Individualna joga | Joga na domu

30,00

Umirjen duh, osredotočen um in energično telo… vse to in še mnogo več se zgodi z redno prakso joge.

Zakaj izbrati program Individualna joga:

  • individualno pripravljena praksa joge (ali vadbe, ali kombinacije) glede na tvoje želje, potrebe, posebnosti
  • naučiš se pravilne in varne izvedbe asan, tako iz prakse dobiš največ kar lahko
  • naučiš se, kako jogo vključiš v svoj vsakdan (več zavednega delovanja, pravilna drža in gibanje, miselnost)
  • popolnoma sem posvečena samo tebi, tvoj napredek bo hitro viden in občuten
  • s slikami, opisi asan in dodatnimi razlagami opremljena pdf knjižica
  • 60-75 minut v živo ali preko Zooma (odvisno od tvoje lokacije)

CENA  VELJA ZA ENO SREČANJE (60 – 75 MINUT). Zakupiš lahko več ur hkrati. V primeru zakupa 10 ur in več, velja kupon za 20% popust, kar v praksi pomeni 2 brezplačni uri joge. Uporabi kodo MOJAJOGA ob zaključku nakupa.

Opis

JOGA PO TVOJI MERI

Ljudje se zanimamo za jogo iz različnih razlogov. Najpogostejši med njimi so bolečine v hrbtu, uravnavanje stresa, izboljšanje splošnega zdravja in želja po boljši gibljivosti, ki je pomemben dejavnik kakovosti življenja. Z redno prakso joge dosežemo dobro telesno zdravje, duševno zdravje, čustveno ravnovesje, bolj pozitivno miselnost in višje ravni zavedanja.

INDIVIDUALNO SESTAVLJEN PROGRAM JOGE ZA TVOJE POTREBE

Individualna joga je po meri pripravljen program joge, ki je kombinacija ur pod vodstvom učitelja in samostojne prakse joge. Omogoča ti, da v celoti zaužiješ blagodejne učinke, ki jih nudi redna jogijska praksa. Ne le program asan, skozi individualne ure pod vodstvom kvalificiranega učitelja se učiš modrosti in praktičnih nasvetov, ki jih nudi jogijska filozofija življenja, ki vodijo v bolj zdravo, sproščeno in zadovoljno življenje.

Naučim te, kako jogo vključiti v svoj vsakdan ter rutin, ki te bodo pomladile od znotraj navzven. Prejmeš tudi knjižico z opisi in slikami asan, ki jih imava v programu, tako lahko po nekaj začetnih urah pod vodstvom učitelja jogo izvajaš tudi sam/a.

Program Individualna joga na domu zajema:

✅individualno pripravljena praksa joge (ali vadbe, ali kombinacije) glede na tvoje želje, potrebe, posebnosti

✅naučiš se pravilne in varne izvedbe asan, tako iz prakse dobiš največ kar lahko

✅naučiš se, kako jogo vključiš v svoj vsakdan (več zavednega delovanja, pravilna drža in gibanje, miselna naravnanost)

✅popolnoma sem posvečena samo tebi, tvoj napredek bo hitro viden in občuten

✅prejmeš pdf knjižico s slikami in opisi asan, tako boš po želji lahko skupne ure dopolnila s samostojno prakso doma

✅60-75 minut v živo ali preko Zooma (odvisno od tvoje lokacije)

ZAKAJ JOGA NA DOMU

Največja prednost je zagotovo individualna obravnava in program joge sestavljen za tvoje potrebe in cilje. Druga prednost je časovna prilagodljivost, za ure se dogovoriva takrat, ki tebi najbolj ustreza. Tretja prednost je ta, da sem 100 % posvečena tebi, tako boš imela od skupnih ur maksimalno korist.

Domov boš vsako uro nesla veliko znanja, ki ti bo koristilo v vsakdanjem življenju. Poleg seveda telesnih in čustvenih pozitivnih učinkov, ki jih boš zaznala ob koncu vsake ure.

Pravi napredek in koristi joge se občutijo skozi redno prakso joge. Zato po nekaj skupnih urah prejmeš knjižico s slikami in opisi vaj, tako lahko vadiš tudi samostojno. Poleg rednih ur ti sestavim tudi krajšo jutranjo in večerno rutino, s katerimi se boš zaljubila v vsak začetek in zaključek dneva.

Mnenja vadečih

Pozitivne učinke joge občuti tako moje telo kot duša. Na jogi resnično spoznaš sebe – svoje telo in svoje misli. Tanja je na tej poti samospoznavanja odlična učiteljica. Njena joga je nekaj posebnega, zato bi jo še posebej pohvalila, predvsem njeno usposobljenost voditeljice, ki zna razložiti vsako vajo do potankosti. Dobro počutje ob koncu vsake ure joge je neizogibno, zato z veseljem odidem na naslednjo, ker vem, da nam bo Tanja zopet pripravila vznemirljivo in sproščujočo vadbo.
Alenka
Zelo mi je všeč, da smo aktivne, da delamo na moči in da je joga dinamična. To me je tudi najbolj presenetilo, saj sem prej (v študentskih časih) hodila na pilates, ki mi je bil preveč monoton in umirjen, zato me je skrbelo, kako bom zdržala na jogi. Sedaj pa sem nad jogo enostavno navdušena, ker res vidim napredek v moči, gibanju ipd. Všeč mi je, da na vadbi malo »zašvicam« in delamo na polno – to mi je TOP motivacija in res rada hodim na ure!
Aleksandra
Že na prvem srečanju sem videla, da je ta tečaj joge prava izbira vadbe zame, predvsem zaradi pristopa učiteljice joge. Všeč mi je, ker poskrbi za sproščeno in umirjeno ozračje, kjer se resnično sprostim in umirim, kar traja še dolgo po vadbi. S prijetnim glasom in lepo energijo nas vodi skozi dihanje in vaje. Všeč mi je, ker si pri tej vadbi lahko osredotočen nase, na svoja občutenja, tako duhovno kot fizično. Vsak začetek tedna je lepši in prijetnejši, ker vem, da bo kmalu na vrsti joga s Tanjo! 🙂
Urša

Pogosta vprašanja in odgovori

Ko opraviš nakup, te kontaktiram na e-mail (pazi, ko izpolnjuješ obrazec), nato pa se dogovoriva za video klic ali kavico (če živiš v Kočevju ali okolici). Na prvem srečanju pogledava tvoje potrebe, želje in cilje ter se dogovoriva za naprej. Na začetku priporočam 2 uri tedensko, kasneje lahko tudi manj in vključiš samostojno vadbo s pomočjo knjižice, ki to jo pripravim.

Ne potrebuješ nobenega predznanja, saj se popolnoma prilagodim tvojim potrebam, stanju in znanju. Vadiš samo in izključno zase, zato lahko prideš sproščena in brez strahu. Ta sem zato, da ti pomagam tam, kjer me potrebuješ. Na varnem si.

Poleg joge, lahko zakupiš tudi ure vadbe, kjer ti sestavim vadbeni program, s katerim boš dosegla svoje cilje. Lahko kombiniraš z jogo, ali delaš samo jogo ali samo vadbe. V vsakem primeru ti pomagam tudi pri prehrani, saj vedno stremim k temu, da ti pomagam celostno.

Ja. Vadiš lahko tudi s partnerjem ali prijateljico. v tem primeru se sestavi program, primeren za oba, obe udeleženki, oziroma po dogovoru.

Ja. Ob zakupu 10 ur velja 20% popust, kar v praksi pomeni, da vam podarjam 2 uri skupne vadbe. Namesto 300 € znaša zakup 10 ur 240 €. Pri zaključku nakupa uporabite kodo mojajoga.

Pišite mi na tanja@zdravainfit.si in vam odgovorim v najkrajšem možnem času.

Pri vas ali pri meni doma, to se skupaj odločimo na prvem srečanju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Individualna joga | Joga na domu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Mail

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Mail

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: