Spletno stran www.zdravainfit.si in podstrani upravlja Zdrava in fit, izobraževalne storitve Tanja Baća s.p., Rudarsko naselje 24, 1330 Kočevje (v nadaljevanju »ponudnik«). Z uporabo spletne strani sprejema obiskovalec, uporabnik oz. kupec (v nadaljevanju uporabnik) te splošne pogoje in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

Spletna stran www.zdravainfit.si je javna spletna stran, preko katere je možen nakup in dostop do posameznih spletnih izobraževalnih programov iz področja zdrave prehrane, joge in zdravega načina življenja ter druge storitve, opredeljene na spletni strani.

Ponudnik se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani trudil zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo, povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Ponudnik si pridružuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Uporabnik oz. kupec s strinjanjem s splošnimi pogoji potrjuje, da je starejši od 18 let.

Avtorske pravice

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletni strani www.zdravainfit.si za svojo osebno uporabo. Vse vsebine (pisne, slikovne, avdio in video), ki so objavljene na spletnih straneh ponudnika, razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo ponudnika ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila ponudniku in njegovega pisnega soglasja.

Cene

Vse cene v cenikih oziroma na spletnih straneh so v evrih (€) in, če ni posebej določeno drugače, ne vsebujejo davka na dodano vrednost (DDV) – podjetje Zdrava in fit, izobraževalne storitve Tanja Baća s.p. ni davčni zavezanec. Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti) v trenutku potrditve naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodne napovedi.

Ponudnik je upravičen spreminjati določila teh splošnih pogojev brez predhodnega obvestila uporabnikom, vključno s spremembami cen posameznih storitev, pri čemer se za datum spremembe šteje objava na spletni strani.

V primeru spremembe cenikov, spremenjene cene veljajo z dnem objave. Akcijske ponudbe veljajo do preklica.

Načini plačila, postopek nakupa, izdaja računov in dostop do kupljenih produktov in storitev

Izdajatelj računov, ki se navezujejo na nakup produktov in storitev preko spletne strani www.zdravainfit.si, je podjetje Zdrava in fit, izobraževalne storitve Tanja Baća s.p., Rudarsko naselje 24, 1330 Kočevje.

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • plačilo z nakazilom na TRR (plačilo po predračunu)
 • varno plačilo prek spleta s PayPalom
 • plačilo s kartico

Po prijavi v program z nakupom izdelka/storitve boste na elektronski naslov prejeli vse informacije o naročilu ter morebitne informacije, ki jih potrebujete za izvedbo plačila.

Zaradi narave ponudnikovih storitev (spletni izobraževalni programi, spletna predavanja in seminarji …), dobi uporabnik dostop do naročenih vsebin po dejansko opravljenem plačilu za naročene storitve. Vsi dostopi do spletnih izobraževalnih programov in drugih naročenih vsebin vam bodo omogočeni najkasneje v roku 72 ur od prejema plačila.

Vsa nakazila v primeru izbire plačila ‘Plačilo z nakazilom na TRR’ morajo biti izvedena na račun podjetja Zdrava in fit, izobraževalne storitve Tanja Baća s.p., Rudarsko naselje 24, 1330 Kočevje in sicer na TRR, odprt pri banki SKB, s številko: SI56 0311 3100 0467 842.

Prodajna pogodba se sklene med kupcem in ponudnikom. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko kupec izvede plačilo.

Račun za izvedeno plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov.

Računov ne pošiljamo po pošti v papirnati obliki, razen če to izrecno želite in zahtevate (v tem primeru to sporočite na email naslov tanja@zdravainfit.si).

Kupec soglaša, da mu lahko ponudnik izda račun tudi samo v elektronski obliki in mu ga pošlje po e-pošti oziroma s sredstvi elektronske komunikacije. V primeru, ko kupec želi oziroma zahteva izdajo računa/-ov v papirnati obliki (npr. če izgubi račun in želi njegovo ponovno izdajo v papirnati obliki ipd.), ima ponudnik pravico kupcu zaračunati administrativne stroške izdaje računa.

Odstop od pogodbe in vračila

Kupci spletnih programov lahko v roku 7 dni od nakupa zahtevajo vračilo kupnine na email naslov tanja@zdravainfit.si.

Ob zahtevku mora kupec sporočiti podatke o transakcijskem računu, kamor želi prejeti kupnino. Po vračilu kupnine jim je odvzet dostop do programa in ostalih vsebin. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema zahtevka za vračilo.

Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov

Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezano k varovanju osebnih podatkov udeležencevoz. uporabnikov spletne strani www.zdravainfit.si.

Ponudnik se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storilo vse potrebno, da jih zašiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami.

Z registracijo na spletno stran uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne strani dostopal le on oziroma pooblaščena oseba. Hkrati soglaša, da Ponudnik obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko zasebnosti.

Spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke, ki služijo za pravilno izvedbo naročil, zbiranje podatkov o uporabi naših storitev in prilagajanje vsebin obiskovalcem. Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

Spletno mesto uporablja varno aplikacijo za oddajo mnenj o izdelkih. Kupec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja mailov za oddajo mnenj.

Pohvale in pritožbe uporabnikov

Zanima nas vaša izkušnja z nami, tako dobra kot slaba. Na koncu šteje samo vaše zadovoljstvo. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo pri nakupu sporočili na e-mail tanja@zdravainfit.si.

Spori in pristojno sodišče

Uporabnik in ponudnik se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, bo o sporih odločalo stvarno pristojno sodišče po vsakokratnem sedežu ponudnika.

Odveza odgovornosti

Vsa vsebina strani www.zdravainfit.si in podstrani (besedila, fotografije, avdio, video vsebine in drugo) je izključno informativne narave. Vse programe, svetovanja, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim delavcem.

Uporabniki strani prevzemajo vsa tveganja, ki se lahko pojavijo v povezavi z uporabo strani in izobraževalnih programov, vključno s tveganji, povezanimi s spremembo načina prehranjevanja in življenjskega sloga ter vadb prek spleta.

Uporabniki strani odvezujejo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala v povezavi z uporabo spletne strani in izobraževalnih programov. Vse programe, nasvete in druge vsebine, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč.

Nobena informacija na tej strani ni nasvet osebnega zdravnika ali specialista, ne nadomešča diagnoze ali ne sugerira terapije.

Uporaba informacij na tej strani je na lastno odgovornost, pri čemer eksplicitno pozivamo, da:

 • se vedno držite navodil osebnega zdravnika ali specialista, še posebej, če imate kakršno koli diagnozo;
 • če uporabljate zdravila na recept, se morate o vsem posvetovati z izbranim zdravnikom ali specialistom.

Ne odlašate obiska pri zdravniku, če sumite na kakršno koli zdravstveno težavo.

Uporaba izobraževalnih programov ali katerihkoli drugih vsebin na spletni strani www.zdravainfit.si in podstraneh ne zagotavlja rezultatov.

Politika piškotkov

Piškotek je majhna datoteka, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala, v kolikor privolite v njihovo uporabo.

Sam piškotek ne vsebuje informacij vendar se na vaš računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje življenjsko dobo piškotka, ime strežnika (oz. ime domene) in generirano unikatno število. O naslednjem obisku istega spletnega mesta spletna stran preveri in pridobi vsebino piškota. Spletna stran prepozna uporabnika in na podlagi informacij izboljša uporabniško izkušnjo.

Piškotki so pomembni za delovanje spletnih stran in z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku se ni potrebno ponovno prijavljati v spletno stran, itd.

Podatki o podjetju

Zdrava in fit, izobraževalne storitve Tanja Baća s.p.
Rudarsko naselje 24, 1330 Kočevje
Davčna številka: 49035363
Matična številka: 8172650000
Telefonska številka: 070 595 950
TRR: SI56 0311 3100 0467 842

0
  0
  Vaša košarica
  Your cart is emptyReturn to Shop