Akcija!

21-dnevni prehranski izziv | Adijo kilogrami! | E-knjižica

Original price was: 34,90€.Current price is: 21,90€.

21-dnevni prehranski izziv: Znebite se “zadnjih” nekaj kilogramov na zdrav način!

21-dnevni prehranski izziv je zasnovan tako, da vam pomaga izgubiti tiste trdovratne zadnje kilograme in zmanjšati obseg okoli pasu, bokov in stegen, kjer se najraje nabirajo odvečni kilogrami.

✅stopite tiste zadnje kilograme in oblikujete svoje telo pred poletjem

✅dolgoročno spremenite svoje navade s preprostimi in okusnimi recepti

✅ ob nakupu prejmete E-knjižico s prehranskim načrtom za 21 dni

3 bonus treningi iz mojega vadbenega izziva (tako boš oblikovala bolj čvrsto in skladno postavo)

✅ in nasveti za še boljše fit rezultate v krajšem času

Opis

TI SPREMEMBA PREHRANE PREDSTAVLJA IZZIV?

Če bi morala izbrati eno samo stvar, ki ljudem dela največ težav, je to zagotovo prehrana. In ravno prehrana je tudi največji dejavnik zdrave telesne mase in posledično največji krivec za prekomerno težo več kot polovice Slovenk in Slovencev.

Zato sem ustvarila ta izziv: da ti pomagam. Moji vadbeni programi so pomagali marsikateri ženski, da prvič v življenju vzljubi vadbo. Zdaj pa ti želim pomagati tudi pri prehrani, ker tukaj imajo tudi moje vadeče največ izzivov. 

Želim si, da boš zares dosegla svoj cilj, kjer se boš počutila ženstvena, samozavestna in magnetična. In ja – začne se pri prehrani, ki ne bo oblikovala samo tvojega telesa, temveč boš z urejeno prehrano ZASIJALA od znotraj navzven. Si pripravljena?

21 DNEVNI PREHRANSKI NAČRT IN NEKAJ TRIKOV V ROKAVU

Okusni, preprosti obroki, ki jih zlahka vključiš v svoj vsakdan, tudi če imaš natrpan urnik – kar velja za večino ljudi 🙂

To je recept za dolgoročni uspeh. Če pa želiš pospešiti svoje rezultate pred in med poletjem, imam pa zate par trikov v rokavu, kako pospešiš svoj metabolizem skozi ves dan. Tako boš imela več energije za vse svoje obveznosti in vadbo, kilogrami pa se bodo topili hitreje. 

KAKO ZAČETI?

  1. Prijavi se: Prijaviš se na 21-dnevni prehranski izziv in prejmeš e-knjižico z jedilnikom in vsemi potrebnimi informacijami za karseda najboljše rezultate.
  2. Pripravi se: Izmeriš svoje obsege, se stehtaš in si zagotoviš vse potrebne sestavine iz nakupovalnega seznama.
  3. Sledi načrtu: Slediš mojemu jedilniku in nasvetom za top rezultate, vključiš redno gibanje v svoj vsakdan in opazuješ, kako se tvoje telo spreminja:)

V MEDIJIH

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “21-dnevni prehranski izziv | Adijo kilogrami! | E-knjižica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…