Course Content
Tedenski planerji
Tukaj najdeš tedenske planerje za vadbo in jogo, ki ti bodo v pomoč pri organizaciji aktivnosti. Planerji so pripravljeni za različne stopnje in vsebujejo seznam tedenskih aktivnosti, ti pa jih potem razporediš po dnevih tako kot ti ustreza.
0/3
Uvod v jogo
Sklop posnetkov in pisnih navodil te vodi skozi prve korake v jogi. Tudi izkušenim priporočam ogled za obnovo osnov, na katere radi pozabljamo, ko potujemo na višje stopničke. V sklopu Uvod v jogo najdeš posnetek z navodili in opozorili ter joga prakse, kjer začneš svojo potovanje z jogo.
0/4
Joga za začetnike (stopnja 1)
V tem sklopu najdeš prakse z mnogo navodili, namenjene začetnikov v jogi, kjer je ključnega pomena predvsem to, da se naučimo pravilno uporabljati svoje telo, da bi kasneje prakso na varen način poglobili. V vsakem položaju iščemo udobje, ne naprezamo se do meje naših zmogljivosti, gibljivosti. Damo si čas in dovolimo telesu, da se postopoma pripravi na globine.
0/22
Treningi Fit Ženska 1
Treningi v sklopu Fit ženska so nižje do srednje intenzivnosti, dolgi približno 40 minut, skupaj jih je 12. Brez uporabe pripomočkov, vaje z lastno težo. Razdeljeni so na treninge za zgornji del telesa, za spodnji del telesa in full body.
0/12
Treningi Fit Ženska 2
Treningi v tem sklopu so nadgradnja treningov Fit Ženska 1. Zmanjšan je čas počitka, podaljšan aktivni čas in nekatere vaje so prilagojene navzgor. V programu Fit ženska imajo/bodo imeli vsi treningi krajšo in daljšo različico. V krajši različici bo manjše število vaj, vsaka se izvede v 4 serijah, enako kot pri polnih različicah - tako je trening bolj učinkovit.
0/12
Zdrava in Fit online
About Lesson

Motivacija je kratkotrajna reč in zelo koristna, da nam da tisto brco v tazadnjo in spravi v akcijo. Ampak ima žal to slabost, da zelo hitro popusti. Zato, če želiš trajne spremembe, ciljaj na ustvarjanje nove “normalnosti”. 

Poglej si posnetek.

Join the conversation
0% Complete
0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop