Akcija!

SUPERFIT ŽENSKA 1-2-3 z bogatimi nagradami

(11 mnenj strank)

19,99

SUPERFIT 1, 2 in 3 MEGA IZZIV Z BOGATIMI NAGRADAMI – dobrodošla v najbolj prijazni spletni telovadnici ❤️

 

 • NAGRADA OB ZAČETKU IZZIVA: paketek Vitja izdelkov za fit postavo in več vitalnosti
 • GLAVNA NAGRADA: udeležba na junijskem joga oddihu (če izžrebam že prijavljeno, se prenese nagrada na naslednji oddih ali povrne denarno)
 • CELOSTEN PROGRAM VADBE V 3 STOPNJAH: treningi so skrbno sestavljeni tako, da skupaj tvorijo celosten program vadbe, treningi ostanejo tvoji in jih imaš dovolj za celo leto
 • Vse vadbe so vnaprej posnete, tako vadiš takrat, ko TEBI najbolj ustreza;
 • Motivacija fitovk te bo spravila na podlogo in ti narisala nasmeh!

PS: Nagradna igra velja tudi za vse že prijavljene, ki boste aktivno sodelovale pri vadbi in medsebojni spodbudi.

Prijavi se in doseži svoje fit cilje v letu 2023🙏

Opis

PRIDRUŽI SE NAJVEČJEMU SUPERFIT IZZIVU Z BOGATIMI NAGRADAMI

SUPERFIT ŽENSKA 1, 2 in 3 za ceno enega izziva

Enkratno plačilo za neomejen dostop do vadb, ki zadoščajo za celo leto rednega raznovrstnega in sistematično programiranega gibanja:

19,99 €

Celosten program za tvoje zdravje in fit postavo

VEČ KOT 100 RAZLIČNIH TRENINGOV

Stopenjski program vadb SUPERFIT ŽENSKA 1, 2 in 3 zadošča za celo leto vadb. Uporabi predpoletno motivacijo, da vzpostaviš redno gibanje in spremeniš svoje življenje.

JEDILNIK Z RECEPTI IN NASVETI ZA ZDRAVO PREHRANO

Z mojim prehranskim vodičem zdrave prehrane in jedilniki boš dosegla optimalne rezultate in se naučila vse, kar je dobro vedeti o zdravi prehrani.

Z LASTNO TEŽO IN PRIPOMOČKI

Začneš lahko s stopnjo 1 ali 2 oziroma 3, če si že aktivna. Treningom v stopnji 1 in 2 lahko dodaš pripomočke za več intenzivnosti, v 3. stopnji se pripomočki redno uporabljajo.

Oblikuj svojo postavo in zaljubi se v gibanje

Cilj je, da uporabimo predpoletno motivacijo, se okrepimo in izboljšamo svoj fitnes, brez da bi se dodatno izčrpavale. Obenem pa vzpostavimo rutino rednega gibanja, zato ti za ceno enega podarim vse tri SUPERFIT ŽENSKA izzive. Tako boš lahko vadila celo leto. In brez skrbi, vedno boš imela družbo fitovk, ki skupaj s tabo nabiramo kljukice.

VSE DO KONCA MAJA SE MED VIKENDI DRUŽIMO NA FB LIVE VADBAH, KI KOT DODATNI BONUS OSTANEJO TVOJE TUDI PO KONCU IZZIVA SKUPAJ Z OSTALIMI TRENINGI IN JOGA PRAKSAMI.

Sama verjamem v to, da je za telo optimalno, če mu zagotovimo raznoliko gibanje, zato v izzivu najdeš treninge za moč z lastno težo in s pripomočki, vadbe za moč in mobilnost ter jogo, s katero poskrbimo za zmanjšanje stresa, umiritev in izboljšanje stika s sabo, poleg mnogih fizičnih koristi.

Treningi pa trajajo 30 do 40 minut, tako ne potrebuješ veliko časa, da bi (p)ostala fit – vse to v udobju tvojega doma in takrat ko tebi ustreza.

Napredek boš zaznala na ravni energije, na počutju in v ogledalu 🙂

2023 BO TVOJE FIT LETO.
ZAČNIVA ŽE DANES.

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 7-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Stara sem 43 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – brez fitnesa ali drugih vadb; s kombinacijo treningov, ki jih predstavljam tebi. Pravzaprav se počutim bolj samozavestna kot kadarkoli prej. Tudi ti se lahko 🙂

Treninge pripravljam z mislijo na žensko po 30. in 40. letu in ti zagotavljajo rezultate, brez da bi ti ustvarjali dodatni stres – tega imamo že tako dovolj, kaj ne? Na koncu treninga ne boš izčrpana, temveč polna energije. Treningi pa ne bodo več nujno in mukotrpno opravilo, temveč se jih boš vedno znova veselila. V družbi fitovk pa tudi vsak dan nasmejala 🙂

Moji programi so pomagali že številnim ženskam, pridruži se nam in doseži svoje cilje

To je Anjin rezultat

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja si je v nekaj mesecih privadila zavidanja vredno postav’co.

preobrazba anja rosic

Marušina preobrazba je WOW

Tanja in njene vadbe so nekaj najbolj fantastičnega, kar sem v življenju poizkusila. Kupila sem si že ogromno online vadb ampak Tanjina mi je pisana na kožo. Kombinacija tabat in joge – vrhunsko. Poleg tega pa je Tanja tako krasna in čudovita oseba, da mi je telovadba res v veselje. Absolutno priporočam in ostajam zvesta.

Maruša vadi z mano od predlanskega predpoletnega izziva in vadba ji je zlezla pod kožo.

Nina ima vidno zmanjšan obseg pasu

Celutitek se je občutno stopil, počutje je fenomenalno, vidim celo, da imam mišice tam nekje v globini Nikoli si nisem mislila, da bom jogo delala, zdaj mi je pa super.

Nina je vidno zmanjšala svoje obsege in s tem zmanjšala tveganje za mnoge bolezni. Še prehrano urediva in pa sva na konju. 

fit preobrazba

Alenkin rezultat brez diete 😍

To je rezultat samo s telovadbo, sladoled in čokolada ostajajo z mano, kljub temu sem izgubila kar nekaj centimetrov po celem telesu in se znebila bolečin v hrbtenici. Vesela sem, da sem se ti pridružila in absolutno ostajam zvesta.

Alenka se mi je pridružila v enem prvih online vadbenih programov in od takrat vadi z mano. Samo s telovadbo je dosegla odličen rezultat, razlika je več kot očitna. Bravo, Alenka 🙂

Pogosta vprašanja in odgovori

Ko opraviš nakup, takoj prejmeš e-sporočilo (zato bodi previdna pri izpolnjevanju obrazca). Ko je plačilo opravljeno, ti na e-naslov pošljem račun za plačano storitev ter obenem vse informacije za naprej, vključno z vabilom v zaprto Facebook skupino in spletno učilnico. Za hiter dostop do spletne učilnice (oziroma takojšnji, če izbereš plačilo s kartico ali PayPal-om) predlagam, da si ob nakupu ustvariš uporabniški račun na spletni strani, če ga še nimaš – ko vpišeš svoje podatke, imaš v obrazcu za oddajo naročila možnost za registracijo, obkljukaš in vneseš geslo – in to je to 🙂

Prijave ostajajo odprte tudi po začetku izziva, pridružiš se nam lahko kadarkoli in opraviš vadbe po svojem urniku. Tudi ostale punce bodo zagotovo program ponovile in ne boš sama nabirala kljukice.

Mail je bil zagotovo poslan avtomatično, če ga nisi prejela v glavno mapo, obvezno preveri še mapo za vsiljeno pošto in promocije. Če ga tudi tam ni, je verjetno prišlo do tipkarske napake pri izpolnjevanju obrazca – velikokrat se zgodi, da moram kot detektivka iskati prijavljeno osebo 🙂 Piši mi na tanja@zdravainfit pa takoj urediva, če maila ne dobiš v nekaj minutah.

Vadbe so naložene v Facebook skupini in v spletni učilnici. Obe možnosti imaš na voljo.

Vsi treningi v programu so sestavljeni iz vaj z lastno težo in s pripomočki – ne potrebuješ pravih uteži, uporabiš lahko tudi domače. Program vključuje vaje za oblikovanje telesa, za kondicijo, za mobilnosti in koordinacijo – vse, kar potrebuješ za zdravo in močno telo. 

Trening je v celoti voden. Ves čas migam skupaj s tabo in te tekom treninga opozarjam na pravilno izvedbo, saj vem, kje običajno začnemo popuščati in delati napake. Seveda te ves čas tudi spodbujam. Moje punce pravijo, da imajo včasih občutek, da sva kar skupaj na treningu 🙂

Absolutno DA. Pri jogi je najlepše ravno to, da lahko isto prakso delamo na različnih stopnjah. Zato bodo vse joga prakse natančno razložene in primerne za začetnike, obenem pa bodo ponujene variacije položajev za naprednejše vadeče. 

Jedilnik bo primeren za vsejedce, vegetarijanci lahko mesna živila zamenjajo z ustreznimi rastlinskimi zamenjavami. Vsak obrok vsebuje sestavine in navodila za pripravo. Jedi so preproste in iz živil, ki jih vsi poznamo, obenem pa zdrave, okusne in uravnotežene.

V MEDIJIH

11 mnenj za SUPERFIT ŽENSKA 1-2-3 z bogatimi nagradami

 1. Mateja V. (preverjena stranka)

  Zelo super program, vsakega po nekaj, te kar potegne noter, da moraš naredit trening in si prikljukat kljukico. Bo skoraj že dve leti kar migam s tabo.

 2. Maša (preverjena stranka)

  Vaje so super, zelo mi je všeč, ker si jih lahko prilagodim svojemu načinu življenja. Ne maram biti vsa zadihana in prepotena po vajah. Tega tukaj ni. Se pa lepo utrudim in predvsem razmigam in raztegnem celo telo. Pa še rezultati so lepo vidni . Končno sem našla vadbo, ki mi res ustreza. Hvala, Tanja!

 3. Ksenija Korče (preverjena stranka)

  Tanja z vsemi tvojimi programi sem izredno zadovoljna. Ta program pa je res nadgradnja. Je sistematičen in učinkovit
  ❤️ Ksenija

 4. Sabina (preverjena stranka)

  Super program!

 5. Maruša (preverjena stranka)

  Tanja in njen program sta nekaj najboljšega kar sem si privoščila zase in za svojo rast

 6. Marjetka (preverjena stranka)

  Odlično vodene vadbe, s težjimi utežmi zadovoljijo tudi dolgoletne telovadke. Mobiliti, joga…super vodeno. Všeč mi je stalno opozarjanje na pravilno izvedbo, tako da prav ne moreš pozabiti pravilno izvesti vajo. Jedilnik preprost, zato tudi z lahkoto sledljiv. Toplo priporočam celoten program

 7. ANJA K. (preverjena stranka)

  Draga Tanja. Po večletnem premoru sem se odločila, da moram nekaj narediti zase, za svoje telo. Poskusila sem že z podobnim programom, vendar je po določenem času moje telo postalo utrujeno, brez energije, saj so bili treningi prenaporni, vaje pa prehitro izvedene. Število ponovitev je bilo pomembnejše od prave izvedbe vaje in to mi res ni bilo všeč.
  Potem sem končno prišla do tvoje vadbe. Pričela sem s Fit žensko 1, nadaljujem z 2, zakupljeno imam tudi Superfit žensko 3. Končno lahko rečem, da z veseljem telovadim. Tvoji programi so prilagojeni za nas ženske +/-40 in našemu tempu življenja. Zraven pazim na urejeno prehrano (malo več zelenjavnih juhic in manj OH), vendar se tudi pregrešim. Ker je bil moj namen utrditi telo, ne pa izguba kilogramov, me je pogled na tehtnico prijetno presenetil in razveselil 🙂
  Všeč so mi tvoji nasveti, tvoja energija, predvsem pa to, da poudarjaš kako je potrebno poslušat svoje telo in da nismo vse ženske enake. Važno je, da damo vse od sebe!
  Tanja, hvala ker si!
  Anja

 8. Alenka (preverjena stranka)

  Super vadba, z veliko izbire in motivacije.

 9. Eva (preverjena stranka)

  Super program

 10. Mateja Bencak (preverjena stranka)

 11. Anonymous (preverjena stranka)

  Resnično super

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja