Osebna in duhovna rast

Afirmacije kot pomoč pri osebni transformaciji

Afirmacije so postala priljubljena praksa vseh iskalcev osebnega napredka in bolj pozitivnega načina razmišljanja. Tudi sama jih uporabljam kot podporo prakso pri svoji osebni in duhovni rasti. Že od majhnih nog iz okolice (nehote) prejemamo informacije in prepričanja, ki na nas delujejo zaviralno. Vendar po drugi strani, je vsaka prepreka priložnost za rast. Zato kot odrasli sami nosimo odgovornost, da delamo na sebi in si ustvarimo bolj prijetno življenje. Vse se začne z nami in v nas.

Postaneš tisto, kar verjameš da si. Ustvariš tisto, kar verjameš, da si zaslužiš.

Afirmacije kot pomoč za odkritje nezavednih misli

Z afirmacijami si lahko pomagamo odkrivati nezavedne miselne vzorce in prepričanja. To naredimo tako, da ozavestimo, če pri kateri izmed afirmacij opazimo, da se naš um upira.

Na primer: Jaz sem milijonar. Z lahkoto ustvarjam obilje.

Če imamo blokade v zvezi z financami in ustvarjanjem obilja, se nam bodo pri uporabi zgornjih afirmacij pojavile misli, ki nas bodo prepričevale v nasprotno.

Če želite, da afirmacije delujejo skozi odpor

Najprej si zastavite nekaj vprašanj, povezanih z afirmacijami ki jih želite uporabiti za izboljšanje svoje miselnosti ali samo za krepitev samozavesti pred pomembnim dogodkom- Na primer: Ali sem vreden uspeha? Ali sem delavna oseba? Ali delam vse, kar je potrebno za rast svojega posla, sem sposoben? Je moj izdelek ali moja storitev dragocena?

Naslednji del je zelo pomemben:

Kaj vse sem že dosegel? Ali sem vreden biti uspešnejši in bogatejši? Ali sem pripravljen na resnično višjo raven? Odgovorite na ta vprašanja – seveda bo odgovor glasen da! To bo ustvarilo popolnoma drugačno energijsko stanje.

Nato oblikujte takšno afirmacijo: Vreden sem dobrih stvari in vem, da sta uspeh in denar neizogibno na poti k meni.

Če meniš, da bi ti prav prišla pomoč pri osebnostnem razvoju, pa res iz srca priporočam svojo delovno knjižico Postanite izjemi >>

vadbe

Hvaležna bom za delitev prispevka. Namaste, Tanja

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka programov portala Zdrava in fit

Poveži se z mano: Instagram & Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop