urnik joga kočevje

Sem Tanja, učiteljica Hatha joge z več kot 20-letno osebno prakso. Zaključila sem že drugo strokovno usposabljanje za učitelje joge, najprej 200 RJU in nato še 300 RJU, poučujem pa že tretje leto. Moj stil je fizično dovolj intenziven, da zadovolji naše potrebe po gibanju, obenem pa praksa asan (položajev) poglablja naš dih, nas mentalno sprosti in pripravlja na višje stopničke joge. Nudim mnoga orodja, vadeči pa si izberete tista, ki vam ustrezajo.

Vadba poteka ob torkih in četrtkih:

  • torek 18.00 – 19.15 – Hatha / Hatha Flow 1-2
  • četrtek 18.00 – 19.15 – Hatha / Hatha Flow 1-2

Zakaj začeti z vadbo joge?

Hatha joga je po izvornem pomenu joga napora, moči. Z jogo prečistimo telo tako na fizičnem kot na čustvenem nivoju, izboljšamo psihofizično počutje ter izboljšamo pretok energije v telesu.

Z redno prakso joge razvijamo gibljivost, moč in vztrajnost, na fizičnem in mentalnem nivoju. Poleg telesnih položajev izvajamo tehnike usmerjanja energije s pomočjo diha, vaje sproščanja, osredotočenja in druge tehnike Hatha joge, ki nas napolnijo s svežo energijo ter olajšajo vsakdanjik.

Stil vadbe: Hatha & Hatha Power Flow

V Kočevju z mano lahko vadite dva stila vadbe joge.

Prvi je klasična Hatha joga, kjer dalj časa zadržujemo položaje, kar nam ponudi možnost globjega razumevanja vpliva asane na telo ter obenem gradi vrlino samodiscipline in vztrajnosti skozi jogo napora.

Drugi stil je Hatha Power Flow, ki je nekoliko bolj dinamičen in telesno zelo intenziven, tukaj se bomo dobro premigali in predihali ter se obenem mentalno sprostili skozi meditacijo v gibanju.

Vadbo vodim Tanja Baća, učiteljica joge, 300 RJU.

Reference: Joga po službi, Podjetniški Inkubator Novo mesto, Joga po službi, Ljudska Univerza Kočevje.

Poveživa se:

0
Trust Badge