Elastični trakovi za vadbo

Set treh elastičnih trakov Body Fit Bands je idealen pripomoček za učvrstitev nog in zadnjice, ki ga lahko vključiš v svoj vadbeni režim in dosežeš večjo intenzivnost vadbe.

Paket vsebuje 3 trakove, ki se razlikujejo po zahtevnosti (barvi) in so primerni za začetnike kot tudi malo bolj izkušene športnike. Priročne trakove lahko odnesete s seboj v fitnes, jih uporabljate doma ali pa z njimi telovadite na prostem.

Elastični trakovi za vadbo za boljše rezultate

Elastični trakovi za vadbo so odličen dodatek k vašim treningom in pomagajo izboljšati vaše rezultate! Vadba z elastičnimi trakovi lahko popravi držo, zmanjša napetosti, krepi in gradi mišice.

Paket vsebuje tri trakove različnih barv, ki se razlikujejo po zahtevnosti vadbe. Tukaj lahko prihraniš dodatnih 10% popusta na že znižano ceno. Klikni na povezavo in v košarici se samodejno obračuna dodatni popust.

Paket 3 elastičnih trakov za 3 različne intenzivnosti vadbe prejmeš tako za samo 17,99€. Klikni tukaj >>

Body Fit Bands elastični trakovi za vadbo so navdušili moje vadeče, ki jih pridno uporabljajo in z njihovo pomočjo nadgrajujejo naše treninge ter dosegajo še boljše rezultate.

Elastični trakovi za vadbo in treningi za oblikovanje telesa

Si želiš izboljšati svoje zdravje in počutje ter vključiti vadbo v svoj vsakdan? Pri tem ti zagotovo zelo prav pride pomoč. Ne le v obliki vadbenega pripomočka in učinkovitih treningov, temveč pomoč v obliki podpore in motivacije, ki je pomagala že več kot 2000 ženskam vzljubiti vadbo v zadnjih dveh letih. Vabim te, da se nam pridružiš v naših vadbenih programih in dosežeš svojo najbolj fit postavo doslej. Preberi več tukaj >>

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop