Zdravje na delovnem mestu

Zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in spodbudnem delovnem okolju so produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in redkeje odhajajo v bolniški staž ter ostajajo zvesti organizaciji oz. delodajalcu. Joga za zaposlene je zagotovo učinkovit način, kako za poskrbite za svoje delavce, obenem pa podjetja, ki nudijo dobro in stimulativno delovno okolje, pridobijo na ugledu in tudi lažje pridobivajo nov kakovosten kader.

Moje ime je Tanja Baća. Sem učiteljica joge, svetovalka za uravnoteženo prehrano, Reiki terapevt, NLP praktik in ustvarjalka programov za zdravje in dobro počutje.

Že 3 leta vodim jogo v Podjetniškem inkubatorju Kočevje in Ljudski Univerzi Kočevje. Sodelovala sem tudi s Podjetniškem Inkubatorjem Novo mesto (do 2020).

Poleg joge v prostorih vašega podjetja, nudim možnost joge preko Zooma. Organiziram tudi energetsko-povezovalne joga dneve za podjetja, kjer si zaposleni napolnijo baterije in gradijo dobre medsebojne odnose. Poleg joge in meditacije, izvajam še predavanja na temo zdravja in prehrane.

joga za zaposlene

Sestavljam programe s poudarkom na zdravi hrbtenici in obvladovanju stresa. Zaposleni dobijo znanje, da lahko tekom ostalih dni delajo kratke joga pavze.

enodnevni joga dogodki

Tekom naših enodnevnih dogodkov vaši zaposleni spoznajo različna orodja, ki jih nudi joga praksa. Program se sestavi po dogovoru, glede na vaše potrebe. 

ozaveščanje zaposlenih

S predavanji o prehrani, obvladovanju stresa in ozaveščanju o pomenu zdravega načina življenja, pospremim vaše zaposlene v bolj zdrav življenjski stil.

Pošljite povpraševanje

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop