Zdrava in Fit online – joga, vadbe in rituali za ženske

(5 mnenj strank)

72,00

Program Zdrava in Fit Online je vsebuje treninge, joga prakse, meditacije in rituale, namenjene ženski, ki želi ljubeče in celostno poskrbeti za svoje zdravje, videz in počutje:

 • se znebiti odvečnih kilogramov;
 • okrepiti in oblikovati svoje telo;
 • dvigniti raven energije, obvladati stres in dvigniti raven razpoloženja;
 • pomladiti svoje telo z enostavnimi rituali.

V PROGRAMU NAJDEŠ VADBE, PRAKSE JOGE IN RITUALE:

 • tristopenjski sklop joga praks na začetni stopnji 1, vmesni stopnji 1-2, in nadaljevalni stopnji 2, ki se sproti dopolnjuje in nadgrajuje
 • tristopenjski sklop treningov Fit ženska FŽ1, FŽ2 in FŽ3
 • rituali za pomlajevanje in regeneracijo
 • jedilniki in izobraževanja o prehrani
 • meditacije
 • nasveti in virtualno druženje podporni FB skupini za vse udeleženke

Z nakupom prejmeš članstvo za 6 mesecev. V tem času imaš poleg arhiva na voljo najmanj 24 novih posnetkov, ki se vsebinsko nenehno nadgrajujejo. Primerno za začetnike in izkušene.

Že več kot 100 vadbenih in izobraževalnih posnetkov.

Tukaj vidiš celotno shemo programa.

Opis

POSKRBI ZASE CELOSTNO

Draga ženska, koliko časa si vzameš vsak teden in poskrbiš zase? Malo ali nič, kaj ne? Posledično pa si seveda stalno utrujena, brezvoljna, mogoče se ti nabirajo tudi kilogrami ... V tebi pa skupaj s slabim počutjem raste nezadovoljstvo. Ni treba, da je tako, verjemi! Vse, kar rabiš, da celostno poskrbiš zase iz udobja svojega doma, te čaka v programu Joga, vadbe in rituali za ženske. Vabljena v družbo sijočih žensk.

Vsebina programa

prakse joge joga za začetnike joga za nadaljevalce
vadbe za ženske treningi za ženske
rituali za žensko energijo rituali za pomlajevanje in regeneracijo

NATANČNA NAVODILA

Pri vadbi od doma so izredno pomembna jasna in natančna navodila, da vse vaje izvedeš povsem varno in pravilno. Navodila podajam tako, da jih vsak razume, brez nepotrebnih "težkih" besed, ki bi božale moj ego.

PRILAGODLJIVOST

Največja prednost vadb od doma je zagotovo element prilagodljivosti. Tako svoje rituale opravljaš takrat, ko ti ustreza in v udobju svojega doma. Lahko uporabiš kot samostojno prakso ali kot dopolnitev vadbam ali jogi v živo.

STRUKTURA

Tako joga prakse kot vadbe so razporejene po težavnostnih stopnjah, tako začneš tam, kjer ti v tem trenutku ustreza in nadaljuješ po svojem tempu. Joga in treningi so v tem trenutku razvrščeni že v tri težavnostne stopnje.

bonus točke

Ključ do konkretnih rezultatov je v doslednosti, frekvenci nekega dejanja. To pa je možno samo z domačo prakso, ki bi po mojem skromnem mnenju morala dopolniti prakso v joga studiu.

VSE KAR RABIŠ NA ENEM MESTU

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 6-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Stara sem 42 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – telesno in duševno. Čeprav je moje življenje danes precej bolj stresno kot nekoč… 

Ključ je v tem, da si vsak dan vzameš nekaj časa in celostno poskrbiš zase. Pa ne le na telesnem nivoju, čeprav je to odličen začetek. V programu Joga, vadbe in rituali za ženske najdeš že več kot 100 posnetkov izobraževanj, treningov z lastno težo in z elastiko, joga praks in meditacij. Tako poskrbiš za svoje telesno, mentalno in duševno zdravje.

(P)ostani zdrava in fit

Program Joga, vadbe in rituali za ženske je namenjen ženski, ki želi ljubeče poskrbeti za svoje zdravje in počutje, stopiti odvečne kilograme, dvigniti raven energije ter dolgoročno spremeniti svoje navade in miselne vzorce, da bi zaživela bolj polno in zadovoljno življenje.

Skozi prakse joge, vadbe za oblikovanje telesa in rituale, namenjene ženski in prilagojene posebej njenim potrebam, okrepimo in pomladimo svoje telo, zbrišemo posledice dolgih let stresa ter se znebimo negativnih misli in vedenja.

Program poteka v spletni učilnici. Vsebuje arhiv že stotih video posnetkov vadb, joga praks, meditacij in izobraževalnih vsebin, ki so pregledno in smiselno popredalčkane, tako hitro najdeš tisto, kar v tistem trenutku potrebuješ.

Vsak teden naložim še vsaj en nov posnetek; bodisi z novo prakso joge, novim treningom ali ritualom, ki se med seboj nadgrajujejo.

Tukaj vidiš celotno shemo programa.

Z nakupom prejmeš dostop do vsebin za 6 mesecev. Tekom 6 mesecev članstva imaš poleg arhiva vsakič na voljo najmanj 24 novih praks, vadb, ritualov ali predavanj.

Cilj je, da imamo priljubljene vsebine vedno na voljo, obenem pa da skupaj potujemo naprej,  nadgrajujemo znanje in veščine ter se približujemo najboljši in najvišji različici sebe.

Te trenutno zanimajo samo vadbe?

SUPER FIT V 12 TEDNIH

Letos že četrtič zapored pomagam ženskam do fit poletne postave. V mojih programih je migalo skupno že več kot 2000 žensk.

Zate ne vem, a letošnjega poletja se še posebej veselim – dobrodošla nazaj svoboda 🙂

Naj bo poletje 2022 tvoje najlepše poletje doslej. Prijavi se na 12 tedenski izziv in postani SUPER FIT ŽENSKA.

5 mnenj za Zdrava in Fit online – joga, vadbe in rituali za ženske

5,0
Based on 5 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Sonja (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Treningi s Tanjo so mi spremenili odnos do vadbe in kaj ta pravzaprav pomeni za moje telo. Da so raztezne vaje prav tako pomembne kot treningi za moč, da trebušnjaki kjer krivimo hrbtenico niso ok, in da obstaja veliko prijetnejših in učinkovitejših alternativ. Všeč mi je da ne potrebujem uskladitve družinskega urnika, saj vaje opravim, kadar meni časovno ustreza in da si lahko prilagodim stopnjo težavnosti in dolžino treninga. Zelo priročno :).
  Sklopi vaj so pregledni z jasnimi navodili in Tanja nas vedno sproti opomni na pomembne reči. Najbolj všeč mi je spodbuda “nasmešek na obraz”.
  Sedaj imam pri vadbi popolnoma drug cilj- lepo držo in vitalnost, in razumevanje kako si lahko pomagam po dolgemu dnevu prisilne drže. Iskreno povedano, sem na začetku kar malo dvomila v napredek. Vaje so izgledale preveč zahtevne. Ampak smo zmagale, a ne Tanja :).
  Sonja

 2. Urška P. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Najboljši program za ženske, všeč mi je ker imaš v njem vse lepo razloženo in prikazano, na tak način ženska lahko v polnosti uživa v izvajanju vadb in ritualov. Najbolj mi je všeč, ker naša Tanja ❤️ vse tako natančno in preprosto razloži.

 3. Katja V. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Zelo privlačne in dobro obrazložene vaje.

 4. Tanja (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Kratko in jedrnato SUPER

 5. Anonimno (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Kratko in jedrnato SUPER

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Mail

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Mail

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: