Skoči z mano v svoje najbolj fit poletje doslej!

S programi Zdrava in Fit se je že več kot 3.000 žensk zaljubilo v gibanje in spremenilo svoje vsakodnevne navade. Na bolje! 

Early Bird cena programa za zgodnje prijave:

29,90 €

Enkratno plačilo za neomejen dostop

Naj bo to poletje drugačno od vseh doslej. In naj bo septembra naslednje fit poglavje – in ne vedno znova prvo. Z mano lahko vadiš doma ali na dopustu. Rabiš samo vadbeno podlogo, dostop do interneta in Facebook profil.

Treningi in joga prakse bodo dolgi med 30 in 40 minut, tako si boš brez težav vzela čas nekajkrat tedensko in poskrbela za svojo fit postavo in fantastično počutje. Saj veš, o čem govorim. 🙂

Treninge pripravljam z mislijo na žensko po 30. in 40. letu in ti zagotavljam rezultate, brez da bi ti treningi ustvarjali dodatni stres – tega imamo že tako dovolj, kajneda? Na koncu treninga ne boš izčrpana, temveč polna energije. Treningi pa ne bodo več “nekaj, kar moraš”, temveč se jih boš vedno znova veselila.

Kaj te letos čaka v POLETNEM FIT IZZIVU?

20 vodenih treningov z lastno težo

Vsak teden sta na sporedu dva nova treninga za moč in oblikovanje postave. Vsaka vaja je natančno razložena za tvojo 100 % varnost in težavnost se postopoma nadgrajuje.

Poletni jedilnik z recepti

Prehrana je osnova, če želiš doseči dober rezultat s treningi. Dobra novica je ta, da zdrava prehrana ne rabi biti dolgočasna in enolična. Moj poletni jedilnik te bo nasitil in zadovoljil tvoje brbončice.

10 vodenih joga praks za telo in dušo

Vsak teden te čaka nova joga praksa, ki bo poskrbela za gibljivost in vzdržljivost telesa ter te pobožala od znotraj navzven. Joga je disciplina, ki globoko zdravi telo, um in dušo.

Kaj vsebuje "Medpoletni Fit Izziv" paket?

VODENI TRENINGI

SKUPAJ: 20 treningov za oblikovanje postave

 • TRAJANJE posamičnega treninga: 30 – 40 minut
 • Treningi so sestavljeni tako, da prinašajo rezultate, ki se vidijo in občutijo.
 • Vaje se izvajajo brez pripomočkov in so primerne tako za začetnike kot za izkušene.

VODENE JOGA PRAKSE

SKUPAJ: 10 vodenih praks joge

 • TRAJANJE ene prakse: 30 – 40 minut
 • Joga je razvajanje za tvoje telo in dušo, ki vodi do takojšnjega boljšega počutja.
 • Vsak teden nova in drugačna tematska praksa joge, tako boš lahko sama izbrala tisto, kar v tistem trenutku najbolj rabiš.

POLETNI FIT JEDILNIK

JEDILNIK Z RECEPTI, KI JIH BOŠ OBOŽEVALA

 • ENOSTAVEN NAKUPOVALNI SEZNAM
 • Okusne in preproste jedi, ki jih hitro pripraviš in z lahkoto vključiš v svoj vsakdanjik.
 • Prehrana, ki ti bo pomagala do še boljših fit rezultatov, obenem pa je primerna za dolgoročno prehrano.

SKUPNOST FITOVK

DOŽIVLJENJSKO ČLANSTVO V PODPORNI SKUPINI ZDRAVA IN FIT

 • DOSTOP DO VSEBIN: 3 mesece
 • Skupnost Fitovk je zagotovo eden ključnih dejavnikov za uspeh, saj pri nas vlada pozitivna energija in medsebojna podpora.
 • Skupnost, kjer nastajajo prava prijateljstva in se večkrat srečamo tudi v živo na piknikih ali joga oddihih.

Skupna vrednost programa je kar 260 €

“Early Bird” cena programa za zgodnje prijave:

29,90 €

Izkoristi Early Bird ceno: 29,90 €. Enkratno plačilo za neomejen dostop, začneva 27. junija! 😉

To je Anjin rezultat

Evo, ✔️ za ta teden. Res se iz tedna v teden pozna napredek (tudi navzven😉), mislim, da tudi pogostejši treningi z elastiko naredijo svoje😎

Anja vadi z mano od januarja letos, ko je začela s treningi Fit Ženska 1, zdaj pa zaključuje program SUPERFIT ženska in se pripravlja na aktivno poletje z MEDPOLETNIM IZZIVOM. 

preobrazba anja rosic

Marušina preobrazba je WOW

Tanja in njene vadbe so nekaj najbolj fantastičnega, kar sem v življenju poizkusila. Kupila sem si že ogromno online vadb ampak Tanjina mi je pisana na kožo. Kombinacija tabat in joge – vrhunsko. Poleg tega pa je Tanja tako krasna in čudovita oseba, da mi je telovadba res v veselje. Absolutno priporočam in ostajam zvesta.

Maruša vadi z mano od lanskega predpoletnega izziva in vadba ji je zlezla pod kožo.

Kaj pravijo fitovke o mojih vadbah in jogi?

Pridruži se več kot 3000 uporabnicam. Se vidiva! 😉

✅ 20 TRENINGOV ZA OBLIKOVANJE POSTAVE (v vrednosti 100 €), skupne dolžine preko 600 minut! Vsak teden dva nova treninga za moč in oblikovanje postave. Vsaka vaja je natančno razložena.

✅ POLETNI FIT JEDILNIK (v vrednosti 70 €), prehrana, ki ti bo pomagala do še boljših fit rezultatov, obenem pa je primerna za dolgoročno prehrano.

✅ GARANTIRANO boljše počutje skozi dan, povečana vzdržljivost in fleksibilnost ter manj utrujenosti in bolečin.

✅ 10 PRAKS JOGE (v vrednosti 50 €), skupne dolžine preko 300 minut! Vsak teden nova tematska praksa, tako boš lahko izbrala tisto, ki jo najbolj potrebuješ.

✅ DOŽIVLJENJSKO ČLANSTVO v moji podporni FB skupini “Zdrava in Fit” (v vrednosti 40 €). Pri nas vlada neverjetna pozitivna energija in medsebojna podpora. Skupnost, kjer nastajajo prava prijateljstva in se večkrat srečamo tudi v živo na piknikih ali joga oddihih.

✅ Zvečer boš lažje zaspala in zjutraj vstala polna energije, saj se bo telo z vadbo postopoma okrepilo in znebilo odvečne teže.

“Early Bird” cena programa za zgodnje prijave:

29,90 €

Izkoristi Early Bird ceno: 29,90 €. Enkratno plačilo za neomejen dostop, začneva 27. junija! 😉

Tvoje fit poletje 2022

Letos že četrtič zapored pomagam ženskam do fit poletne postave, večje fleksibilnosti in boljšega počutja. V mojih programih je migalo skupno že več kot 3000 žensk, ki so s skupnimi močmi spremenile svoje navade.

Naj bo poletje 2022 tvoje najlepše poletje doslej. Prijavi se in migaj z mano doma ali na dopustu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ko opraviš nakup, takoj prejmeš e-sporočilo (zato bodi previdna pri izpolnjevanju obrazca). Ko je plačilo opravljeno, ti na e-naslov pošljem račun za plačano storitev ter obenem vse informacije za naprej, vključno z vabilom v zaprto Facebook skupino.

Vadbe se pričnejo 27. junija 2022, prijaviš pa se lahko kadarkoli, dostop do vsebine je tvoj 3 mesece od dneva, ko se pridružiš. Priporočam pa, da začneš takoj, saj bo ravno med poletjem motivacija na višku skupaj z medsebojno podporo fitovk.

Mail je bil zagotovo poslan avtomatično, če ga nisi prejela v glavno mapo, obvezno preveri še mapo za vsiljeno pošto in promocije. Če ga tudi tam ni, je verjetno prišlo do tipkarske napake pri izpolnjevanju obrazca. Piši mi na tanja@zdravainfit pa takoj urediva.

Vadbe so naložene v Facebook skupni, saj se je to izkazalo kot najbolj učinkovito v preteklosti, tako skupaj nabiramo kljukice in se medsebojno spodbujamo. Kasneje bo arhiv posnetkov na voljo v spletni umo-telovadnici Zdrava in Fit, kjer izbereš mesečno ali več mesečno članstvo.

Vsi treningi v programu so sestavljeni iz vaj z lastno težo. Občasno lahko uporabimo elastiko, vendar je to izbira posameznika glede na telesno pripravljenost. Vsak trening je sestavljen iz začetnega ogrevanja, nato sledi osrednji del z vajami za moč, bodisi krožni trening ali trening z zaporednimi serijami. Vsak trening zaključimo s krajšim raztezanjem.

Trening je v celoti voden. Ves čas migam skupaj s tabo in te tekom treninga opozarjam na pravilno izvedbo, saj vem, kje običajno začnemo popuščati in delati napake. Seveda te ves čas tudi spodbujam. Moje punce pravijo, da imajo včasih občutek, da sva kar skupaj na treningu 🙂

Absolutno DA. Pri jogi je najlepše ravno to, da lahko isto prakso delamo na različnih stopnjah. Zato bodo vse joga prakse natančno razložene in primerne za začetnike, obenem pa bodo ponujene variacije položajev za naprednejše vadeče. 

Jedilnik bo primeren za vsejedce, vegetarijanci lahko mesna živila zamenjajo z ustreznimi rastlinskimi zamenjavami. Vsak obrok vsebuje sestavine in navodila za pripravo. Na koncu pa so sestavine tudi povzete v nakupovalni seznam. Jedi so preproste in iz živil, ki jih vsi poznamo, obenem pa zdrave, okusne in uravnotežene.

0
  0
  Vaša košarica
  Your cart is emptyReturn to Shop