Joga

Poletna joga v Kočevju 2022

Julija in avgusta se vrača poletna joga v Kočevju. Izvaja se na prostem, na mirnem zasebnem travniku, kjer je prostora za približno 12 joga podlog. Vabljeni na raztezanje, nežno razgibavanje, umiritev in sproščanje z jogo v naravi ob toplih poletnih večerih. Poletna joga bo potekala vsak torek in četrtek od 18.30 do 19.30, razen v primeru slabega vremena. Potrebne so predhodne prijave na 070 595 950.

Zakaj joga

Joga je mnogo več kot le vadba, čeprav ni nič narobe, če ostane “samo” pri tem. Joga je osebna praksa. Vzameš tisto, kar rabiš, ostalo pustiš. Je pot, ki se začne pri skrbi za svoje psihofizično zdravje s pomočjo asan, pranajame in sproščanja, ter se nadgrajuje, ko je praktikant sam pripravljen in željan nadgradnje.

Joga skozi vse svoje nauke, tehnike in priporočila išče ravnovesje telesa in uma ter življenje v sožitju z naravo in z drugimi bitji. Praksa joge ima moč popolnoma transformirati življenje tistega, ki je na to pripravljen. Nagrade so velike:

 • izboljša se vsesplošno zdravje na telesnem, čustvenem in duševnem nivoju;
 • višja raven energije skozi ves, da se lažje spopadamo z obveznostmi in imamo še energije za priljubljene aktivnosti;
 • učimo se sprejemati sebe takšne kot smo, obenem pa hoditi po poti samoizboljšanja;
 • kmalu opazimo bolj harmonične odnose, saj z boljšim razumevanjem samih sebe (svojega načina razmišljanja, instinktivnih reakcij in vedenja) pride tudi razumevanje in sprejemanje drugih;
 • razvijamo sočutje do drugih ljudi in do vseh bitij;
 • prek samopreučevanja in dela na sebi lahko prepoznamo in prekinemo svoje negativne vzorce, ter naslednje generacije vzgajamo z več zavedanja;
 • v nas na splošno zraste pozitivno mišljenje, naučimo se hvaležnosti in zmanjšamo raven stresa v življenju.

Začneva pri točki ena in dve, če si pripravljena, te vabim na poletno jogo, piši mi ali me pokliči na 070 595 950. Če pa sva si oddaljene, prijazno vabljena v Zdrava in Fit online, kjer te časa že več kot 100 posnetkov treningov, joge, meditacij in še več.

Vabljena tudi na moj joga oddih za ženske >>

Individualne ure joge >>

0
  0
  Vaša košarica
  Your cart is emptyReturn to Shop