kdo sem Tanja učiteljica joge

Tanja, me veseli. Sem učiteljica joge, trenerka za ženske, svetovalka za uravnoteženo prehrano, Reiki terapevt, NLP praktik in ustvarjalka programov za zdravje in dobro počutje žensk.

Ustvarjam programe, namenjene ženskam, da bi postale bolj zdrave, sijoče in polne energije. Skozi svoje programe zelo jasno in glasno predajam pomembno sporočilo: lahko se imaš rada točno takšna kot si v tem trenutku, obenem pa lepo skrbiš zase in postajaš najboljša verzija sebe. Iz ljubezni do sebe namreč lažje sprejemaš odločitve, ki so dobre zate, vključno s hrano, vadbo, odnosi in vsem ostalim, kar paše k tvojemu telesnemu in duševnemu zdravju. Jaz pa si z vsemi močmi prizadevam, da te pri tem vodim, navdihujem in motiviram, takrat ko to najbolj rabiš. Vabim te v najbolj prijazno spletno telovadnico, kjer vedno najdeš razumevanje in podporo ter seveda prijazno brco v tazadnjo 🙂

Mnoge moje vadeče so prvič v življenju redno aktivne in se držijo plana ter vadijo zdaj že več mesecev, nekatere že tretje leto.

In pozna se – pa ne zgolj navzven! Pomen tega, da imamo ženske dovolj energije za vse vsakodnevne obveznosti, se pogosto zanemarja. Zdrave navade, vključno z gibanjem, vzpostavljamo zato, da bi izboljšali kvaliteto življenja, ne (zgolj) zaradi bolj skladnega telesa.

Kaj počnem

S poučevanjem joge sem začela leta 2018 v Kočevju in Novem mestu, kmalu pa so se moje ure preselile na splet. Poleg joge prek spleta vodim različne vadbe z lastno težo za ženske, v mojih programih je migalo že več kot 2000 žensk. V Kočevju vodim 4 skupine joge in vadb; jogo na Univerzi za 3. življenjsko obdobje, telovadbo za socialno ogrožene skupine, jogo v Večgeneracijskem centru in joga skupino v svojem studiu. Od junija 2021 organiziram vikend pobege z jogo, kjer si prezaposlene ženske in mamice oddahnemo od vsakodnevnih obveznosti.

 

Strokovna znanja, ki sem jih pridobila in na podlagi katerih ti svetujem:

  • Po opravljenem 200-urnem izobraževanju, sem zaključila še 300-urno izobraževanje za učitelje joge, ter tako pridobila naziv učiteljica Hatha joge 300 RJU. Jogo v živo in prek spleta poučujem (šele) tretje leto, čeprav je joga del mojega življenja zdaj že več kot dvajset let.
  • Kot certificirana svetovalka za prehrano, pridobljena pri organizaciji AFP, ti pokažem, kako svoje telo nahraniti s kvalitetno hrano, ki te bo podpirala in vdihnila novo življenje v tvoje dneve. Sestavljam splošne in individualne prehranske načrte, s katerimi optimalno dosegaš svoje fitnes cilje.
  • Z znanjem in izkušnjami pri vodenju rekreativnih športov ti bom sestavila optimalni vadbeni program, s katerim boš še bolje dosegala svoje telesne cilje in izboljšala svojo samopodobo za vedno.

Če želiš v svojem življenju več zdravja, vitalnosti in umirjenosti, me kontaktiraj na tanja@zdravainfit.si, da se pogovoriva o možnostih sodelovanja in o morebitnem srečanju.

Pozdravček,

Tanja

0