Osebna in duhovna rast

5 dejstev o manifestaciji

Živimo v času, ko lažna duhovnost in razni “hitri koraki” obljubljajo čudeže… A to ni prizemljena duhovnost. Verjamem v zakon privlačnosti – a ne na način, kot se ga mnogokrat predstavlja … Misli ustvarjajo rezultat: ponavljaj torej to afirmacijo vsak dan in zgodil se bo čudež. Mogoče se po nekem naključju res kaj od tega uresniči … A to ni način, s katerim zavestno sokreiramo svoje življenje. Danes ti ponujam 5 neizpodbitnih dejstev o manifestaciji.

5-dejstev-o-manifestaciji

Najpomembnejše dejstvo – dokler je naša duša inkarnirana na tej zemlji – je to, da so dejanja jezik materialnega sveta. Res pa je, da misli vodijo naša dejanja, ZATO je potrebno delati na miselnosti. In tukaj prav pridejo afirmacije, s katerimi utrjujemo želeno miselnost – po tem, ko smo ozavestili naša omejujoča prepričanja in delamo na utrjevanju novega “programa” razmišljanja.

5 preprostih resnic o manifestaciji

01 – Dejanja so jezik materialnega sveta. Zato je potrebno uskladiti svoje navade in dejanja z želenim izidom.

02 – Višja kot je tvoja vibracija, hitreje manifestiraš – uresničiš svoje cilje in hotenja.

03 – Manifestiramo tisto, kar smo, in smo tisto, kar verjamemo, da smo. Zato je delo na omejujočih prepričanjih tako pomembno.

04 – Vse, kar počnemo, mislimo in čutimo, vpliva na našo vibracijo. Kako skrbimo za svoje telo, kakšen odnos imamo do sebe in do drugih, kako govorimo o sebi in o drugih.

05 – Avtentičnost in resnicoljubnost sta najvišji vibraciji. Hvaležnost in dobrosrčnost sta prav tako na samem vrhu. Discipline kot joga in meditacija višata vibracijo. A najbolj šteje to, kar smo in kako “nastopamo” v življenju.

Če te zanima več o tem, kako ZARES manifestiraš – in vse, kar spada zraven, da soustvariš lepše in bolj izpolnjeno življenje, te vabim na e-tečaj Telo, um in duša – v visoki vibraciji >>

joga vadbe in prehrana 2_2

Hvaležna bom za delitev prispevka. Namaste, Tanja

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka vsebin portala Zdrava in fit

Poveži se z mano: Instagram & Facebook & YouTube

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop