Joga Lepota in nega Osebna in duhovna rast

Poletni joga oddih v Strunjanu z Nature’s Finest in Hemptouch

Letošnji joga oddih je resnično nekaj posebnega. Jogo in obrede bo obogatila Nathuoriel s svojo healing glasbo. Za naravno nego in zaščito kože bo poskrbel Hemptouch s konopljino naravno kozmetiko za vse udeleženke. Z naravnimi prehranskimi dopolnili pa nas razveseljuje Nature’s Finest, ki je prav tako pripravil izjemno bogate paketke za vse udeleženke vikenda.

Hemptouch naravna konopljina kozmetika

Hemptouch je bil ustanovljen leta 2014 z namenom ustvarjati izdelke na osnovi konoplje, ki bodo nudili naravne rešitve za kožne težave, s tem pa pripomogli k pozitivnim spremembam na življenja ljudi.

Konoplja, ki jo najdete v izdelkih Hemptouch je vzgojena lokalno, v Sloveniji, od koder prihajajo tudi mnoge druge sestavine njihovih večkrat nagrajenih izdelkov. Formulacije temeljijo na edinstveni trilogiji konopljinih izvlečkov, ki podpirajo naravne procese vzpostavitve ravnovesja. 

Hemptouch uporabljam že 6 let – ko enkrat poskusiš, ni več poti nazaj 🙂

Hvaležna sem, da nas bo Hemptouch naravna kozmetika zaščitila pred soncem na našem joga oddihu in poskrbela za zdravo in negovano kožo. Obišči spletno trgovino Hemptouch tukaj >> Uporabi kodo ZDRAVAINFIT za popust na celoten nakup.

Nature’s finest naravna prehranska dopolnila v prahu

Pri Nature’s Finest si že več kot 10 let prizadevajo za ponujanje naravnih rešitev za vse, ki želijo z zdravim načinom življenja premagati težave in neprijetnosti, s katerimi se srečujejo.c Vsak mora nekje začeti – Nature’s finest pa vam olajša prve korake!

V izdelkih Nature’s Finest nikoli ne boste našli skritih dodatkov, umetnih barvil, polnil ali konzervansov.

Uporabljajo samo 100% naravne sestavine, ki so pridelane na tradicionalni način, brez aditivov ali nepotrebnih pridelovalnih procesov. Kadar je mogoče, se uporabljajo sestavine iz ekološke pridelave, podprte s strani certifikata SI-EKO. To zagotavlja, da ni bilo uporabljanih nobenih gensko spremenjeni organizmi (GSO) ali pesticidov.

Hvaležna sem, da tudi Nature’s finest podpira naš joga oddih za zdravje in dobro počutje. Obišči njihovo stran tukaj >> Uporabi mojo kodo TANJA20 za dodatni popust na celoten nakup.

Se vidimo naslednje leto?

Tukaj bo objavljen naslednji termin: Vikend oddih za ženske v Strunjanu >>


joga vadbe in prehrana 2_2

Hvaležna bom za delitev prispevka. Namaste, Tanja

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka vsebin portala Zdrava in fit

Poveži se z mano: Instagram & Facebook & YouTube

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop