Zdrava in Fit online – vse za dobro počutje žensk

(7 mnenj strank)

15,00

Program Zdrava in Fit Online vsebuje skupno že več kot 100 treningov, joga praks, meditacije in drugih koristnih vsebin zate, ki želiš ljubeče in celostno poskrbeti za svoje zdravje, videz in počutje:

 • treningi s katerimi oblikuješ svoje telo, brez da bi se izčrpavala
 • joga prakse, s katerimi povečaš gibljivost in vzdržljivost telesa ter zmanjšaš bolečine in stres
 • in še meditacije, nasveti za osebno rast, prakse in rituali za žensko energijo, vse o zdravi prehrani …
 • NOVOST: vsak mesec imaš na voljo kratek posvet z mano preko video klica, kjer ti pomagam razrešiti izzive, ti svetujem in te spodbujam, ti svetujem pri organizaciji, izbiri vsebin v programu itd.;
 • NOVOST: o vsakem novem posnetku vadbe ali joga prakse boš obveščena na e-mail, tako boš vedno na tekočem o tem, kaj je novega in motivirana za redno vadbo;
 • joga in vadbe so na voljo že na 3 različnih stopnjah, ki se še nadalje dopolnjujejo in nadgrajujejo.

Z nakupom prejmeš članstvo za 1 mesec in neomejen dostop do že več kot 100 posnetkov. Tukaj ali preko gumbov spodaj se prek PayPala prijaviš na mesečno naročnino ter s tem vsak mesec prihraniš 20%, namesto enkratnega nakupa (če dodaš v košarico):

Naročnino lahko kadarkoli prekineš.

Če ti mesečna naročnina s samodejnim spletnim plačilom ne ustreza, priporočam, da zakupiš več mesecev hkrati (dodaš v košarico na primer krat 6 za 6 mesecev) in na ta način zamrzneš znižano ceno članstva.

Opis

VSE ZA DOBRO POČUTJE ŽENSK

Draga ženska, vabim te, da se pridružiš družini "Fitovk", kot so se moje dame simpatično same poimenovale, in spremeniš svoje vsakodnevne navade. Kljub pomanjkanju časa in kljub vsem oviram, s katerimi se vsakodnevno srečuješ, ti BO TOKRAT USPELO. V naši družbi se NALEZEŠ motivacije in pozitive, saj ti s članstvom v programu pripada tudi članstvo v zaprti Facebook skupini, kjer se virtualno družimo in spodbujamo ter občasno tudi skupaj potelovadimo. Pridruži se in postani nova ti. Le korak te loči od več samozavesti, boljšega počutja, bolj skladnega telesa in sijočega zdravja. Preveri kaj vse čaka nate v spletni učilnici in se nam pridruži.

Kaj te že čaka v spletni učilnici

Preden začneš z vadbo in jogo si ogledaš uvod v program in uvod v jogo, tako se pripraviš na varno in učinkovito domačo prakso.

Več kot 25 joga praks in meditacij

Joga prakse so ciljno sestavljene, tako vsakič izbereš prakso, ki ti bo služila v tistem trenutku. Razporejene so v 3 težavnostne stopnje, največ jih je na začetni stopnji.

Že 60 vodenih treningov z lastno težo

Treningi so razporejeni v 3 težavnostne stopnje, vsaka naslednja je nadgradnja prejšnje. Kmalu sledi še 4 stopnja treningov Fit Ženska 4. Treningi so 30 – 40 minut, plus 12 krajših 20-minutnih.

In še mnogo več ...

Predavanja o prehrani in različni jedilniki, nasveti za osebno rast, prakse in rituali za žensko energijo, lepota in nega. Na voljo sem ti za tudi za brezplačne krajše osebne posvete prek video klica ali maila.

Prihrani 20% z mesečno naročnino

Naročiš se prek PayPala, kjer lahko uporabiš tudi druga plačilna sredstva. PayPal zagotavlja varna in enostavna spletna naročila in popoln nadzor nad svojim računom.

NATANČNA NAVODILA

Pri vadbi od doma so izredno pomembna jasna in natančna navodila, da vse vaje izvedeš povsem varno in pravilno. Navodila podajam tako, da jih vsak razume, brez nepotrebnih "težkih" besed, ki bi božale moj ego.

PRILAGODLJIVOST

Največja prednost vadb od doma je zagotovo element prilagodljivosti. Tako svoje rituale opravljaš takrat, ko ti ustreza in v udobju svojega doma. Lahko uporabiš kot samostojno prakso ali kot dopolnitev vadbam ali jogi v živo.

STRUKTURA

Tako joga prakse kot vadbe so razporejene po težavnostnih stopnjah, tako začneš tam, kjer ti v tem trenutku ustreza in nadaljuješ po svojem tempu. Joga in treningi so v tem trenutku razvrščeni že v tri težavnostne stopnje.

rezultati

Ključ do dobrih rezultatov pri vadbi in jogi je v ponavljanju. Zato vsakomur priporočam domačo prakso, ki dopolnjuje prakso v joga ali vadbenem studiu. Več koristi boš imela, če boš vadila na primer 4-krat tedensko po 30 minut, kot dvakrat po 1 uro.

VSE KAR RABIŠ NA ENEM MESTU

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 6-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče.

Praznujem že 43 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – telesno in duševno. Čeprav je moje življenje danes precej bolj stresno kot nekoč… 

Ključ je v tem, da si vsak dan vzameš nekaj časa in celostno poskrbiš zase. Pa ne le na telesnem nivoju, čeprav je to odličen začetek. V programu Zdrava in Fit online najdeš že več kot 100 posnetkov izobraževanj, treningov z lastno težo in z elastiko, joga praks in meditacij. Tako poskrbiš za svoje telesno, mentalno in duševno zdravje.

(P)ostani zdrava in fit

Online program Zdrava in Fit je namenjen ženski, ki želi ljubeče poskrbeti za svoje zdravje in počutje, stopiti odvečne kilograme, dvigniti raven energije ter dolgoročno spremeniti svoje navade in miselne vzorce, da bi zaživela bolj polno in zadovoljno življenje.

Skozi prakse joge, vadbe za oblikovanje telesa in rituale, namenjene ženski in prilagojene posebej njenim potrebam, okrepimo in pomladimo svoje telo, zbrišemo posledice dolgih let stresa ter se znebimo negativnih misli in vedenja.

Program poteka v spletni učilnici. Vsebuje arhiv že stotih video posnetkov vadb, joga praks, meditacij in izobraževalnih vsebin, ki so pregledno in smiselno popredalčkane, tako hitro najdeš tisto, kar v tistem trenutku potrebuješ.

Vsak teden naložim še vsaj en nov posnetek; bodisi z novo prakso joge, novim treningom ali ritualom, ki se med seboj nadgrajujejo.

Tukaj vidiš celotno shemo programa.

Z nakupom prejmeš neomejen dostop za 1 mesec do vseh praks, vadb, ritualov ali predavanj.

Cilj je, da imamo priljubljene vsebine vedno na voljo, obenem pa da skupaj potujemo naprej,  nadgrajujemo znanje in veščine ter se približujemo najboljši in najvišji različici sebe.

Prihrani 20% z mesečno naročnino

Naročiš se prek PayPala, kjer lahko uporabiš tudi druga plačilna sredstva. PayPal zagotavlja varna in enostavna spletna naročila in popoln nadzor nad svojim računom.

To je Anjin rezultat v 5 mesecih

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja vadi z mano od januarja letos, ko je začela s treningi Fit Ženska 1, zdaj pa zaključuje program SUPERFIT ženska in se pripravlja na aktivno poletje z MEDPOLETNIM IZZIVOM. 

preobrazba anja rosic

Nina ima vidno zmanjšan obseg pasu

Celutitek se je občutno stopil, počutje je fenomenalno, vidim celo, da imam mišice tam nekje v globini Nikoli si nisem mislila, da bom jogo delala, zdaj mi je pa super.

Nina je vidno zmanjšala svoje obsege in s tem zmanjšala tveganje za mnoge bolezni. Še prehrano urediva in pa sva na konju. 

fit preobrazba

Alenka vadi z mano že 3. leto

To je rezultat samo s telovadbo, sladoled in čokolada ostajajo z mano, kljub temu sem izgubila kar nekaj centimetrov po celem telesu in se znebila bolečin v hrbtenici. Vesela sem, da sem se ti pridružila in absolutno ostajam zvesta.

Alenka se mi je pridružila v enem prvih online vadbenih programov in od takrat vadi z mano. Samo s telovadbo je dosegla odličen rezultat, razlika je več kot očitna. Bravo, Alenka 🙂

Marušina preobrazba je WOW

Tanja in njene vadbe so nekaj najbolj fantastičnega, kar sem v življenju poizkusila. Kupila sem si že ogromno online vadb ampak Tanjina mi je pisana na kožo. Kombinacija tabat in joge – vrhunsko. Poleg tega pa je Tanja tako krasna in čudovita oseba, da mi je telovadba res v veselje. Absolutno priporočam in ostajam zvesta.

Maruša vadi z mano od lanskega predpoletnega izziva in vadba ji je zlezla pod kožo.

Prihrani 20% z mesečno naročnino

Naročiš se prek PayPala, kjer lahko uporabiš tudi druga plačilna sredstva. PayPal zagotavlja varna in enostavna spletna naročila in popoln nadzor nad svojim računom.

V MEDIJIH

7 mnenj za Zdrava in Fit online – vse za dobro počutje žensk

5,0
Based on 7 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Katjuša (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Razlaga je preprosta in razumljiva, tako kot mora biti. Vaje so mi super, ker vmes Tanja vse lepo razloži in še kakšen dodaten nasvet dobim. S tem programom sem dobila, več kot sem si mislila, da bom. Super je.

 2. Marjana (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Lepo dodelan program, ki te sistematično vodi skozi vaje.

 3. Sonja (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Treningi s Tanjo so mi spremenili odnos do vadbe in kaj ta pravzaprav pomeni za moje telo. Da so raztezne vaje prav tako pomembne kot treningi za moč, da trebušnjaki kjer krivimo hrbtenico niso ok, in da obstaja veliko prijetnejših in učinkovitejših alternativ. Všeč mi je da ne potrebujem uskladitve družinskega urnika, saj vaje opravim, kadar meni časovno ustreza in da si lahko prilagodim stopnjo težavnosti in dolžino treninga. Zelo priročno :).
  Sklopi vaj so pregledni z jasnimi navodili in Tanja nas vedno sproti opomni na pomembne reči. Najbolj všeč mi je spodbuda “nasmešek na obraz”.
  Sedaj imam pri vadbi popolnoma drug cilj- lepo držo in vitalnost, in razumevanje kako si lahko pomagam po dolgemu dnevu prisilne drže. Iskreno povedano, sem na začetku kar malo dvomila v napredek. Vaje so izgledale preveč zahtevne. Ampak smo zmagale, a ne Tanja :).
  Sonja

 4. Urška P. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Najboljši program za ženske, všeč mi je ker imaš v njem vse lepo razloženo in prikazano, na tak način ženska lahko v polnosti uživa v izvajanju vadb in ritualov. Najbolj mi je všeč, ker naša Tanja ❤️ vse tako natančno in preprosto razloži.

 5. Katja V. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Zelo privlačne in dobro obrazložene vaje.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Cancel

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information: