Zdrava in Fit online – joga, vadbe in rituali za ženske

72,00

Holistični program Zdrava in Fit Online je namenjen ženskam, ki želijo ljubeče poskrbeti za svoje zdravje in počutje, stopiti odvečne kilograme in dvigniti raven energije.

VADBE IN JOGA:

  • zbirka najbolj priljubljenih joga praks iz preteklih programov
  • zbirka najbolj priljubljenih treningov iz preteklih programov
  • treningi z lastno težo in s pripomočki
  • KMALU: začetni program vadbe v fitnesu

IN ŠE …

  • rituali za pomlajevanje in regeneracijo
  • jedilniki in izobraževanja o prehrani
  • meditacije
  • KMALU: Reiki za osebno uporabo
  • vsak teden nova joga praksa, trening, izobraževanje ali ritual
  • MESEČNI IZZIVI v podporni FB skupini za vse udeleženke

Z nakupom prejmeš članstvo za 6 mesecev. V tem času imaš poleg arhiva na voljo 24 novih posnetkov, ki se vsebinsko nenehno nadgrajujejo. Primerno za začetnike in izkušene.

Tukaj vidiš celotno shemo programa.

x
x
Kategorija:

Opis

Postani in ostani zdrava in fit

Program Zdrava in Fit Online je namenjen ženskam, ki želijo ljubeče poskrbeti za svoje zdravje in počutje, stopiti odvečne kilograme, dvigniti raven energije ter dolgoročno spremeniti svoje navade in miselne vzorce, da bi zaživele bolj polno in zadovoljno življenje.

Skozi prakse joge, vadbe za oblikovanje telesa in rituale, namenjene ženski in prilagojene posebej njenim potrebam, okrepimo in pomladimo svoje telo, zbrišemo posledice dolgih let stresa ter se znebimo negativnih misli in vedenja.

Program je namenjen posebej ženskam, ki v sodobnem svetu skorajda pozabljamo na svoje zdravje in počutje. Ampak ne le to – pozabljamo hraniti in častiti svojo žensko energijo ter se tako oddaljujemo od sebe. S tem, ko se oddaljujemo od sebe, se oddaljujemo od priložnosti za pristno in globoko srečo ter zadovoljstvo v življenju in odnosih.

Oddaljujemo se od narave in vsega, kar vibrira z našim pravim jazom. Preko različnih praks in ritualov, poskrbimo ne le za svoje fizično telo, temveč se pomikamo v svoje globine – ali bolje rečeno: VIŠINE.


Program poteka v spletni učilnici. Vsebuje izbrane, najbolj iskane in gledane video posnetke vseh mojih preteklih online programov, pregledno in smiselno popredalčkane, tako so ti vedno na voljo, ter vsak teden nov posnetek; bodisi z novo prakso joge, novim treningom ali ritualom, ki se med seboj nadgrajujejo.

Tukaj vidiš celotno shemo programa.

Z nakupom prejmeš dostop do vsebin za 6 mesecev. Tekom 6 mesecev članstva imaš poleg arhiva vsakič na voljo 24 novih praks, vadb, ritualov ali predavanj.

Cilj je, da imamo priljubljene vsebine vedno na voljo, obenem pa da skupaj potujemo naprej,  nadgrajujemo znanje in veščine ter se približujemo najboljši in najvišji različici sebe.

Vabljena ❤️


Program ustvarjam:

This image has an empty alt attribute; its file name is naslovnica-e1512895334622.jpg

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka vsebin portala Zdrava in fit

Poveži se z mano:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zdrava in Fit online – joga, vadbe in rituali za ženske”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.