Svetovanje o prehrani | Analiza in svetovanje

49,00

Svetovanje za prehrano:

  • konkretni popravki obrokov na podlagi tvojega prehranskega dnevnika in vprašalnika o življenjskem slogu (urnik, vrsta dela, gibanje itd.)
  • predlogi za uvedbo sprememb glede na skupni dogovor in tvoje osebne preference
  • poteka na daljavo, komunicirava preko maila in telefona
  • s plačilom potrdiš rezervacijo za svetovanje, moj kontakt lahko pričakuješ najkasneje v 48 urah od prejema plačila, najkasneje v 7 dneh pa zaključek svetovanja

Hitro, enostavno, učinkovito 🙂

Opis

Le redko se zgodi, da imamo ljudje realno sliko o težavah, ki jih imamo s prehrano. Zato se leta in leta vrtimo v začaranem krogu neuspelih sprememb, saj se reševanja težav lotimo na povsem zgrešenem koncu. Počutje in zdravje pa sta čedalje v slabšem stanju.

 

Dobra ideja je ta, da lahko sama narediš nekaj, kar ti bo pomagalo ustvariti realnejšo sliko. Svetujem ti, da takoj začneš s pisanjem prehranskega dnevnika. To ti bo pomagalo ozavestiti kaj in koliko v resnici skozi dan zaužiješ in mogoče boš že sama izluščila problem. Sploh če se tako kot mnogi ljudje danes zanimaš za zdravo prehrano in se o njej samostojno poučuješ prek zanesljivih virov.

Zapisuj si vse, kar zaužiješ v obliki hrane in pijače ter svoje počutje med obroki. Če se gibaš, si zapiši podatke tudi o tem. To počni vsaj 7 dni, nato pa poskušaj poiskati škodljive prehranske vzorce. Držim pesti, da ti uspe brez moje pomoči.

 

Če pa še vedno ne vidiš rešitve, kako narediti korak do bolj uravnotežene, tvojemu življenjskemu stilu in osebnim preferencam prilagojene prehrane, ti lahko pri tem pomagam jaz.

 

Kako poteka svetovanje o prehrani

Če resnično iščemo dolgoročni uspeh, se bomo sprememb lotili postopoma. Danes imamo ljudje resnično frenetične urnike in le redki imajo srečo, da jim čas dopušča “idealno” prehrano. Sploh ne iz enega dneva v drugi. Ravno zato se nov prehranski režim ustvari na podlagi obstoječega. Tako ni strahu, da boš v roke prejela prehranski načrt, ki vsebuje jedi, za katere prvič slišiš in sploh ne veš, če ti ustrezajo.

Naredili bova zgolj nekaj popravkov v tvoji že ustaljeni prehrani. Jaz predlagam, katere, skupaj pa se dogovoriva, kateri so zate sprejemljivi in kateri niso.

 

Hitro, enostavno, učinkovito

Pošlješ mi svoj prehranski dnevnik (lahko tudi poslikaš strani zvezka), jaz pa tebi vprašalnik, ki ga čimprej izpolniš. Nazaj ti pošljem dokument s konkretnimi popravki tvojega prehranskega dnevnika. Tako ti ni treba obračati prehrane na glavo – običajno so dovolj manjši popravki, treba je le vedeti, kateri 🙂

Če imaš še kakšno vprašanje, preden se odločiš za svetovanje, mi prosim piši na tanja@zdravainfit.si.

 

Svetujem ti Tanja Baća, certificirana nutricionistka.

Poveži se z mano:

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetovanje o prehrani | Analiza in svetovanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja