21 dnevni izziv za več ljubezni do sebe

0,00

V naslednjih 21 dneh je moj cilj predvsem ta, da ti pomagam vzpostaviti preproste vsakodnevne navade, s katerimi dan za dnem razvijaš ljubezen in skrb zase ter se razvijaš v smeri, ki ti bo prinesla več radosti v vsakdanu.

Kaj prejmeš:

  • e-knjigo (preneseš si jo lahko takoj, ko zaključiš “nakup”)
  • brezplačni dostop do podporno motivacijske skupine fitovk tukaj >>
Kategorija:

Opis

Želim si, da se naučiš imeti (še) bolj rada. Sliši se enostavno in samoumevno – pa ni. Ženske velikokrat, prevečkrat pozabljamo nase. Po naravi smo negovalke in v krvi nam je to, da najprej poskrbimo za druge. s tem seveda ni nič narobe…. dokler ne začnemo zapostavljati najpomembnejšo osebo v svojem življenju – SEBE.

Kako boš poskrbela za druge, če se v neskončnost razdajaš? Če si ne vzameš čas in se ponovno napolniš… Ne gre!

Draga moja, najpomembnejša oseba v svojem življenju si TI. In v tem 21 dnevnem izzivu te korak za korakom vodim po poti skrbi zase.

Vsak dan imaš nekaj kratkih nalog in prepričana sem, da jih boš že v nekaj dneh vzljubila. Si za to, da poskusiva?

V naslednjih 21 dneh je moj cilj predvsem ta, da ti pomagam vzpostaviti preproste vsakodnevne navade, s katerimi dan za dnem razvijaš ljubezen in skrb zase ter se razvijaš v smeri, ki ti bo prinesla več radosti v vsakdanu. Na koncu najbolj štejejo tista majhna, ampak dosledna dejanja, ki postanejo tvoja rutina in ti pomagajo, da vsak dan narediš nekaj dobrega za svoje telo in duha.