Kdo sem

Tanja, me veseli, dobrodošla na mojo stran. V mojo družbo si bila poklicana, ker si želiš več zdravja, energije in radosti v svojem življenju. Z veseljem ti pomagam.

 

Strokovna znanja, ki sem jih pridobila in na podlagi katerih ti svetujem:

  • Kot certificirana učiteljica Hatha joge te popeljem v čudovit vseobsegajoč svet joge.
  • Kot certificirana nutricionistika ti pokažem, kako svoje telo nahraniti s kvalitetno hrano, ki te bo podpirala in vdihnila novo življenje v tvoje dneve.
  • Z znanjem, ki ga trenutno pridobivam kot NLP master practitioner (v nastajanju), ti bom še bolje znala pomagati pri preoblikovanju starih vzorcev v nove. Take, ki te bodo popeljali do bolj zdravega in izpolnjenega življenja.

Kako ti lahko pomagam?

  • Prek svetovanja o prehrani ti pomagam preoblikovati tiste prehranske navade, za katere ugotoviva, da ti škodujejo in da si jih pripravljena spremeniti (našli bova tak kompromis, da bova obedve zadovoljni).
  • Sestavim ti osebni vadbeni načrt, ki upošteva tvoje potrebe glede na življenjski slog – bolj umirjena ali bolj dinamična vadba, čas na razpolago, urnik vadbe.
  • Pripravila sem tudi splošni prehranski program, primeren za dolgoročno prehranjevanje žensk. Odličen začetek na poti bolj zdravega načina življenja, prijazen vsakemu žepu 🙂

Če želiš v svojem življenju več zdravja, vitalnosti in umirjenosti, me kontaktiraj na tanja@zdravainfit.si, da se pogovoriva o možnostih sodelovanja in o morebitnem srečanju.

Pozdravček,

Tanja