanjšan je čas počitka, podaljšan aktivni čas in nekatere vaje so prilagojene navzgor. V programu Fit ženska imajo/bodo imeli vsi treningi krajšo in daljšo različico. V krajši različici bo manjše število vaj, vsaka se izvede v 4 serijah, enako kot pri polnih različicah - tako je trening bolj učinkovit.
0/12
Zdrava in Fit online
About Lesson

Draga moja, 

hvala, ker si tukaj z mano. Vesela sem, da si naredila ta korak in se mi pridružila v Zdrava in fit online, ki sem ga ustvarila v želji, da bi sodobni ženski dala čim več orodij, da bi karseda najbolje poskrbela zase. 

Če si tukaj, pomeni da te je nekaj do tega pripravilo – to je bilo delo tvojega notranjega motivatorja. Ta je super za to, da nas prijazno brcne v tazadnjo – žal pa zelo hitro popusti …

Kmalu ga preglasi tisti del uma, ki stremi po poznanem. Zato se vedno znova vračamo k starim navadam – čeprav nam je jasno, da nam ne prinesejo nič dobrega.

Draga moja, ne računati preveč na motivacijo, ki te je pripravila do tega, da se pridružiš programu … Čez par dni bo le-ta popustila pod pritiski notranjega glasu, ko se pojavi prva, še tako majhna skušnjava: ali mi je tega sploh treba, pa zakaj to sploh počnem … 

Vabim te k ogledu naslednjega posnetka, ki ti bo razkril, kako boš dosegla dolgoročno spremembo in od tega programa odnesla res “polno vrečo” koristi.

 

Join the conversation
0% Complete
0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop