Akcija!

Življenje v visoki vibraciji | Online coaching

(2 mnenji strank)

Original price was: 997,00€.Current price is: 197,00€.

Življenje v visoki vibraciji je skrbno oblikovano holistično potovanje, kjer vas vodim skozi delo na telesu, umu in duši do sprostitve vašega polnega potenciala in dviga vibracije.

Enako privlači enako. Visoke vibracijo privlačijo visoko vibracijo – vključno z ljudmi in izkušnjami. Ne, ne bo govora o afirmacijah ali drugih ritualih manifestacije novodobne duhovnosti. Človek je telo, um in duša. In to je program, kjer potujemo skozi vse ovoje in kjer se učimo celostne osebne rasti.

Program je strukturiran tako, da vam nudi znanje, orodja in podporo, ki so potrebni za doseganje trajnih pozitivnih sprememb:

  • Vsak teden se bomo preko teoretično-izkustvenih predavanj in praktičnih nalog poglobili v nov vidik samo-izboljšanja in zgradili močne temelje za trajno spremembo.
  • Predvidenih je 12 tednov, a lahko delaš po svojem tempu, saj ti vse vsebine ostanejo na voljo.
  • Enkrat tedensko imate na voljo klic z mano (cca 15 min) za osebno svetovanje pri premoščanju izzivov.
  • WhatsApp skupina za takojšnjo pomoč pri morebitnih vprašanjih.
  • Predavanja spremljajo praktične vaje, ki jih uvedete v svojo rutino za stalno rast, saj je ključ ravno v praksi 🙂
  • Od joge in meditacije, Vedske astrologije in filozofije, do dela z miselno-čustvenimi vzorci – pridobili boste praktične veščine za osebno in duhovno rast, ki vam bodo služile tudi po koncu vodenega programa.

Prijaviš se lahko kadarkoli, saj program poteka skozi celo leto. 

Opis

ŽIVLJENJE DOŽIVLJAMO IN OBLIKUJEMO SKLADNO S SVOJO VIBRACIJO

Vsako naše dejanje, misel, beseda, namera in vsako čustvo – vse ustvarja našo vibracijo. In skladno z našo vibracijo doživljamo in soustvarjamo naš svet. Enako privlači enako. A največkrat imamo ljudje mnoge nezavedne vzorce in navade, ki na ohranjajo v nizki vibraciji. Življenje pa doživljamo in ustvarjamo skladno s programi, ki so nam privzgojeni – karmično in preko okolja. Namesto, da bi uporabili svobodno voljo ter zavedno soustvarjali svojo izkušnjo življenja. Tega se bomo (na)učili na našem skupnem potovanju. Vabljeni.

POTOVANJE SKOZI 5 OVOJEV K SVOJI ESENCI

Zagotovo poznate tako osebo – tisto,  ki je vedno dobre volje, nasmejana in vsakogar naleze s svojo prijetno energijo. Osebo, ki je neverjetno megnetična in (energijsko) privlačna ter napolni vsak prostor s svojo čudovito močno pozitivno energijo.

To je oseba z visoko vibracijo.

Kaj to sploh pomeni? In zakaj imajo eni ljudje višjo vibracijo, drugi ne? Dvigniti si vibracijo pomeni “očistiti se” vsega, kar je nizke vibracije. To pomeni na telesnem, mentalnem in čustvenem nivoju. In zaživeti življenje uglašeni s svojo dušo – svojim bistvom, s svojo izvorno naravo.

V jogijski filozofiji se to lepo razloži skozi 5 teles ali ovojev. Začne se pri telesnem ovoju, kjer “prečistimo” navade, ki vplivajo na naše fizično zdravje – prehrana, telesna aktivnost, spanje, obvladovanje stresa. Sočasno delamo na energetskem ovoju skozi zavesten in nadzorovan dih. Sledi mentalno telo, ker se ukvarjamo s čustvi in našimi vzorci razmišljanja. Ko predelujemo in se očiščujemo na prvih treh ovojih, vstopimo v telo modrosti, kjer prihajamo v stik z svojim višjim jazom. Tukaj se začnemo zavedati sebe, imamo izostreno intuicijo ter vstopimo v stik z višjim vedenjem. Najglobji ovoj je telo blaženosti, takrat smo vstopili v vibracijo ljubezni, miru, radosti.

5 teles je kot neke vrste mapa na naši poti do samouresničitve. 

12 tedensko potovanje

TEDEN 1

PREDAVANJE: Uvod v program

VAJA: holistično samoocenjevanje in refleksija s pomočjo obrazca

TEDENSKI KLIC: vprašanja in odgovori

TEDEN 2 – 4

PREDAVANJA TELO: Prehrana, vadba, dihanje

VAJE: pisanje prehranskega dnevnika in popravki v prehrani, joga prakse, dostop do treningov in uravnavanje stresa

TEDENSKI KLIC: vprašanja in odgovori

TEDEN 5 – 7

PREDAVANJA DUŠA: Meditacija, Vedska astrologija, Akaški zapisi

VAJE: navodila za prakso meditacije, navodila za samoraziskovanje po svoji astrološki karti (siderealni horoskop), vodena meditacija do svojih Akaških zapisov

TEDENSKI KLIC: vprašanja in odgovori

TEDEN 8 – 10

PREDAVANJA MISLI: Miselnost, čustva in čuječnost

VAJE: ozaveščanje in spreminjanje prepričanj, procesiranje čustev, meditacija čuječnosti

TEDENSKI KLIC: vprašanja in odgovori

TEDEN 11

PREDAVANJA INTEGRACIJA: Dnevni rituali

VAJE: priprava svojega načrta, dnevnega rituala za stalno osebno in duhovno rast

TEDENSKI KLIC: vprašanja in odgovori

TEDEN 12

PREDAVANJA KAKO NAPREJ: Življenje v visoki vibraciji

VAJE: načrt, ki raste skupaj z vami, prilagajanje, nenavezanost

TEDENSKI KLIC: vprašanja in odgovori


NAROČI ZDAJ

RADOST IN VESELJE

Človek, ki živi v višji vibraciji, doživlja več radosti in veselja ter tudi privlači še več tega. Ko smo dobro – nam gre vse dobro 🙂

ZDRAVJE IN VITALNOST

Visoka vibracija gre z roko v roki z zdravjem, dobrim počutjem in vitalnostjo. Saj veste, kako pravijo – zdrav duh v zdravem telesu.

MANIFESTACIJA

Ves čas s svojo vibracijo soustvarjamo svoj svet. Življenje v visoki vibraciji privlači ljudi, izkušnje in priložnosti, ki so uglašene z našo dušo in našimi željami.

SAMOURESNIČITEV

Samouresničitev ni nekaj, kar je rezervirano za peščico ljudi. Vsak si lahko ustvari svojo različico samouresničitve.

10 LET ZNANJA IN IZKUŠENJ, VAM NA VOLJO

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, že 10 let se intenzivno ukvarjam z osebno in duhovno rastjo ter vodim ljudi v bolj zdrav in izpolnjen vsakdan. 

Lani me je iz fokusa na fizični in mentalni vidik osebnega razvoja še posebej  potegnilo v duhovne vode, zaradi česar sem med drugim opravila izobraževanje in pridobila certifikat Vedske astrologinje. Nato pa tudi ugotovila, da mi je bilo vse to “zapisano v zvezdah” kar me je dodatno fasciniralo 🙂

Tako sem se začela še bolj poglabljati vase in krepiti svojo povezavo s tistim “Več”, ki mu sama pravim Vesolje. Ob tem pa so prišle na dan še mnoge sence, kar mi je omogočilo, da se z njimi tudi končno soočim, jih sprejmem in transformiram v svojo moč. 

V vseh nas se skriva brezmejni potencial in moja želja in moje poslanstvo je, da vas dam vsa orodja in znanje, ki jih premorem, da tudi vi utelesite najvišjo različico sebe, ki komaj čaka, da pride na površje.


NAROČI ZDAJ

V MEDIJIH

2 mnenji za Življenje v visoki vibraciji | Online coaching

  1. Katja Manias (preverjena stranka)

  2. Metka (preverjena stranka)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja