Kdo sem

Tanja, me veseli. Dobrodošla na mojo stran, če iščeš smer, motivacijo in navdih za zdrav življenjski stil.

Verjamem, da srečo najdemo v čisto vsakdanjih trenutkih … ključ je v tem, da vse pomembne stvari počnemo s srcem in da počnemo čimveč stvari, v katerih uživamo. Zame je to druženje z mojo Ario, branje najrazličnejših knjig, kuhanje in ustvarjanje novih receptov ter seveda … joga. Jogo živim že več kot dvajset let. Popolnoma organsko se je prikradla v moje življenje in postala moja dobra prijateljica.

Zdrava in fit - moja preobrazba

Joga je najbolj popoln celostni sistem za samospoznavanje. Je tisočletja stara znanost o telesu, duhu, zavesti in duši. Tudi urejena prehrana je del jogijske prakse, saj je osnova za zdravo in močno telo, ki pa je predpogoj za višje jogijske stopničke 🙂

Znanja, ki sem jih pridobila in na podlagi katerih ti svetujem:

  • Kot certificirana nutricionistika svetujem o prehrani in hujšanju.
  • Kot certificirana učiteljica Hatha joge sestavljam splošne in personalizirane vadbene jogijske programe.
  • Z znanjem, ki ga trenutno pridobivam kot NLP master practitioner (v nastajanju), ti bom še bolje znala pomagati pri preoblikovanju starih vzorcev v nove navade, ki te bodo popeljale do bolj zdravega in izpolnjenega življenja.

Kako ti lahko pomagam?

  • Prek individualnih, natančno strukturiranih programov ti pomagam preoblikovati tiste navade, za katere ugotoviva, da ti škodujejo in da si jih pripravljena spremeniti (našli bova tak kompromis, da bova obedve zadovoljni).
  • Poučim te glede ustreznih in neustreznih živil in pripravim tedenski načrt za prehrano.
  • Sestavim ti osebni vadbeni načrt, ki upošteva tvoje potrebe glede na življenjski slog – bolj umirjena ali bolj dinamična vadba, čas na razpolago, urnik vadbe.

Če želiš v svojem življenju več zdravja, vitalnosti in umirjenosti, me kontaktiraj na tanja@zdravainfit.si, da se pogovoriva o možnostih sodelovanja in o morebitnem srečanju.

Pozdravček,

Tanja