Akcija!

Tvoj dnevni ritual za krepitev samozavesti | planer z afirmacijami

(2 mnenji strank)

Original price was: 19,00€.Current price is: 9,90€.

Tvoj uspeh (ali neuspeh) na kateremkoli področju življenja, je v veliki meri odvisen od tvoje samozavesti. Zato sem ustvarila ta planer, kjer začnemo z ozaveščanjem svojih zastarelih programov (podzavestnih vzorcev in omejujočih prepričanj), nato pa vsak dan in skozi vse leto utrjujemo nov program, za bolj samozavestno, odločno in močno verzijo tebe. Izdelek vsebuje različico planerja za tekoče leto in “prazno” različico, kjer sami zapišete mesec in leto. Tako lahko začnete kadarkoli 🙂

Vsebinski pregled e-planerja:

  • kaj vpliva na samozavest in kako samozavest vpliva na naše življenje
  • podzavestni vzorci in omejujoča prepričanja na področju samozavesti (naši programi)
  • afirmacije za samozavest
  • ritual utrjevanja novih programov: mesečni cilji in afirmacije, ki podpirajo naše cilje, pozitivno samopodobo in notranjo moč, vsakodnevni ritual ponavljanja afirmacij tekočega meseca in beleženje opravljenih nalog

Opis

SAMOZAVEST JE KLJUČ, KI ODPIRA VRATA V BREZMEJNOST

Verjameš, da zmoreš? Ali verjameš, da ne zmoreš? V vsakem primeru imaš prav. To je znameniti citat Henryja Forda, ki v enem samem citatu povzame glavni razlog, zakaj so nekateri ljudje uspešni in drugi ne, oziroma so manj uspešni pri doseganju zastavljenih ciljev.

Ta planer je zasnovan kot vodnik skozi proces kreiranja močne samozavesti, s poudarkom na praksi afirmacij kot orodju za potrjevanje in utrjevanje notranje preobrazbe.

Planer je strukturiran tako, da najprej naredimo pregled naših omejujočih prepričanj, ki nam onemogočajo, da bi bolj samozavestno nastopali v življenju. Nato ta prepričanja razbijemo in ustvarimo nova. Z dnevnim ritualom pa utrjujemo nova prepričanja, ki podpirajo notranjo moč, pozitivno samopodobo in zmagovalni pogled na svet.

Naloži in natisni si planer (brez slik, črno-bel dizajn).

Ritual za samozavest

VSEBINA

Planer za samozavest je prvi iz serije planerjev. Vsak ritual vsebuje planer za tekoče leto in prazno različico, kjer sami zapišete mesec in leto, tako lahko začnete že danes in zgradite bolj močno in samozavestno različico sebe.

E-planer

Natisni si planer in vsak dan utrjuj nov program, s katerim v življenju nastopaš samozavestno, odločno in z miselnostjo ZMOREM.

10 LET ZNANJA IN IZKUŠENJ, VAM NA VOLJO

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, že 10 let se intenzivno ukvarjam z osebno in duhovno rastjo ter vodim ljudi v bolj zdrav in izpolnjen vsakdan. 

Lani me je iz fokusa na fizični in mentalni vidik osebnega razvoja še posebej  potegnilo v duhovne vode, zaradi česar sem med drugim opravila izobraževanje in pridobila certifikat Vedske astrologinje. Nato pa tudi ugotovila, da mi je bilo vse to “zapisano v zvezdah” kar me je dodatno fasciniralo 🙂

Tako sem se začela še bolj poglabljati vase in krepiti svojo povezavo s tistim “Več”, ki mu sama pravim Vesolje. Ob tem pa so prišle na dan še mnoge sence, kar mi je omogočilo, da se z njimi tudi končno soočim, jih sprejmem in transformiram v svojo moč. 

V vseh nas se skriva brezmejni potencial in moja želja in moje poslanstvo je, da vas dam vsa orodja in znanje, ki jih premorem, da tudi vi utelesite najvišjo različico sebe, ki komaj čaka, da pride na površje.

V MEDIJIH

2 mnenji za Tvoj dnevni ritual za krepitev samozavesti | planer z afirmacijami

  1. Anonymous (preverjena stranka)

  2. Alenka Roblek (preverjena stranka)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…