30 dni Zdrava in Fit | MESEČNI IZZIV

(2 mnenji strank)

5,0012,00

Si pripravljena na mesec poln energije, gibanja in zdravih navad? Vabim te v vadbeni izziv 30 dni Zdrava in Fit.

Skupaj bomo preživele naslednjih 30 dni v imenu boljšega počutja, večje kondicije in aktivnega življenjskega sloga!

Kaj lahko pričakuješ:

 • Vsak teden, ob nedeljah, bodo v spletno učilnico in FB skupino naloženi 3 sveži treningi za prihajajoči teden, ki jih boš lahko vključila v svoj vadbeni urnik
 • Vse vaje so natančno razložene in treningi v celoti vodeni, zato bo primeren tako za začetnike kot tudi izkušene vadeče.
 • Celoten trening traja 20 do 30 minut, ker so izkušnje preteklih let pokazale, da tako lažje vztrajate in ostanete aktivne dolgoročno.
 • Poleg tega boš prejela PDF planer, s pomočjo katerega si boš lahko organizirala svoj vadbeni teden.
 • V naši Facebook skupini te čaka še več motivacije in koristnih nasvetov! Vsak dan v tednu bo posvečen določeni temi, tako skrbimo za celostno dobro počutje in ohranjamo motivacijo za redno opravljanje kljukic.
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

VSAK MESEC IMAŠ PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK

Približaj se svojim fit ciljem v najboljši vadbeni družbi!

 Članstvo velja za 1 mesec (ali po želji 3) in se obnavlja na začetku vsakega koledarskega meseca. Investicija v tvoje zdravje in dobro počutje:

5 € na MESEC

Lahko izbereš tudi članstvo za 3 mesece in prihraniš.

Počisti30 dni za tvoje zdravje in fit postavo

3 TRENINGI NA TEDEN

Vsako nedeljo naložim 3 sveže treninge za tekoči teden, ki jih opraviš takrat, ko tebi najbolj ustreza. Zaželeno je, da po vsakem treningu pustiš pod vadbo komentar s kljukico ali “opravljeno”. 

MOTIVACIJSKI PROGRAM

Vsak dan v tednu je namenjen določeni temi za tvoje zdravje in dobro počutje, ko delimo nasvete in se motiviramo ter tako lažje vztrajamo pri vadbah. V slogi je moč!

MESEČNO ČLANSTVO

Vsak mesec na začetku meseca se odprejo vrata novim članicam in obnovi članstvo obstoječim. Članstvo se obnovi z nakupom preko spletne trgovine ali z nakazilom na TRR oziroma PayPal. 

Počisti2023 BO TVOJE FIT LETO.
ZAČNIVA ŽE DANES.

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 7-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja in osebno rast. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče ter dosežete svoje cilje. Ker si to zares zaslužite!

Stara sem 44 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – brez fitnesa ali drugih vadb; s kombinacijo treningov, ki jih predstavljam tebi. Pravzaprav se počutim bolj samozavestna kot kadarkoli prej. Tudi ti se lahko 🙂

Treninge pripravljam z mislijo na žensko po 30. in 40. letu in ti zagotavljajo rezultate, brez da bi ti ustvarjali dodatni stres – tega imamo že tako dovolj, kaj ne? Na koncu treninga ne boš izčrpana, temveč polna energije. Treningi pa ne bodo več nujno in mukotrpno opravilo, temveč se jih boš vedno znova veselila. V družbi fitovk pa tudi vsak dan nasmejala 🙂

PočistiMoji programi so pomagali že številnim ženskam, pridruži se nam in doseži svoje cilje

To je Anjin rezultat

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja si je v nekaj mesecih privadila zavidanja vredno postav’co.

preobrazba anja rosic

Marušina preobrazba je WOW

Tanja in njene vadbe so nekaj najbolj fantastičnega, kar sem v življenju poizkusila. Kupila sem si že ogromno online vadb ampak Tanjina mi je pisana na kožo. Kombinacija tabat in joge – vrhunsko. Poleg tega pa je Tanja tako krasna in čudovita oseba, da mi je telovadba res v veselje. Absolutno priporočam in ostajam zvesta.

Maruša vadi z mano od predlanskega predpoletnega izziva in vadba ji je zlezla pod kožo.

Nina ima vidno zmanjšan obseg pasu

Celutitek se je občutno stopil, počutje je fenomenalno, vidim celo, da imam mišice tam nekje v globini Nikoli si nisem mislila, da bom jogo delala, zdaj mi je pa super.

Nina je vidno zmanjšala svoje obsege in s tem zmanjšala tveganje za mnoge bolezni. Še prehrano urediva in pa sva na konju. 

fit preobrazba

Alenkin rezultat brez diete 😍

To je rezultat samo s telovadbo, sladoled in čokolada ostajajo z mano, kljub temu sem izgubila kar nekaj centimetrov po celem telesu in se znebila bolečin v hrbtenici. Vesela sem, da sem se ti pridružila in absolutno ostajam zvesta.

Alenka se mi je pridružila v enem prvih online vadbenih programov in od takrat vadi z mano. Samo s telovadbo je dosegla odličen rezultat, razlika je več kot očitna. Bravo, Alenka 🙂

PočistiPogosta vprašanja in odgovori

KAKO DOSTOPAM DO VSEBIN IZZIVA?​

Ko opraviš nakup, takoj prejmeš e-sporočilo (zato bodi previdna pri izpolnjevanju obrazca). Ko je plačilo opravljeno, ti na e-naslov pošljem račun za plačano storitev ter obenem vse informacije za naprej, vključno z vabilom v zaprto Facebook skupino in spletno učilnico. Za hiter dostop do spletne učilnice (oziroma takojšnji, če izbereš plačilo s kartico ali PayPal-om) predlagam, da si ob nakupu ustvariš uporabniški račun na spletni strani, če ga še nimaš – ko vpišeš svoje podatke, imaš v obrazcu za oddajo naročila možnost za registracijo, obkljukaš in vneseš geslo – in to je to 🙂

DO KDAJ SE LAHKO PRIJAVIM?​

Prijaviš se lahko kadarkoli, v vsakem primeru pa se vstopi novim vadečim odobrijo 1. v mesecu zaradi lažje administracije – hvala za razumevanje. Članstvo na naslednji mesec je potrebno poravnati prvega v mesecu, najkasneje pa do 5.

KAJ ČE NE PREJMEM MAILA OB NAROČILU?​

Mail je bil zagotovo poslan avtomatično, če ga nisi prejela v glavno mapo, obvezno preveri še mapo za vsiljeno pošto in promocije. Če ga tudi tam ni, je verjetno prišlo do tipkarske napake pri izpolnjevanju obrazca – velikokrat se zgodi, da moram kot detektivka iskati prijavljeno osebo 🙂 Piši mi na tanja@zdravainfit pa takoj urediva, če maila ne dobiš v nekaj minutah.

KJE DOSTOPAM DO VADB?​

Vadbe so naložene v Facebook skupini in v spletni učilnici. Obe možnosti imaš na voljo.

KAKŠNI SO TRENINGI V PROGRAMU?

Vsi treningi v programu so sestavljeni iz vaj z lastno težo in s pripomočki – ne potrebuješ pravih uteži, uporabiš lahko tudi domače. Program vključuje vaje za oblikovanje telesa, za kondicijo, za mobilnosti in koordinacijo – vse, kar potrebuješ za zdravo in močno telo. 

ALI SO VAJE SAMO PRIKAZANE ALI JE TRENING V CELOTI VODEN?

Trening je v celoti voden. Ves čas migam skupaj s tabo in te tekom treninga opozarjam na pravilno izvedbo, saj vem, kje običajno začnemo popuščati in delati napake. Seveda te ves čas tudi spodbujam. Moje punce pravijo, da imajo včasih občutek, da sva kar skupaj na treningu 🙂

ALI BO V PROGRAMU TUDI JOGA

Žal tokrat ne. Na srečo pa jogo zdaj delim na svojem YouTube kanalu – vsak teden kaj novega. vabljena, da tudi tam postaneš del moje skupnosti: https://www.youtube.com/@tanja_baca

KAKŠEN JE MOTIVACIJSKI PROGRAM?

Vsak dan v tednu bo posvečen določeni temi:

 • Motivacijski ponedeljek: Začni teden z navdihujočo mislijo ali citatom, ki te bo spodbudil(a) k aktivnosti.
 • Torek za prehrano: Delili bomo recepte, prehranske nasvete in ideje za zdrave obroke.
 • Sreda z jogo: S tabo bom delila eno izmed joga praks na mojem ZT kanalu, plus točke, če jo opraviš.
 • Četrtek za dušo: Osredotočili se bomo na tehnike sproščanja, meditacijo in druge dejavnosti za umiritev uma.
 • Petkov izziv: Vsak petek boš prejela nov izziv – lahko je vadbena rutina, izziv v naravi ali kaj drugega razburljivega!
 • Sobota na off: Delile si bomo ideje za aktivnosti na prostem ali kaj poljubnega, s čimer si lahko popestrimo vikend.
 • Nedelja za načrtovanje: Pripravi se na prihajajoči teden z nasveti za učinkovito načrtovanje vadbe, obrokov in časa zase.

V MEDIJIH

Dodatne informacije

30 dni Zdrava in Fit

1 mesec, 3 meseci

2 mnenji za 30 dni Zdrava in Fit | MESEČNI IZZIV

 1. Anja K. (preverjena stranka)

  Odlična vadba, čudovita vaditeljica! Čista 5ka 🙂

 2. Eva S. (preverjena stranka)

  Super vadbe♥️

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja