Osebna in duhovna rast

Portali za manifestiranje pozitivnih sprememb v življenju

Če se zavedamo ali ne, ves čas manifestiramo skozi svoje misli, energijo, namere in dejanja, saj čisto vse v vesolju – otipljivo in neotipljivo – vse ima svojo vibracijo. Vključno s številkami. Med pomembnejšimi portali za manifestiranje so 8.8. in 11.11., nekateri datumi pa so skupaj z letnicami ali zaradi drugih okoliščin še posebej močni.

Portali za manifestiranje pozitivnih sprememb v življenju

Številka 11 je ena izmed tistih številk, ki nosijo veliko moč. Zato je kar cel mesec november numerološko ugoden za rituale manifestacije. A še posebej datum 11.11., letos ima še posebno moč, saj če sešteješ datum in letnico spet dobiš številko 11. Poleg tega imamo dva dni kasneje novo luno, torej izkoristi dneve med 11. in 13. novembrom in naredi ritual, ki ti ga danes predlagam.

Čarovnija portala 11 11

11. 11. 2023 imamo priložnost izkoristiti posebno energetsko polje za kreacijo pozitivnih sprememb v svojem življenju. Ta datum, znan tudi kot “Portal 11:11,” velja za močan portal manifestacije. A zaradi močne vibracije, ki jo nosi število 11, Z uporabo enostavnega, a učinkovitega rituala, lahko usmerimo to energijo v ustvarjanje življenja, ki si ga želimo.

Dejanja so jezik materialne realnosti

Izrek, da misli ustvarjajo materialno realnost, je popularen v svetu zakona privlačnosti in manifestiranja. A jezik materialne realnosti so dejanja. Misli in namere so zgolj pilot, ki usmerja naša dejanja bodisi v smeri naših ciljev, bodisi v izpolnjevanje trenutnih želja – ki so dostikrat v nasprotno smer… Z rituali si ustvarimo jasno sliko glede tega, kam si želimo peljati svoje življenje in kakšne želje si želimo uresničiti. Damo energijo svojim nameram. A želim poudariti, da ne sme ostati samo pri tem – dejanja so jezik materialne realnosti.

Ritual za manifestiranje v mesecu novembru

 • prižgi si svečke in očisti prostor
 • vzemi list papirja in nanj zapiši 11 ciljev in želja, ki jih želiš uresničiti
 • izražaj se jasno in natančno, piši v sedanjiku, kot da se je že uresničilo in v obliki zahvale (Hvaležen/a sem, da _________); torej cilje napišeš kot afirmacijo
 • sedi v meditacijo in naredi vajo vizualizacije, predstavljaj si, da so cilji in želje uresničeni (kje si, kakšno je tvoje okolje, kako se počutiš, kdo je ob tebi)
 • za dodatno moč manifestiranja uporabi eno izmed manter, na primer mantro boginje Lakshmi, ki je boginja obilja, zdravja in lepote: Om Shreem Yam – če pa ti petje manter ni blizu, lahko preprosto ponavljaš svoje iz ciljev oblikovane afirmacije
 • za najboljše rezultate redno izvajaj (večkrat tedensko) vizualizacijo in petje manter oziroma ponavljanje afirmacij

Če te zanima manifestacija, zakon privlačnosti, vibracije – a v zelo praktični obliki, ki ti bo dejansko prinesla rezultate v materialnem svetu, te vabim v program “Življenje v visoki vibraciji“. Tam se učimo vsega, kar rabimo vedeti o tem, da si ustvarimo bolj izpolnjeno, zdravo, uravnoteženo in srečno življenje.

joga vadbe in prehrana 2_2

Hvaležna bom za delitev prispevka. Namaste, Tanja

Tanja Baća, tvoja trenerka za zdravo, aktivno in radostno življenje, ustvarjalka vsebin portala Zdrava in fit

Poveži se z mano: Instagram & Facebook & YouTube

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
  0
  Vaša košarica
  Your cart is emptyReturn to Shop