POSTANI ZDRAVA IN FIT | Vadbeni izziv za ženske

(19 mnenj strank)

7,0047,00

TRENINGI, S KATERIMI NAPOLNIŠ SVOJE BATERIJE IN OHRANJAŠ FUNKCIONALNOST TELESA, MEDTEM PA OBLIKUJEŠ SUPER POSTAVO

Kaj lahko pričakuješ:

 • Vsak teden, ob nedeljah, so v spletno učilnico in v zaprto FB skupino naloženi 3 sveži treningi za prihajajoči teden in pa  ena joga praksa, da se pocrkljaš od znotraj navzven.
 • Treningi so v celoti vodeni. Vaje ti razložim, da boš delala pravilno, vmes te spodbujam in opozarjam na pogoste napake, da se popraviš, če tekom treninga slučajno popustiš 🙂
 • Celoten trening traja približno 30 minut – dovolj, da se dobro razmigaš in aktiviraš mišice, a ne preveč da ne bi mogla najti čas za vadbo.
 • Naložiš si PDF planer, s pomočjo katerega si organiziraš svoj vadbeni teden.
 • V naši Facebook skupini te čaka še več motivacije in koristnih nasvetov in podpore.
 • Nagrade za najbolj aktivne vadeče😍

Program poteka skozi celo leto, glede na sezono se spreminjajo dodatne vsebine 🙏

1, 3, 6 ali 12-mesečno članstvo – izberi spodaj.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

ČAS, DA SE ZNOVA POČUTIŠ ODLIČNO V SVOJI KOŽI

Draga ženska, kolikokrat se zgodi, da ti zmanjka časa zase, medtem ko ves dan skrbiš za vse druge - družino, službo, prijatelje? Zvečer izčrpana padeš na kavč ali kar v posteljo. Pomisli... kdaj si si nazadnje vzela nekaj časa zase? Si dovolila, da se osredotočiš nase, na svoje zdravje in dobro počutje? Vem da ni enostavno, glede na tvoj naporen urnik, vendar ne obupaj! Niso potrebne dolge ure v telovadnici, da dosežeš super postavo, izboljšaš telesno formo in se ponovno počutiš samozavestno v svojem telesu.

Vadbe, ki te napolnijo z energijo

Predstavljaj si, da bi lahko vsak dan vzela le nekaj minut zase, da bi ponovno odkrila svojo moč, svojo vitalnost, svojo ženstvenost.

Nobenih treningov, ki te do konca izčrpajo, ali stroge diete – program lahko izvajaš, ne da bi zapostavila svoje druge obveznosti. Gre za kratke, a ravno prav intenzivne vadbe, ki jih lahko opraviš kar doma, brez posebne opreme, lahko pa uporabiš elastiko in uteži. Podpora in motivacija žensk, kot si ti, pa ti bo pomagala premagati vse ovire. 

Približaj se svojim fit ciljem v najboljši vadbeni družbi!

7 € za 1 mesec

17 € za 3 mesece

27 € za 6 mesecev

47 € za 12 mesecev

Izberi možnost spodaj

Več mesecev, večji prihranek

Vadbeni izziv za ženske 30+

3 TRENINGI NA TEDEN

Vsako nedeljo naložim 3 sveže treninge za tekoči teden, ki jih opraviš takrat, ko tebi najbolj ustreza. Zaželeno je, da po vsakem treningu pustiš pod vadbo komentar s kljukico ali “opravljeno”. 

MOTIVACIJSKI PROGRAM

V FB skupini najdeš še več nasvetov za tvoje zdravje in dobro počutje, ter motivacijo in podporo, da lažje vztrajamo pri vadbah. V slogi je moč! Enkrat na teden je na sporedu tudi joga za vse ljubiteljice. 

MESEČNO ČLANSTVO

Vsak mesec na začetku meseca se odprejo vrata novim članicam za 1, 3, 6 ali 12 mesecev in obnavlja obstoječim, ki se odločijo nadaljevati. Članstvo se obnovi z nakupom preko spletne trgovine ali z nakazilom na TRR oziroma PayPal. 

Previous slide
Next slide

2024 BO TVOJE FIT LETO.
ZAČNIVA ŽE DANES.

Naj se na kratko predstavim.

Moje ime je Tanja, v prvi vrsti sem mama 8-letni hčerki. Učim jogo in vodim vadbe za ženske ter ustvarjam druge programe za boljšo kakovost življenja in osebno rast. Poslanstvo čutim v tem, ko ženskam pomagam, da zasijete od zdravja in sreče ter dosežete svoje cilje. Pa da vas opomnim, da živite tudi zase, ne le za druge❤️

Stara sem 44 let, pa vendar sem v najboljši formi svojega življenja – brez fitnesa ali drugih vadb; s kombinacijo treningov, ki jih predstavljam tebi. Pravzaprav se počutim bolj samozavestna kot kadarkoli prej. Tudi ti se lahko 🙂

Treninge pripravljam z mislijo na žensko po 30. in 40. letu in ti zagotavljajo rezultate, brez da bi ti ustvarjali dodatni stres – tega imamo že tako dovolj, kaj ne? Na koncu treninga ne boš izčrpana, temveč polna energije. Treningi pa ne bodo več nujno in mukotrpno opravilo, temveč se jih boš vedno znova veselila. V družbi fitovk pa tudi vsak dan nasmejala 🙂

Moji programi so pomagali že številnim ženskam, pridruži se nam in doseži svoje cilje

To je Anjin rezultat

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja si je v nekaj mesecih privadila zavidanja vredno postav’co.

preobrazba anja rosic

Marušina preobrazba je WOW

Tanja in njene vadbe so nekaj najbolj fantastičnega, kar sem v življenju poizkusila. Kupila sem si že ogromno online vadb ampak Tanjina mi je pisana na kožo. Kombinacija tabat in joge – vrhunsko. Poleg tega pa je Tanja tako krasna in čudovita oseba, da mi je telovadba res v veselje. Absolutno priporočam in ostajam zvesta.

Maruša vadi z mano od predlanskega predpoletnega izziva in vadba ji je zlezla pod kožo.

Nina ima vidno zmanjšan obseg pasu

Celutitek se je občutno stopil, počutje je fenomenalno, vidim celo, da imam mišice tam nekje v globini Nikoli si nisem mislila, da bom jogo delala, zdaj mi je pa super.

Nina je vidno zmanjšala svoje obsege in s tem zmanjšala tveganje za mnoge bolezni. Še prehrano urediva in pa sva na konju. 

fit preobrazba

Alenkin rezultat brez diete 😍

To je rezultat samo s telovadbo, sladoled in čokolada ostajajo z mano, kljub temu sem izgubila kar nekaj centimetrov po celem telesu in se znebila bolečin v hrbtenici. Vesela sem, da sem se ti pridružila in absolutno ostajam zvesta.

Alenka se mi je pridružila v enem prvih online vadbenih programov in od takrat vadi z mano. Samo s telovadbo je dosegla odličen rezultat, razlika je več kot očitna. Bravo, Alenka 🙂

Pogosta vprašanja in odgovori

Ko opraviš nakup, takoj prejmeš e-sporočilo (zato bodi previdna pri izpolnjevanju obrazca). Ko je plačilo opravljeno, ti na e-naslov pošljem račun za plačano storitev ter obenem vse informacije za naprej, vključno z vabilom v zaprto Facebook skupino in spletno učilnico. Za hiter dostop do spletne učilnice (oziroma takojšnji, če izbereš plačilo s kartico ali PayPal-om) predlagam, da si ob nakupu ustvariš uporabniški račun na spletni strani, če ga še nimaš – ko vpišeš svoje podatke, imaš v obrazcu za oddajo naročila možnost za registracijo, obkljukaš in vneseš geslo – in to je to 🙂

Prijaviš se lahko kadarkoli, v vsakem primeru pa se vstopi novim vadečim odobrijo 1. v mesecu zaradi lažje administracije – hvala za razumevanje. Članstvo na naslednji mesec je potrebno poravnati prvega v mesecu, najkasneje pa do 5.

Mail je bil zagotovo poslan avtomatično, če ga nisi prejela v glavno mapo, obvezno preveri še mapo za vsiljeno pošto in promocije. Če ga tudi tam ni, je verjetno prišlo do tipkarske napake pri izpolnjevanju obrazca – velikokrat se zgodi, da moram kot detektivka iskati prijavljeno osebo 🙂 Piši mi na tanja@zdravainfit pa takoj urediva, če maila ne dobiš v nekaj minutah.

Vadbe so naložene v Facebook skupini in v spletni učilnici. Obe možnosti imaš na voljo.

Vsi treningi v programu so sestavljeni iz vaj z lastno težo in s pripomočki – ne potrebuješ pravih uteži, uporabiš lahko tudi domače. Program vključuje vaje za oblikovanje telesa, za kondicijo, za mobilnosti in koordinacijo – vse, kar potrebuješ za zdravo in močno telo. 

Trening je v celoti voden. Ves čas migam skupaj s tabo in te tekom treninga opozarjam na pravilno izvedbo, saj vem, kje običajno začnemo popuščati in delati napake. Seveda te ves čas tudi spodbujam. Moje punce pravijo, da imajo včasih občutek, da sva kar skupaj na treningu 🙂

Enkrat tedensko bom delila izbrano joga prakso. Na mojem YouTube kanalu najdeš že ogromno raznolikih joga praks, vabljena, da tudi tam postaneš del moje skupnosti: https://www.youtube.com/@tanja_baca

V MEDIJIH

Dodatne informacije

Članstvo Vadbeni izziv

1 mesec, 3 meseci, 6 mesecev, 12 mesecev

19 mnenj za POSTANI ZDRAVA IN FIT | Vadbeni izziv za ženske

 1. Anja K. (preverjena stranka)

  Odlična vadba, čudovita vaditeljica! Čista 5ka 🙂

 2. Eva S. (preverjena stranka)

  Super vadbe♥️

 3. Nada Šrol (preverjena stranka)

  Top program

 4. Helena (preverjena stranka)

 5. Nada Š. (preverjena stranka)

  Top

 6. Helena Kovačec (preverjena stranka)

 7. Alenka Belšak (preverjena stranka)

  Ta program vadbe je točno to kar sem iskala. Hvala.

 8. Darja Mrak (preverjena stranka)

 9. ksenija k. (preverjena stranka)

  Program je preprosto odličen☺️

 10. Alenka Belšak (preverjena stranka)

  Z veseljem sodelujem. Hvala za odličen program.

 11. Anja K. (preverjena stranka)

  S Tanjo vadim že leto in pol. Zame je to daleč najboljša vadba kar sem jih poskusila. Priporočam!

 12. Alenka Roblek (preverjena stranka)

  Vse mi je super všeč, edino za fb skupino, nisem prepričana če sem v njej ☺️

 13. Barbara Leben (preverjena stranka)

  Vedno odlična Tanja. Kar naredi pozlati

 14. Arijana (preverjena stranka)

  Super vadba za celo telo, že zelo pomaga pri ravni drži telesa

 15. Alenka (preverjena stranka)

  Odličen program.

 16. Petra S. (preverjena stranka)

 17. Alenka Belšak (preverjena stranka)

 18. Helena (preverjena stranka)

  Super.

 19. Martina M. (preverjena stranka)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja