Akcija!

21-dnevni pomlajevalni izziv

Original price was: 49,00€.Current price is: 34,00€.

21-dnevni pomlajevalni izziv sem ustvarila zate, draga ženska, ki si (pre)obremenjena in si želiš bolje poskrbeti zase kljub natrpanemu urniku. Vključuje majhne korake, ki te bodo vodili do velikih sprememb.

Cilj pomlajevalnega rituala je, da osvežiš svoje vsakodnevne navade, da zasiješ od zdravja, se napolniš na telesnem, energetskem, mentalnem in dušnem nivoju. Za vsak dan sem ti pripravila nov posnetek ali navodila, ki vključujejo vaje, rituale ter ključna vodila za bolj zdravo, sijočo, uspešno in srečno verzijo tebe. Nekatere rituale bomo vključile v svoj vsakdan, druge bomo izvajale na tedenski ravni. Prejela pa boš vse potrebne korake, da si zgradiš svoj popoln ritual za sijočo žensko:

  • program vključuje video in pisno gradivo na temo: prehrane, gibanja, miselnosti, notranjega miru, zdravja in lepote, vključno z žensko energijo – vse, kar rabiš vedeti, da osvežiš svoje vsakodnevne navade in zasiješ odznotraj navzven
  • dodatno: 5x 10 do 15-minutni trening (namesto rednega treninga, če zmanjka časa, ali če še nimaš vadbene rutine)
  • dodatno: 5x 10 do 15-minutne joga prakse (za takrat ko nimaš časa za več, tako kljub polnemu urniku narediš nekaj zase)
  • dodatno: jedilnik za sijoče zdravje
  • dodatno: planer z afirmacijami za več samozavesti

DOSTOP DO VSEBIN JE NEOMEJEN, tudi po koncu boš dostopala do vseh posnetkov in vaj. 

🎁TRENUTNA PROMOCIJA: Podvojeno mesečno članstvo v Vadbenem izzivu za ženske (1+1, 3+3 .. mesečnega članstva)

Začneš lahko že danes.

Opis

HOLISTIČNI RITUALI ZA SIJOČO ŽENSKO

Pridruži se mi na potovanju, kjer bova v tvoj vsakdan vključile preproste rituale, s katerimi boš zasijala od zdravja, lepote, samozavesti in sreče. Ni treba veliko, da narediš izjemno spremembo. Ključno je to, da vključiš učinkovite rituale, ki ne vzamejo veliko časa in boš v njih uživala, ter v njih vztrajaš dolgoročno. 

21-dnevni ritual vsebuje prakse, ki jih tudi sama izvajam, ter ključne napotke za bolj srečno, mirno in uravnovešeno življenje. Vsem tem praksam in vodilom pripisujem svoje odlično počutje in mladostno energijo tudi zdaj, ko že vstopam v 45. pomlad svojega življenja. Iskreno – počutim se bolje kot kadarkoli prej. Čeprav sem bolj zaposlena kot kadarkoli prej. Zato vem, draga ženska, da potrebuješ nekaj, kar bo preprosto in ti ne bo jemalo veliko časa. Le nekaj minut na dan. 

Program zajema pisno in video gradivo z navodili, tutoriali in prikazom vaj ter bonus vsebine – kratke vadbe in joga prakse, ki jih opraviš, če ti zmanjka čas za redne treninge, ali če nimaš redne vadbene rutine – 10 minut je idealno za začetnice v gibanju. In, kar je najpomembnejše: po korakih te iz dneva v dan vodim, da si sestaviš svoj popoln ritual glede na svoje zmožnosti ter te seveda prijazno spodbujam, da vztrajaš. 

21-DNEVNI POMLAJEVALNI IZZIV

PROGRAM

Vsebine so oštevilčene po dnevih. Greš lepo po vrsti in slediš korakom ter tako dan za dnem gradiš svoje holistični ritual, da zasiješ v svoji polni, čudoviti luči. Vsebine si smiselno sledijo in so razdeljene v sklope. Lahko v svoj vsakdan vključiš vse, ali zgolj izbrane rituale.

BONUSI

Poleg vsebin izziva, sem ti dodatno pripravila kratke vadbe in joga prakse. Brezplačno prejmeš tudi Jedilnik za sijoče zdravje in E-planer Ritual za krepitev samozavesti, tako si povsem opremljena z vsem potrebnim za čisto nov začetek.

VADBA

Udeleženke Pomlajevalnega izziva prejmete tudi posebno ugodnost, če se pridružite Vadbenega izzivu za ženske, ali če podaljšate svojo udeležbo – podvojim vaše članstvo v vadbenem programu. Ta ponudba bo objavljena na strani do poteka veljavnosti. 

10 LET ZNANJA IN IZKUŠENJ DELA Z ŽENSKAMI

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, že 10 let se intenzivno ukvarjam z zdravim načinom življenja ter osebno in duhovno rastjo, da bi te popeljala v bolj zdrav in izpolnjen vsakdan. 

Ustvarjam programe za ženske, da ti pomagam bolje poskrbeti zase. In težava ni v tem, kaj “bi treba”, da boš bolj zdrava, sijoča, vitalna. Najtežji del je ta, kaj in predvsem kako zgraditi ritual, ki ga lahko vzdržuješ dolgoročno. Ritual, v katerem boš uživala, s katerim boš začutila sebe v povsem novi luči – ženstveni, poživljeni in pomlajeni.

Razumem tvoja bremena, tvoje skrbi, tvoje skrite želje. In skozi vse svoje programe se trudim celostno poskrbeti zate. Moja želja je, da zasiješ v svoji polni luči – ker si to ZARES zaslužiš.

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “21-dnevni pomlajevalni izziv”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…