kdo sem Tanja učiteljica joge

Moje ime je Tanja, me veseli. Sem učiteljica joge, svetovalka za uravnoteženo prehrano, osebna trenerka, Vedska astrologinja, NLP specialist … skratka, ukvarjam se z zdravjem in dobrim počutjem človeka kot celote, s celostno osebno in duhovno rastjo.

Moj začetek so bili vadbeni in joga programi, namenjeni ženskam, da bi postale bolj zdrave, sijoče in polne energije. Verjamem v mehko vodenje in motivacijo k gibanju skozi ljubezen. Skrb zase ni kazen, temveč privilegij in užitek.

Sporočilo, ki ga predajam v svojih praksah in vadbah je to, da se imaš lahko rada točno takšna kot si v tem trenutku, obenem pa lepo skrbiš zase in postajaš najboljša verzija sebe. Iz ljubezni do sebe namreč lažje sprejemaš odločitve, ki so dobre zate, vključno s hrano, vadbo, odnosi in vsem ostalim, kar paše k tvojemu telesnemu in duševnemu zdravju. Jaz pa si z vsemi močmi prizadevam, da te pri tem vodim, navdihujem in motiviram, takrat ko to najbolj rabiš. Vabim te v najbolj prijazno spletno telovadnico, kjer vedno najdeš razumevanje in ljubečo ter strokovno podporo 🙂

Mnoge moje vadeče so prvič v življenju redno aktivne in se držijo plana, mnoge z mano vadijo že četrto leto.

In pozna se – pa ne zgolj navzven! Pomen tega, da imamo ženske dovolj energije za vse vsakodnevne obveznosti, se pogosto zanemarja. Zdrave navade, vključno z gibanjem, vzpostavljamo zato, da bi izboljšali kvaliteto življenja, ne (zgolj) zaradi bolj skladnega telesa.

Kaj počnem

S poučevanjem joge sem začela leta 2018 v Kočevju in Novem mestu, kmalu pa so se moje ure preselile na splet. Poleg joge prek spleta vodim različne vadbe z lastno težo za ženske, v mojih programih je migalo zdaj že več kot 4500 žensk. Od junija 2021 pa se posvečam tudi organizaciji vikend pobegov z jogo, kjer si prezaposlene ženske in mamice oddahnemo od vsakodnevnih obveznosti ter si vzamemo zaslužen čas za popolno regeneracijo.

Kar se je začelo primarno kot skrb za zdravje, je skupaj z mano zraslo v mnogo, mnogo več. Iz joge je zraslo zanimanje za Vedsko astrologija, za kar sem zaključila izobraževanje prve stopnje. Še preden pa sem opravila izobraževanje za učiteljico joge, se je začela moja pot učenja nevrolingvističnega programiranja. V začetku leta sem zaključila že tretjo stopnjo. Vse to se na prvi pogled mogoče zdi nepovezano, v resnici pa se dopolnjuje v eno čudovito celostno potovanje v svoj polni potencial. In ravno s tem se prioritetno ukvarjam danes, vadbe in joga pa so postale podpora k celotni osebni rasti, ki se začne ravno pri zdravju in dobremu psihofizičnemu počutju.

Preveri E-tečaj V visoki vibraciji >>

Ne glede na zvrst programa, ki ga ustvarim, vedno na človeka gledam kot na celoto in pri delu uporabljam kombinacijo znanj iz različnih področij, ki se pomembno med seboj dopolnjujejo.

Strokovna znanja, ki sem jih pridobila in na podlagi katerih ti svetujem:

  • UČITELJICA HATHA JOGE 300 RJU: Po opravljenem 200-urnem izobraževanju, sem zaključila še 300-urno izobraževanje za učitelje joge, ter tako pridobila naziv učiteljica Hatha joge 300 RJU. Jogo v živo in prek spleta poučujem (šele) tretje leto, čeprav je joga del mojega življenja zdaj že več kot dvajset let. Trenutno opravljam module za 600 RJU.
  • AFP CERTIFICIRANA SVETOVALKA ZA PREHRANO: Kot certificirana svetovalka za prehrano, pridobljena pri organizaciji AFP, ti pokažem, kako svoje telo nahraniti s kvalitetno hrano, ki te bo podpirala in vdihnila novo življenje v tvoje dneve. Sestavljam splošne in individualne prehranske načrte, s katerimi optimalno dosegaš svoje fitnes cilje.
  • AFP OSEBNI TRENER: Z znanjem in izkušnjami pri vodenju rekreativnih športov ter na podlagi opravljenega izobraževanja AFP osebni trener ti bom sestavila optimalni vadbeni program, s katerim boš še bolje dosegala svoje telesne cilje in izboljšala svojo samopodobo za vedno.
  • OSEBNA IN DUHOVNA RAST: Ajurvedska svetovalka, Reiki facilitator, NLP specialist, Vedska astrologinja in intuitivna svetovalka.

Če želiš v svojem življenju več zdravja, vitalnosti in umirjenosti, me kontaktiraj na tanja@zdravainfit.si, da se pogovoriva o možnostih sodelovanja in o morebitnem srečanju.

Pozdravček,

Tanja

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop