Sem Tanja, učiteljica Hatha joge z več kot 20-letno osebno prakso. Moj stil je fizično intenziven, a le navidezno telesno naravnan, saj na urah rada segam globje v jogo. Nudim mnoga orodja, vadeči pa si izberete tista, ki vam ustrezajo.

Vadba poteka ob torkih in četrtkih:

  • torek 17.30 – 18.40 – Hatha začetni (s sproščanjem in pranajamo)
  • torek 18:50 – 20.00 – Hatha nadaljevalni (s sproščanjem in pranajamo)
  • četrtek 18.30 – 19:40 – Hatha Power Flow (težavnost se prilagaja glede na skupino, na koncu sproščanje in pranajama)

Joga v Kočevju – prijavni obrazec >>

Zakaj začeti z vadbo joge?

Hatha joga je po izvornem pomenu joga napora, moči. Z jogo prečistimo telo tako na fizičnem kot na čustvenem nivoju, izboljšamo psihofizično počutje ter izboljšamo pretok energije v telesu.

Z redno prakso joge razvijamo gibljivost, moč in vztrajnost, na fizičnem in mentalnem nivoju. Poleg telesnih položajev izvajamo tehnike usmerjanja energije s pomočjo diha, vaje sproščanja, osredotočenja in druge tehnike Hatha joge, ki nas napolnijo s svežo energijo ter olajšajo vsakdanjik.

Stil vadbe: Hatha & Hatha Power Flow

V Kočevju z mano lahko vadite dva stila vadbe joge.

Prvi je klasična Hatha joga, kjer dalj časa zadržujemo položaje, kar nam ponudi možnost globjega razumevanja vpliva asane na telo ter obenem gradi vrlino samodiscipline in vztrajnosti skozi jogo napora.

Drugi stil je Hatha Power Flow, ki je nekoliko bolj dinamičen in telesno zelo intenziven, tukaj se bomo dobro premigali in predihali ter se obenem mentalno sprostili skozi meditacijo v gibanju.

Joga v Kočevju – prijavni obrazec >>

 

Preveri tudi:

Vadbo vodim Tanja Baća, učiteljica joge.

Reference: Joga po službi, Podjetniški Inkubator Novo mesto, Joga po službi, Ljudska Univerza Kočevje.

Poveživa se:

0