Kdo sem

Tanja, me veseli. Sem certificirana učiteljica Hatha joge in svetovalka za uravnoteženo prehrano.

Dobrodošla na mojo stran. V mojo družbo si bila poklicana, ker si želiš več zdravja, energije in radosti v svojem življenju. Vse to ti lahko ponudi čudovit svet joge.

A veš tisto, ko preprosto obožuješ vsak delček svojega otroka. Od ličk, okic, tiste okrogle ritke in majhne ročice, celo smrkavega noska. In rada ga imaš tudi, kadar ima slab dan in te spravi na rob obupa… Brezpogojno ga OBOŽUJEŠ, vse na njem.⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
No, cilj je, da enako brezpogojno obožuješ tudi sebe. Točno tako, kot si ta trenutek. Lahko se imaš rada in se sprejemaš, zdraven pa lepo skrbiš zase, da še bolj zasiješ. Pravzaprav boš iz ljubezni do sebe lažje izbirala tisto, kar je dobro zate, vključno s hrano, vadbo, odnosi in vsem ostalim, kar paše k tvojemu telesnemu in duševnemu zdravju.

Vse to se z redno vadbo joge zgodi popolnoma organsko.⠀

 

Strokovna znanja, ki sem jih pridobila in na podlagi katerih ti svetujem:

  • Kot certificirana učiteljica Hatha joge te popeljem v čudovit vseobsegajoč svet joge.
  • Kot certificirana nutricionistika ti pokažem, kako svoje telo nahraniti s kvalitetno hrano, ki te bo podpirala in vdihnila novo življenje v tvoje dneve.
  • Z znanjem, ki ga trenutno pridobivam kot NLP master practitioner (v nastajanju), ti bom še bolje znala pomagati pri preoblikovanju starih vzorcev v nove. Take, ki te bodo popeljali do bolj zdravega in izpolnjenega življenja.

Kako ti lahko pomagam?

  • Prek svetovanja o prehrani ti pomagam preoblikovati tiste prehranske navade, za katere ugotoviva, da ti škodujejo in da si jih pripravljena spremeniti (našli bova tak kompromis, da bova obedve zadovoljni).
  • Sestavim ti osebni vadbeni načrt, ki upošteva tvoje potrebe glede na življenjski slog – bolj umirjena ali bolj dinamična vadba, čas na razpolago, urnik vadbe.
  • Pripravila sem tudi splošni prehranski program, primeren za dolgoročno prehranjevanje žensk. Odličen začetek na poti bolj zdravega načina življenja, prijazen vsakemu žepu 🙂

Če želiš v svojem življenju več zdravja, vitalnosti in umirjenosti, me kontaktiraj na tanja@zdravainfit.si, da se pogovoriva o možnostih sodelovanja in o morebitnem srečanju.

Pozdravček,

Tanja