Akcija!

Moj jedilnik za sijoče zdravje

Original price was: 21,90€.Current price is: 9,99€.

Jedilnik vsebuje nasvete za zdravo prehrano in prehranski načrt za 7 dni, ki ga ponavljaš. Služi naj kot okvir, nato pa si jedi lahko prilagodiš po svojem okusu. Jedilnik si lahko naložiš in shraniš na svoj telefon ali računalnik takoj po prejetem plačilu.

MOJE DARILO TEBI: Prehranski program za 21-dnevni reset

Opis

TVOJ POPOLN VSAKODNEVNI RITUAL

Prehrana ne rabi biti zakomplicirana. In da bi dosegli zdravo težo se ne rabimo stradati. Poudarek naj bo na izbiri naravne hrane z obiljem hranilnih snovi in vlaknin, na volumensko bogati in kalorijsko revni hrani. Ne verjamem v odrekanje, verjamem v ustrezno ravnovesje. Če si istega mnenja, te vabi, da si naložiš moj jedilnik. Za darilo prejmeš še 21-dnevni reset, ki ga lahko uporabiš dvakrat na leto, da razbremeniš organizem in se lepo prečistiš.

TVOJ POPOLN DNEVNI RITUAL

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, sem mama 7-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam programe za boljšo kakovost življenja in osebno rast, ki je moja največja strast. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Stara sem 43 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – telesno in duševno. Čeprav je moje življenje danes precej bolj stresno kot nekoč… 

Ključ je v tem, da si vsak dan vzameš nekaj časa in celostno poskrbiš zase ter tako ustvarjaš novo rutino, ki ti hitro preide v novo navado. To pa je ključ za trajno spremembo življenjskega stila.

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moj jedilnik za sijoče zdravje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…