Akcija!

Izjemni – postanite vse, kar ste lahko | E-knjiga

Original price was: 34,90€.Current price is: 12,99€.

88 strani strnjene modrosti teorije in praktičnih vaj v e-knjigi, ki ti bo odprla oči in pot do svojih darov, te peljala skozi vse aspekte tvojega obstoja ter ti pokazala, kako zapolniti praznine v svojem življenju.

  • Koncept prebujanja svojega polnega potenciala
  • Razumevanje omejujočih prepričanj
  • Razvijanje miselnosti za rast
  • Postavljanje ciljev, ki jih bomo tudi dosegli
  • Vzpostavljanje pozitivnih odnosov
  • Vsakodnevna praksa negovanja sebe in čuječnosti
  • Sprejemanje sprememb in premagovanje stisk

Preko osebne izkušnje ter skozi oči joge in nevrolingvističnega programiranja s praktičnimi koraki vodim v prebujenje osebnih potencialov. Postani VSE, kar si lahko – IZJEMNA.

Kategoriji: ,

Opis

SPREMENI SVOJE MISLI IN SPREMENIL SE BO TVOJ SVET

Vsi poznamo novodobni rek: naše misli ustvarjajo našo resničnost. Toda od kod sploh izvirajo naše misli? Naša PREPRIČANJA so tista, ki ustvarjajo naše miselne vzorce, naši miselni vzorci pa naš odnos in na koncu naša dejanja – ki ustvarjajo našo realnost. In od kod izvirajo naša prepričanja? Naša prepričanja so samo stvari, za katere verjamemo, da so resnične, in večino naših prepričanj smo razvili v otroštvu – od naših staršev, učiteljev, sosedov, prijateljev … Ustvarili smo jih v obdobju našega življenja, ko sploh še nismo bili zmožni dobro razumeti večino situacij na objektiven način. A vseeno – ta ista prepričanja vodijo našo miselnost in posledično naše vedenje - ŠE DANES. Oziroma vse dokler se ne odločimo in prevzamemo nadzor.

ZAPOLNI PRAZNINE

Poiskali bomo, kje v življenju si želiš VEČ. Na katerih področjih tvojega življenja čutiš, da ti nekaj manjka in bi rada raziskala možnosti, kako v svoj vsakdan vnesti več zadovoljstva.

PRAKTIČNO ZNANJE

Knjiga te vodi skozi ideje in razmišljanja ter z brutalno iskrenostjo skozi mojo osebno transformacijo. Čaka pa te tudi vrsta praktičnih nalog, s katerimi bomo takoj začeli delati korake naprej proti tvoji brezmejnosti.

IZ OSEBNE IZKUŠNJE

Vem, da moram biti povsem iskrena s tabo, da se lahko učiš tudi iz moje izkušnje in modrosti, ki jo lahko samo osebna pot prinese. Verjamem, da so bile vse moje (pre)izkušnje z razlogom in če ti bodo pomagale pri rasti, je bila vsaka bolečina vredna in poplačana.

SAMOURESNIČITEV

Samouresničitev ni nekaj, kar je rezervirano za peščico ljudi. Vsak si lahko ustvari svojo različico samouresničitve. Ko se prenehamo ravnati po svoji okolici in prisluhnemo sebi, najdemo vse odgovore. In našli jih boste tudi vi.

10 LET ZNANJA IN IZKUŠNENJ V ENI KNJIGI

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, sem mama 7-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske, že 10 let pa se intenzivno zanimam in ukvarjam z osebno rastjo.

Vse, kar sem se v zadnjem desetletju naučila in je meni osebno popolnoma transformiralo življenje, vključno z vsemi vzponi in padci, pastmi in lekcijami, delim s tabo v tej knjigi.

Ključ do spremembe pa je seveda v tem, da naučeno spravimo v prakso. Zato je knjiga polna praktičnih vaj in prevzema vlogo priročnika za življenje. V knjigi uporabljam preplet znanj iz jogijske znanosti in nevrolingvističnega programiranja ter osebne transformacijske izkušnje.

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izjemni – postanite vse, kar ste lahko | E-knjiga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja