kdo sem Tanja učiteljica joge

Tanja, me veseli. Sem učiteljica joge, trenerka rekreativne vadbe in svetovalka za uravnoteženo prehrano.

Dobrodošla na mojo stran, če si želiš več zdravja, energije in radosti v svojem življenju. Z mnogimi orodji, ki jih nudi joga, ter z znanjem in izkušnjami s področja prehrane in vadb ti bom z veseljem pri tem pomagala. Zaupa mi že več kot 500 Slovenk.

A veš tisto, ko preprosto obožuješ vsak delček svojega otroka. Od ličk, okic, tiste okrogle ritke in majhne ročice, celo smrkavega noska. In rada ga imaš tudi, kadar ima slab dan in te spravi na rob obupa… Brezpogojno ga OBOŽUJEŠ, vse na njem.⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
No, cilj je, da enako brezpogojno obožuješ tudi sebe. Točno tako, kot si ta trenutek. Lahko se imaš rada in se sprejemaš takšna kot si v tem trenutku, poleg tega pa lepo skrbiš zase, da še bolj zasiješ v svoji pravi zlati svetlobi. Pravzaprav boš iz ljubezni do sebe lažje izbirala tisto, kar je dobro zate, vključno s hrano, vadbo, odnosi in vsem ostalim, kar paše k tvojemu telesnemu in duševnemu zdravju.

 

Strokovna znanja, ki sem jih pridobila in na podlagi katerih ti svetujem:

  • Po opravljenem 200-urnem izobraževanju, sem zaključila še 300-urno izobraževanje za učitelje joge, ter tako pridobila naziv učiteljica Hatha joge 300 RJU. Jogo v živo in prek spleta poučujem (šele) tretje leto, čeprav je joga del mojega življenja zdaj že več kot dvajset let.
  • Kot certificirana svetovalka za prehrano, pridobljena pri organizaciji AFP, ti pokažem, kako svoje telo nahraniti s kvalitetno hrano, ki te bo podpirala in vdihnila novo življenje v tvoje dneve. Sestavljam splošne in individualne prehranske načrte, s katerimi optimalno dosegaš svoje fitnes cilje.
  • Z znanjem in izkušnjami pri vodenju rekreativnih športov ti bom sestavila optimalni vadbeni program, s katerim boš še bolje dosegala svoje telesne cilje in izboljšala svojo samopodobo za vedno.

Če želiš v svojem življenju več zdravja, vitalnosti in umirjenosti, me kontaktiraj na tanja@zdravainfit.si, da se pogovoriva o možnostih sodelovanja in o morebitnem srečanju.

Pozdravček,

Tanja

0
Trust Badge