Akcija!

Telo um in duša v visoki vibraciji | E-knjiga

Original price was: 27,00€.Current price is: 14,90€.

Telo um in duša v visoki vibraciji je e-knjiga za samostojno delo za celostni osebni in duhovni razvoj. Na 108 straneh vam predajam praktična znanja, vaje in orodja, ki vas vodijo do vašega polnega potenciala, vašega poslanstva ter bolj srečnega in izpolnjenega življenja.

Vsebinski pregled e-knjige:

  • zdravje: temelj osebne rasti
  • meditacija in akaški zapisi za notranje vodstvo in stik z brezmejnim znanjem
  • astrologija kot orodje za premoščanje karmičnih vplivov in prepoznavanje lastnih moči, osnove razumevanja svoje natalne karte
  • prepoznavanje in premoščanje notranjih omejujočih programov in “programska posodobitev”
  • ko sence postanejo svetloba
  • vsakodnevne rutine za stalno osebno in duhovno rast
  • manifestacija: soustvari si srečno in izpolnjeno življenje

Opis

ŽIVLJENJE DOŽIVLJAMO IN OBLIKUJEMO SKLADNO S SVOJO VIBRACIJO

Vsako naše dejanje, misel, beseda, namera in vsako čustvo - vse ustvarja našo vibracijo. In skladno z našo vibracijo doživljamo in soustvarjamo naš svet. Enako privlači enako. A največkrat imamo ljudje mnoge nezavedne vzorce in navade, ki na ohranjajo v nizki vibraciji. Življenje pa doživljamo in ustvarjamo skladno s programi, ki so nam privzgojeni - karmično in preko okolja. Namesto, da bi uporabili svobodno voljo ter zavedno soustvarjali svojo izkušnjo življenja. Tega se bomo (na)učili na našem skupnem potovanju. Vabljeni.

POTOVANJE SKOZI 5 OVOJEV K SVOJI ESENCI

Zagotovo poznate tako osebo – tisto,  ki je vedno dobre volje, nasmejana in vsakogar naleze s svojo prijetno energijo. Osebo, ki je neverjetno magnetična in (energijsko) privlačna ter napolni vsak prostor s svojo čudovito močno pozitivno energijo.

To je oseba z visoko vibracijo.

Dvigniti si vibracijo pomeni “očistiti se” vsega, kar je nizke vibracije. To pomeni na telesnem, mentalnem in čustvenem nivoju. In zaživeti življenje uglašeni s svojo dušo – svojim bistvom, s svojo izvorno naravo.

V jogijski filozofiji se to lepo razloži skozi 5 teles ali ovojev. Začne se pri telesnem ovoju, kjer “prečistimo” navade, ki vplivajo na naše fizično zdravje – prehrana, telesna aktivnost, spanje, obvladovanje stresa. Sočasno delamo na energetskem ovoju skozi zavesten in nadzorovan dih. Sledi mentalno telo, ker se ukvarjamo s čustvi in našimi vzorci razmišljanja. Ko predelujemo in se očiščujemo na prvih treh ovojih, vstopimo v telo modrosti, kjer prihajamo v stik z svojim višjim jazom. Tukaj se začnemo zavedati sebe, imamo izostreno intuicijo ter vstopimo v stik z višjim vedenjem. Najglobji ovoj je telo blaženosti, takrat smo vstopili v vibracijo ljubezni, miru, radosti.

5 teles je kot neke vrste mapa na naši poti do samouresničitve.

E-knjiga za samostojno delo

VSEBINA

Program zajema praktično delo, kjer telo in um uglašujemo z dušo. Naučili se bomo pravilnih prehranskih navad in pomena rednega gibanja ter premoščali notranje omejujoče programe – saj je telo vozilo naše duše, um pa voznik. Cilj je zavedno kreiranje našega življenja, da bomo bolj srečni in izpolnjeni.

E-KNJIGA

Praktična in obširna e-knjiga, kjer je strnjeno ogromno znanja za bolj srečno in izpolnjeno življenje na vseh področjih. Napisana je v preprostem jeziku, ki ga lahko vsak razume brez potrebnih predhodnih izkušenj.

RADOST IN VESELJE

Človek, ki živi v višji vibraciji, doživlja več radosti in veselja ter tudi privlači še več tega. Ko smo dobro - nam gre vse dobro 🙂

ZDRAVJE IN VITALNOST

Visoka vibracija gre z roko v roki z zdravjem, dobrim počutjem in vitalnostjo. Saj veste, kako pravijo - zdrav duh v zdravem telesu.

MANIFESTACIJA

Ves čas s svojo vibracijo soustvarjamo svoj svet. Življenje v visoki vibraciji privlači ljudi, izkušnje in priložnosti, ki so uglašene z našo dušo in našimi željami.

SAMOURESNIČITEV

Samouresničitev ni nekaj, kar je rezervirano za peščico ljudi. Vsak si lahko ustvari svojo različico samouresničitve.

10 LET ZNANJA IN IZKUŠENJ, VAM NA VOLJO

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, že 10 let se intenzivno ukvarjam z osebno in duhovno rastjo ter vodim ljudi v bolj zdrav in izpolnjen vsakdan. 

Lani me je iz fokusa na fizični in mentalni vidik osebnega razvoja še posebej  potegnilo v duhovne vode, zaradi česar sem med drugim opravila izobraževanje in pridobila certifikat Vedske astrologinje. Nato pa tudi ugotovila, da mi je bilo vse to “zapisano v zvezdah” kar me je dodatno fasciniralo 🙂

Tako sem se začela še bolj poglabljati vase in krepiti svojo povezavo s tistim “Več”, ki mu sama pravim Vesolje. Ob tem pa so prišle na dan še mnoge sence, kar mi je omogočilo, da se z njimi tudi končno soočim, jih sprejmem in transformiram v svojo moč. 

V vseh nas se skriva brezmejni potencial in moja želja in moje poslanstvo je, da vas dam vsa orodja in znanje, ki jih premorem, da tudi vi utelesite najvišjo različico sebe, ki komaj čaka, da pride na površje.

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Telo um in duša v visoki vibraciji | E-knjiga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja