Osebna in duhovna rast

Življenje v visoki vibraciji

Vsi zagotovo poznamo osebo, za katero se zdi, da nima ene težave na tem svetu, je skoz dobre volje in ko si v njeni bližini se kar nalezeš pozitivne energije. Zanimivo je to, da so običajno ravno te osebe, ki so prebrodile največ izzivov. Vsak se namreč spopada s številnimi izzivi tekom življenja. Nekateri od njih bežijo in jih pometajo pod preprogo ter tako v sebi kopičijo negativno energijo. Drugi se z izzivi soočajo, jih premoščajo ter preko izkušenj rastejo in se razvijajo ter postajajo močni in zadovoljni, izpolnjeni posamezniki – živijo v visoki vibraciji.

življenje v visoki vibraciji

Kaj pomeni živeti v visoki vibraciji?

Ljudi, ki živijo v visoki vibraciji, opazimo po tem, da nas že njihova prisotnost energetsko nahrani. So ljudje, ki se veliko in iz srca smejejo, znajo poiskati svetlo stran tudi v največji temi. A to niso ljudje, ki so vedno in na silo pozitivni. Živeti v visoki vibraciji pomeni, dovoliti si biti to, kar si. Včasih imeti tudi slab dan in si dovoliti imeti celo paleto čustev, a se z njimi spopadati na zdrav način. Živeti v visoki vibraciji ne pomeni, da ti gre vedno vse kot po maslu. Pomeni preprosto, da se soočaš z izzivi življenja. Jih premoščaš, predelaš, rasteš in greš naprej.

Pridruži se skupinskemu online coaching programu Življenje v visoki vibraciji >>

Enako privlači enako

Vsak med nami si želi več radosti in lahkotnosti v svojem življenju in dejstvo je, da v svoje življenje privlačimo ljudi in izkušnje, ki imajo podobno vibracijo. Kaj lahko torej naredimo, da zvišamo svojo vibracijo?

Vsako naše dejanje, misel, beseda, namera in vsako čustvo – vse ustvarja našo vibracijo. In skladno z našo vibracijo doživljamo in soustvarjamo naš svet. Smo telo, um in duša.

Stanje našega telesa ustvarja vibracijo. S tem ko uredimo prehrano in se redno gibamo ter celostno poskrbimo za zdrav življenjski slog, uravnovesimo celoten organizem, naš endokrini sistem in delovanje vseh organov ter povišamo svojo vibracijo.

Naši vzorci razmišljanja in čustva vplivajo na našo vibracijo. Kako se odzivamo na dogodke v življenju, je odvisno od tega, kako smo “sprogramirani” – predvsem v otroštvu. Večina med nami ni opremljena z orodji za premoščanje izzivov in zdravo čustvovanje ter tako živimo polni omejitev, ki si jih sami postavljamo. Zato je pomembno, da naš “program” kot odrasli osvežimo.

Na našo vibracijo vpliva prav vse, kar mislimo, čutimo in počnemo. Ali govorimo resnico? Želimo drugim dobro? Smo prijazni, sočutni, ljubeči? Vse to vpliva na našo vibracijo in soustvarja naš svet.

Pridruži se skupinskemu online coaching programu Življenje v visoki vibraciji >>

vadbe

Hvaležna bom za delitev prispevka. Namaste, Tanja

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka programov portala Zdrava in fit

Poveži se z mano: Instagram & Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop